Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nelabai supratau bet patiko
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nelabai supratau bet patiko
na yra gal ir karstesniu na nzn as su vyrais jokiu reikalu nesu turejes kad ivertinciau ar karsti nebent tik temperatūrą pamieruočiau :-)
Nu vooooo dar ko betruko kad vyriski termometrai kazka man matuooootueisiu geriau pavalgit restorante su drauge iskart pasveiksiu
na yra gal ir karstesniu na nzn as su vyrais jokiu reikalu nesu turejes kad ivertinciau ar karsti nebent tik temperatūrą pamieruočiau :-)
as taip per meeta ji pavadinau juk sakiau kad jis man toks uzsienietis tikras italiano
hey hey su saltu oruciu, bet pavasarine saulyte, sauliai mano
Nijolyte padėk tu tą maišelį ir klijus nekliedėk saulele manoji niekas tavęs nebaus gi tu mano akių šviesa o jei ir nubausim kada tai atsiimsim mes per meetus
kazkas tipo irgi lietuviskomis raidemis rasyt pradejo :? eikit jus kaku manes niekas to daryti neprivers
>> o cia su tais baudimais per meetus, tai gal kazkas nores :V ir ziu, jau turiu geltona, kad baustume ;D;D ;D
Nijole, o aš ir praleidau kur čia ką tas Auris sakė apie mūsų pareigas ;D
ne cia jis sake, o kazkokioj kitoj temoj :?
Vakar nakti pasiekiau rekorda 39,1 niekada gyvenime negalvojau kad pasieksiu tokias aukstumas, ir man pasiseke... yes.. ~
ojeeee, tai jau tu ten i everestus ir kilimandzarus kopi bet kita vertus :V karstas bicas esi ;D ;D ;D [bliamba, paskaiciau likusia dali ir pamaciau, kad jus ta pati paraset , zdz nieko naujo nesugalvojau ]
sakes dabar cia rimtai mums nebelygis lankytis... 3 moderatoriai vienoj vietoj, bijosim ka ir bepasakyt...
Auri nu baui nes as verksiu gi ne del to as juo patapau o del tok ad mazi vikai lb siauteja forume ir nesamones daro.. o kada ngi as cia dazai butu todel ir as juo patapau
> jau db musu bijot :? lyg butu uz ka...
Linuk, mes tave lygiai taip pat karstai ir nuosirdziai mylesim, kaip mylejom iki siol jei tu mylesi mus irgi )
--------------------------
ne, Tomai, ne apie ta termometra ten snekta ejo
>>>> jo jo.. Auris ant savo dokumentiniu fotkiu tai isviso toks ne from Lithuania
ot sesute pasistenge su copy ir paste ;D
ot sesute pasistenge su copy ir paste ;D
tai kas
eeee ka cia rodai as ir moku
nesersiu tavo vezlio jei man dar lieziuvi rodysi
eeee ka cia rodai as ir moku
nesersiu tavo vezlio jei man dar lieziuvi rodysi
tai kas mama pasers
mamos nera rancukej
nosi nusalau kaip koks ;D
> salta baisiai mano kaime
tai visoj lt salta nepatebejai D
sese, tu pikta
>> Linuk, ne tik tavo kaime salta
piktas kaip keksas ;D;D;D
keksas ;D jau buvau pamirses as ji
>> einu i kina drauguziai
> tia tia
sekmes kine ;D
o musu nesivedi
O Lietuvoi tikrai salta taip salta ked net telika isjungiau kai pradeja rodyt kaip ten salta
Labas <<<Nijole telika isijung vakarais rodo visavaik koki trileri... kiek prisimenu
sveikuciai kaip savaites pabaiga klostosi?:)
<<<Nijole telika isijung vakarais rodo visavaik koki trileri... kiek prisimenu
labas Tomai, rodo, tai rodo.. bet Linas nesiveda verkiu
>>>Danguolyte, labas pabaiga kaip pabaiga :? va, ryt tai jau sustinkam
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~