181

Re: Narkotikai

Raimundai, o tai kas tavo manymu yra zolyte :? tik sienas ?? auganti vazone gele :? ;D

182

vitaminai .... tik nenarkotikai smile

183

joa, kuris vitaminas??? vitaminas Z ???? Ar koks? apsviesk mane osramo lempute, nes nzn as ;D

184

nebandžiau:::014ir tai manęs tikrai netraukia..

185

Gabriella, 14 wrote:

nebandžiau:::014ir tai manęs tikrai netraukia..

ir nebandyk :::921

186

kodel siais laikais taip madinga but apsinesusiu?

187

nu, Jurgita, nemanau,kad labai jau madinga... vienas draugas pabande, pasiule kitam :? ir taip tesiasi tarp tu, kuriems patiko... bet anokia ciamada :?

188

tai ar ne kaip sakoma kruciau butu kokia ensteino realityvumo teorija vienas kitam perdavinet?:)

189

tai gal :? bet vieni pvz zolyte pucia kasdien, kiti gal tik per toosus :? kiti to isvis nedaro:? bet as tai kaimyna turiu toki rastamana big_smile tai jis tai pucia kozna diena... bet ne del to, kad madinga., bet jam smagu, nzn... :::818

190

gal ir smagu ,zinau tik viena kad rastamanu sveikata neleistu but, nors perspektyva viliojanti realu pasauly matyti pro zoles dumus, jis turbut toks grazus ir mielas atrodytu:)

191

nu nzn.. man to pasaulio pamatyt nepavyko :? nzn, gal ka ne taip padariau, ne taip itraukiau ta dumuka ar ka... tai negaliu pasakyti :::818

192

na as irgi negaliu pasakyt:) nebandziau tokios perspektyvos, smile

193

Gintaras, 35 wrote:
Egle, 16 wrote:

Bandziau, bet nevemiau smile

tu gal ne tai bandei...

Nepergyvenk Tai...

>>> Terese, tikrai ne dauguma vakių vartoja, tau gal ne su tokiais papuola susitikt.
>>> Evaldai, pritariu Tau, kad nesamonė, jog tik kartą pavartojus tik stipriavaliai gali pasakyti jiems ne... Tikrai, kad ne. Aš pvz tikrai neturiu valios, vartojau du kartus ir sugebu pasakyti, ne, nes man nepatiko. Geriau alkoholis, kaip jau kažkas minėjo. Bet visiškai, tau nepritariu, kad narkotikai nėra baisu... Ir tik nepradėk man dabar sekti tų visų pasakų, kad žolė nėr narkotikas, prie os nepriprantama... Nes visai kitaip yra... Aplinka ta įrodė.