Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Voo einu ir as ziuret !as ti fantastas nuo gimimo
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Fiodorai tai vis uzsiemimas i filma ziureti :-)
ti as Linai ir taip visko perdaug prisisziuriu sendi gal ne bet ryt rite jau zinau si kur laikrasti su geriausiais kinotetru repertuaru nuraut juos dalina uz duka beliks tik bilieta i busa ir i kina aisku busiu venas kaip visalaik su cipsu pakeliu
sveikuciai
ko cia klubukas toks apmires?
ti as Linai ir taip visko perdaug prisisziuriu sendi gal ne bet ryt rite jau zinau si kur laikrasti su geriausiais kinotetru repertuaru nuraut juos dalina uz duka beliks tik bilieta i busa ir i kina aisku busiu venas kaip visalaik su cipsu pakeliu
Fiodorai, dantis isbarstysi arba istinsi anksciau laiko nes cipsai nera lb sveika :-) o siaip kinas yra geris numatau kad tik fantastinius ir ziuri
>> Danguolyt visi mokosi va as tai softo niekaip nete nerandu ir galandu peili sesei ;D arba pakabinsiu ja ant sausos sakos kokiai parai kad atsimintu kad vaizduskos kompakto numesti nereikia bet kur kad brolis nerastu.. :{}
> SU KANAPINIO IR LASININIO SVENTE DRAUGAI
visi jau blynus tik kerta ;D
vaje Linuk uzjauciu o tu jai sms negali pasiusti ir paklausti
o man tai siandien nuo pat ryto liudna ir niekaip pralinksmeti negaliu...
Danguolyt ko nerviniesi gi blynu ir tau liks
musu su sesute nera tai ir klubas apmires ;D
Linuk...visi svencia,o man kazkodel nelinksma
Lina... va cia tai tiesa
na as tai nesveniu net ubagu nesulaukiau o jau buvau jiems saldainiu paruoses.. na ir jei nenori negaus
taigi dziaukis tau viskas liko
sveikuciai
siaip man kai nelinksma isijungiu palidovine ipac dabar is Rijo Dezeneiro karnavalo daug karstu ir nuotaika kelenciu vaizeliuna o jei nera palidovines ti manau kad is Jou tobe.com galima kokia maza istraukele gautar ne..
>>Linai tu atspejai beveik visi aisku nesamones tokie tokie kaip Zv. karai ti ne miegas jama
labas rytukas va paziurejau filma ghost rider , visai geras filmas man patinko, o vakar nakti ziurejau komedija naktis muziejuje tai kikenau kaip sesute guledam lovoj, kai ji per ieskoka rasosi
taip kikenti sugebu tik as
>>> o Auris, matau, vadovaujasi mintim>> maziau snektu, daugiau darbu
>>>>> joa, mielieji, as irgi siandien valgiau kelis blynukus bet spekit kur (Danguolyte, tu negali speti, nes pasakiau) :? ogi namuciuose, grizau namo, pas mama valgyt blynu.... o siandien su sese kaune matem labai grazius 3 vaikucius apsirengusius visaip graziai ir idomiai
>>Fiodorai, o nete nera reperturao :? nes pas mus tai yra
Danguole, 21 wrote:sveikuciai
siaip man kai nelinksma isijungiu palidovine ipac dabar is Rijo Dezeneiro karnavalo daug karstu ir nuotaika kelenciu vaizeliuna o jei nera palidovines ti manau kad is Jou tobe.com galima kokia maza istraukele gautar ne..
oho kaip idomu as tai muzona pasileidziu,bet nepadeda kazkodel...:( kas man darosi turbut is proto kraustausi...
Danguolyte saulele nesikraustyk tu mum su protu reikalinga :-)
>> kas atsitiko ?
Danguolyte saulele nesikraustyk tu mum su protu reikalinga :-)
>> kas atsitiko ?
Linuk aukseli,jei mylit,tai ir be proto mylesit
as nezinau pati kas atsitiko...tiesiog liudna,toks negeras jausmas,atrodo viskas blogai ir t...t...
cia mus kazkas santazuoja (jei myli, tai ir be proto mylesit) )
>>> be priezasties juk nebuna liudesingu dienu, ar vakaru :?
>>> be priezasties juk nebuna liudesingu dienu, ar vakaru :?
turbut cia tik man taip
Nijoliuk ira ir nete tik as jau priprates taip nes taip visada darau:isoku i batus,ciumpu pinigine,einu i metro ir ten pries sokant i traukini ciumpu laikrastuka pakeliui viska ir susiregulioju.>>Danguoliuk zinau kad ledai ir saule dirbtinai skatina laime tik nezinau ar tokios laimes kam nors reikia
Danguoliuk zinau kad ledai ir saule dirbtinai skatina laime tik nezinau ar tokios laimes kam nors reikia
vau kaip fainai pasakyta...:)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~