21

Re: Gimdyti ar nea?

Julija, 20 wrote:

Na, as tik paklausiau. Nesu nescia. Ziuriu, jus jau beveik visi pamanet, jog as laukiuosi ir dalinate man patarimus:) Tik klausiu, kaip jus elgtumetes budami tokioje situacijoje.

kuri tokia tema, zinok nenuostabu jog galima taip pagalvot smile be to, daug lengviau reikst nuomone, kai ji skiriama kam nors konkraciai, nes vis veliant labai abstrakciai gali tapti neaisku ka norima pasakyti zodziu jis ar ji ir pan  smile galu gale, duodant patarimus, lengva issireiksti ar is sono suprasti kaip mes patys pasielgtume sioje situacijoje smile

22

aisku reikia atsizvelgti i finansine padeti, bet mano manymu , tevas butinai turi suzinoti , nes tai ir jo vaikas , o ne tik tavo, ir kartu nusprest, bet as manau , kad reikia gimdyti,  as esu pries abortus, paskui negalesi ramiai gyventi, visa laika apie tai galvosi, kad padarei nusikaltima, kad nuzudei maza nekalta vaikeli .. o vaikai tai dziaugsmas , ir jei Dievas dave vaikeli, reiskia tu turi gimdyti, gal tai tik pakeis tavo gyvenima i geresne puse, viska skas is pradziu atrodo labai baisu, dazniausiai iseina i gera... juk paskui gali likti visiskai be vaiku, o viena likti nebijok, pagal statistika paneles su vaikais isteka daug greiciau , tad mano nuomone reikia gimdyti 100 PROCENTU IR NEIMTI ANT SAVO DUSIOS TOKIO GRIECHO , AISKU JEI TU TIKINTI, BAZNYCIA VISA LAIKA BUVO PRIES ABORTUS, tik Dievas gali spresti kam duot gyvybe ir kam atimt , o ne tu, paskui senatvej gal tai bus vienintele tavo laime, kuri atnes vandens, o tu dabar ja nori nuzudyt. patikek, vistiek anksciau ar velaiu noresi vaiku, o jau gali neturet. Tevu nebijok, jie gali pabart, bet tai ju anukas, kai gims ant ranku nesios ir tave ir ji , ir finansiskai palaikys visi, pati tai zinau, tik is pradziu gali kazka burbet, o paskui pamatysi kiek dziaugsmo ir laimes tau atnes TAVO VAIKAS !!!

23

visko pasitaiko, jei nori ramios sazines ir nesapnuoti kosmaru nakti, gimdyk...

24

cia kaip istrorija is "okna", mano nuomone maziau klausyti reiktu tu patarimu "gimdyk...zmogzudyste..." visu pirma pamastyk ar sugebetum islaikyti ta vaika, ar pakankamas turi pajamas, ar turi stoga virs galvos ir ar nebus tam vaikui prastos gyvenimo salygos? ar vaiku namai?

ta tema apie "vaiku zudima" anekdotas:

sedi dzigitas jurtoje "smauko" ir verkia krokodilo asaromis,
iena isgirdes verksmus draugas ir klausia:
- kas nutiko?ko raudoji brolau?
- ziurek, sako, kie dzigitu mirsta...

tai va jei ka ir  masturbacija vaiku zudymas;D;D;D

25

Julija, 20 wrote:

Na, isivaizduokim tokia situacija: vyksta balius, visi linksminasi. Isgeria, padaugina. Kaip zinia, daugeli isgerusiu zmoniu patraukia ant meiles, nuotykiu. Siame vakarelyje susipazista panele su vaikinu, jie vienas kitam simpatizuoja, vienas su kitu flirtuoja. Galiausiai atsitinka taip, kad jie atsiduria vienoje lovoje, kurioje truputi paisdykauja... Svente baigiasi, jie issiskiria ir pasuka savais keliais. Si porele zino tik vienas kito vardus, amziu ir miestus, kuriuose gyvena. Po kiek laiko mergina suzino, jog laukiasi. Laukiasi vaikelio nuo to zmogaus, su kuriuo praleido ta vienintele nakti. Jai didziausias sokas. Neisivaizduoja, kaip elgtis:ka ir kaip pasakyti tevams (su tevais ji gyvena kartu, tevai ja islaiko), ar bandyti kazkokiu budu ieskotis busimo vaiko tevelio (beje, vaiko tevelis turi dar ir savo mergina, su kuria jau kelis metus draugauja)... Darytis aborta ar gimdyti...
Ka jus apie tai manot? Kaip galvojat, kaip si pana turetu elgtis?
Na taip, isties negerai, kad ji tada pasimylejo, kad nenaudojo jokiu apsisaugojimo priemoniu, bet saukstai jau po pietu, tad apie tai jau kalbeti neverta.

tai tu tipo mama jau ? smile

26

Gimdyti,susirasti ta vaikina pasisneketi ir nuspresti protingai,nes juk pasidariusi aborta gali daugiau niekada neturi to mazo stbuklo,o del tevu manau visos bijotu,nes dar pati negali islaikyti saves is ju gyveni,bet manau tevai laikuj begant susitaikytu,o jeigu bijai ju isvyk ten kur jie nesuzinotu,kad laukiesi,o kaip jau pagimdysi pasakysi,kad jie seneliai,zinau viena tokia situacija kad panele taip padare,o po 9mesiu jiems pranese,kad yra leliukas ir jie pasake tavo gyvenimas,vet mes tau padesime kiek tik galesime,bet tik sunku mamai su vaiku susirasti vyra,nes kiek girdejau nuomoniu jie nenori svetimu vaiku..
Jau jeigu tu daraisi aborta vadinasi tu nuzudai savo kuna ir krauja...Kartu nuzudai dalele saves...ir rizuoki savo ateitimi

27

Arturas, 17 wrote:
Julija, 20 wrote:

Na, isivaizduokim tokia situacija: vyksta balius, visi linksminasi. Isgeria, padaugina. Kaip zinia, daugeli isgerusiu zmoniu patraukia ant meiles, nuotykiu. Siame vakarelyje susipazista panele su vaikinu, jie vienas kitam simpatizuoja, vienas su kitu flirtuoja. Galiausiai atsitinka taip, kad jie atsiduria vienoje lovoje, kurioje truputi paisdykauja... Svente baigiasi, jie issiskiria ir pasuka savais keliais. Si porele zino tik vienas kito vardus, amziu ir miestus, kuriuose gyvena. Po kiek laiko mergina suzino, jog laukiasi. Laukiasi vaikelio nuo to zmogaus, su kuriuo praleido ta vienintele nakti. Jai didziausias sokas. Neisivaizduoja, kaip elgtis:ka ir kaip pasakyti tevams (su tevais ji gyvena kartu, tevai ja islaiko), ar bandyti kazkokiu budu ieskotis busimo vaiko tevelio (beje, vaiko tevelis turi dar ir savo mergina, su kuria jau kelis metus draugauja)... Darytis aborta ar gimdyti...
Na taip, isties negerai, kad ji tada pasimylejo, kad nenaudojo jokiu apsisaugojimo priemoniu, bet saukstai jau po pietu, tad apie tai jau kalbeti neverta.

Nea. Gi sakiau, kad nesilaukiu:)

28

Julija, 20 wrote:
Arturas, 17 wrote:
Julija, 20 wrote:

Tai pasirinkai visdelto aborta?:D Negeda dabar?:D

29

Tomas, 26 wrote:
Julija, 20 wrote:
Arturas, 17 wrote:
Julija, 20 wrote:

Tai pasirinkai visdelto aborta?:D Negeda dabar?:D

Tomai Tomuk, as ir nebuvau nescia, tad kokie dar abortai gali but?:D

30

Juokauju juk, tfu tfu tfu (kad neprijuokauti konors)..nusiramink..:D

31

Tomas, 26 wrote:

Juokauju juk..:D

Supratom juk;)

32

reikia manau ... nes tavo mama taves nepasalino is ten!!!!

33

Tomas, 24 wrote:

Aha, o tai idomu, kagi pats darytum, jeigu tave istiktu tokia situacija? Jei po vienos nakties nuotykio suzinotum, kad ta mergina pastojo,( beje, pats turi savo ilgamete drauge) negi lieptum gimdyt? Moketum pinigus uz vaiko islaikyma?

34

Julija, 20 wrote:
Tomas, 24 wrote:

Aha, o tai idomu, kagi pats darytum, jeigu tave istiktu tokia situacija? Jei po vienos nakties nuotykio suzinotum, kad ta mergina pastojo,( beje, pats turi savo ilgamete drauge) negi lieptum gimdyt? Moketum pinigus uz vaiko islaikyma?

Oi panele man ne trilika :::006 paimciau ta vaika gal net teismo pagalba pasinaudociau savo meiles silpnibem kokias nuotraukas ar filmuota medziaga kad mama ten geria nepilnamete ir tt. Gal net verkciaau tismo salei  beeeee beeee as galvojau kad ji astoniolikmeeeeete!!!!:::002:::002:::002!!!>O .O siaip nejuokaujant jei ji mane paliktu tai taip ir padaryciau mano seimoi labai laukiamas mazius jis taptu pats svarbiausias is visu nariu :)mirciau del maziuko ...tapciau maminas:::a15Ir dar mano mama man sake pries septynis metus kad jau laikia is manes staigmenu:::b32 Ciau bella:):::b32

35

na mnau kad butinai reikia pasneket su savo tevais, na bent jau su motina.. isiklausyti ka jinai mano? ka patars?  nusprest paciai ka manai? ar nori vaiko? ar galesi pakeist savo gyveima? kad nebutu taip, kad vaikas liktu kaltas ir kad jaustusi nelaukiamas ir t.t.  visada reikia pagalvoti ar nepasigailesi kad padarei aborta? nes tada jau bus pervelu.. ir ar turesi jegu sau ateisti uz padaryta klaida? o jei po aborto niekada negalesi tureti vaiku?
   jei nuspresi gimdyti, manau reiketu pasakyti vaiko tevui smile jisai turi teise zinoti.. o jei jisai toks pat kaip Tomas? smile
bet kokiu atveju, ka benuspresi, tokioj situacijoj, niekada nereikia gailetis.. nes cia jau ka nenuspresi, nieko nebepakeisi... taigi reikia pakelt auksciau galva ir zingsniuot toliau!!bet pasisengti kad tokia situacija nepasikartotu..

36

Tomas, 24 wrote:
Julija, 20 wrote:
Tomas, 24 wrote:

Oi panele man ne trilika :::006 paimciau ta vaika gal net teismo pagalba pasinaudociau savo meiles silpnibem kokias nuotraukas ar filmuota medziaga kad mama ten geria nepilnamete ir tt. Gal net verkciaau tismo salei  beeeee beeee as galvojau kad ji astoniolikmeeeeete!!!!:::002:::002:::002!!!>O .O siaip nejuokaujant jei ji mane paliktu tai taip ir padaryciau mano seimoi labai laukiamas mazius jis taptu pats svarbiausias is visu nariu :)mirciau del maziuko ...tapciau maminas:::a15Ir dar mano mama man sake pries septynis metus kad jau laikia is manes staigmenu:::b32 Ciau bella:):::b32

Tomai, kiek neaiskiai mintis destai. Prie ko gerianti mama nepilnamete? Jeigu ji buvo ta lemtinga vakara isgerusi, tai dar visai nereiskia, kad ji nuolatos geria. Be to, ta karta ir tetis blaivas nebuvo, tai taip iseina, ji taipogi alkoholiku galima laikyti...

37

As cia jei ji sumanytu darytis aborta pusciau arabus visiems meluociau teismuose pagrobciau ja tol kol gimtu maziukas gal net kam nors galva nunesciau nezinau, kaip sakiau del maziuko padaryciau viska ,kad tik vaikas gimtu butinu butiniausiai ...

38

Tomas, 24 wrote:

As cia jei ji sumanytu darytis aborta pusciau arabus visiems meluociau teismuose pagrobciau ja tol kol gimtu maziukas gal net kam nors galva nunesciau nezinau, kaip sakiau del maziuko padaryciau viska ,kad tik vaikas gimtu butinu butiniausiai ...

geeras:D dar negirdejau, kad vaikinas taip sneketu:D ir kad taip myletu mazus vaikus..:D

o jei i tema, tai kiekvienam individualiai. nepapuoles i tokia situacija tikrai negali zinot kaip tuo atveju elgtumeisi=) gal net tie, kurie dabar is visos gerkles rekia, kad abortai - zudymas vis delto pagalvotu apie tokia galimybe. beje, dar priklauso ir nuo merginos amziaus, jei jau baigus studijas, kazko pasiekus gyvenime, turi darba, kuris dar ir galetu isleist atostogu vaiko auginimui, tai kodel negimdyt? kita vertus jei dar mokykloj, tevai grasina is namu isvaryt, jei gimdys, draugai pasmerkia, pati saves islaikyt negali, vaiko tevas jo nenori, tada gal geriau darytis aborta?.. kiekvienoj situacijoj kitaip. primastyti galima daug ivairiu variantu=)

39

Man teko ziureti du metus tetos du mazamecius mergaite ir berniuka nes teta dirbdavo mieste:::b02 taip kaip je prajuokindavo dar niekas neprajuokino mane kaip je kalbedavo apie maile kaip bus kai susiras sau poras dar kaip je susipygdavo ir ka manydavo apie viena ar kita mano drauga("ziurek tas vel susisukavo eina pas kur...")arba kai tevas neuzkurdava traktoriaus je prieina ir sako "dede gal bendzina ne ten ipylei:::036") negaliu to vaizdo tiksliai apibutint reikia pamatyt kad suprastum .O kai buvo mazi mazi ti isvis simpatiski padareliai pliuskendavosi vonioi ir tampydavo vienas kitam nosi :::a07 kas pries vaikus tas pats pries save galejo ir tave mama sunaikint

40

As manau kad  turi pasakyi mamai ir vaikinui tam kuris tapo tevu va:)Jie turetu padeti jei zmones jie:) As jei taip prisidirbciau turiu ten biski babkiu tam nelaimingam ir cia jau butu labai laimingam atvejui:::a48