Re: Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose
tai pavasarine depresija turetu buti priesinga rudeninei..:D ji su nuotaika ateina.. bet mesk ja i sona.. zinai kuom dizaukis;)?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose
tai pavasarine depresija turetu buti priesinga rudeninei..:D ji su nuotaika ateina.. bet mesk ja i sona.. zinai kuom dizaukis;)?
kuom?
na nesakysiu visiems garsiai.. cia turejai tarp eiluciu susiprasti:D
isdykeles Jus abi dvi:D
kur sugeriam penktadieni?
jei ka mano skype: aukseleeee
kiekviena vakara prisijungus ir ant rysio:)
AUdriau gal nuotraukites galima butu?
i koki kluba isimetam:) noreciau pasokti
birute, sokojele tu................
ingute:) juk reikia uzpakaliuka pakraipyti lengvai taip
demesio visi norintys gauti foto is manes turite mane kviestis pas save i svecius ir vaisinti arbata.. o as kartu pasiimu fotoparata ir ikeliu jums foto.. kitas nuotrauku gavimo budas neimanom as nes inetas levas...:D
Viktorija, uhh, tu isdykele
na kaip man tai per neta atsiusi
deni.. mano netas ir del taves streikuoja..
as nuo siandien vakaro foto asmeniskai ikeliu i kompa ir dar pakomentuoju:D zinok yra ka:D
idomu idomu pasidare viktorija, o pas tave atvaziuoti ir asmeniskai ir tavo kompiuterio isikelti nebutu imanoma, nes pas mane remontai truputuka:)
tiesa ar visi sveiki gyvi po pirteles
na aisku galima ir pas mane i svecius atvaziuosti.. o atsivezus kompakta ir asmeniskai irasyciau... bet tai taikoma tik birutei .. nes as noriu pas visus kitus sveciuose apsilankyti arbatybe buti vaisinama... o ypac vaikinuku:D
Viktorija viktorija, tau ka vieno vaikino neuztenka?
AS TAIP NESAKIAU.... uztenka ir vieno.. bet juk bendrauti galima ir su daugiau.. as juk esu draugiska panele.. noriu parodyti meeto nuotraukas.. o jus visi kazkokiu minciu keistu prisigalvojate...:)
o didziausia priezastis mano apsilankytu yra todel kad as tikrai nepersiusiu foto nes internetas per letas..:)
na aisku galima ir pas mane i svecius atvaziuosti.. o atsivezus kompakta ir asmeniskai irasyciau... bet tai taikoma tik birutei .. nes as noriu pas visus kitus sveciuose apsilankyti arbatybe buti vaisinama... o ypac vaikinuku:D
jau lekiu:)
gerai birute tik pasiderink kad manuciuose buciau:D
vikute kvieciu tave pas save arbateles /fotiko tik nepamirsk / na as ne vaikinukas kaip sakei kad nori but ju kvieciama ,bet vaikinuku pas mane namie bent du ir dar trecias kartais gryzta tad uzsuk kai tik galesi
niu va kaip faina.. gerai kritinute tavo kvietima butinai priimu.. tik susiderinti reiketu..:) gal asmeniskai kad kiti nezinotu ir nepavydetu:D
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Trecias meetas (vasario 17d.) Siauliuose