241

Re: Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose

tai pavasarine depresija turetu buti priesinga rudeninei..:D ji su nuotaika ateina.. bet mesk ja i sona.. zinai kuom dizaukis;)?

242

kuom?

243

na nesakysiu visiems garsiai.. cia turejai tarp eiluciu susiprasti:D

244

isdykeles Jus abi dvi:D

245

kur sugeriam penktadieni?

246

jei ka mano skype: aukseleeee
kiekviena vakara prisijungus ir ant rysio:)

AUdriau gal nuotraukites galima butu?

247

i koki kluba isimetam:) noreciau pasokti

248

birute, sokojele tu................:::001

249

ingute:) juk reikia uzpakaliuka pakraipyti lengvai taip

250

demesio visi norintys gauti foto is manes turite mane kviestis pas save i svecius ir vaisinti arbata.. o as kartu pasiimu fotoparata ir ikeliu jums foto.. kitas nuotrauku gavimo budas neimanom as nes inetas levas...:D

251

Viktorija, uhh, tu isdykele smile
na kaip man tai per neta atsiusi big_smile

252

deni.. mano netas ir del taves streikuoja..

as nuo siandien vakaro foto asmeniskai ikeliu i kompa ir dar pakomentuoju:D zinok yra ka:D

253

idomu idomu pasidare viktorija, o pas tave atvaziuoti ir asmeniskai ir tavo kompiuterio isikelti nebutu imanoma, nes pas mane remontai truputuka:)

tiesa ar visi sveiki gyvi po pirteles

254

na aisku galima ir pas mane i svecius atvaziuosti.. o atsivezus kompakta ir asmeniskai irasyciau... bet tai taikoma tik birutei .. nes as noriu pas visus kitus sveciuose apsilankyti arbatybe buti vaisinama... o ypac vaikinuku:D

255

Viktorija viktorija, tau ka vieno vaikino neuztenka? big_smile

256

AS TAIP NESAKIAU.... uztenka ir vieno.. bet juk bendrauti galima ir su daugiau.. as juk esu draugiska panele.. noriu parodyti meeto nuotraukas.. o jus visi kazkokiu minciu keistu prisigalvojate...:)
o didziausia priezastis mano apsilankytu yra todel kad as tikrai nepersiusiu foto nes internetas per letas..:)

257

Viktorija, 22 wrote:

na aisku galima ir pas mane i svecius atvaziuosti.. o atsivezus kompakta ir asmeniskai irasyciau... bet tai taikoma tik birutei .. nes as noriu pas visus kitus sveciuose apsilankyti arbatybe buti vaisinama... o ypac vaikinuku:D

jau lekiu:)

258

gerai birute tik pasiderink kad manuciuose buciau:D

259

vikute kvieciu tave pas save arbateles big_smile  /fotiko tik nepamirsk smile / na as ne vaikinukas kaip sakei kad nori but ju kvieciama ,bet vaikinuku pas mane namie bent du big_smile ir dar trecias kartais gryzta big_smile tad uzsuk kai tik galesi wink

260

niu va kaip faina.. gerai kritinute tavo kvietima butinai priimu.. tik susiderinti reiketu..:) gal asmeniskai kad kiti nezinotu ir nepavydetu:D