Re: Narkotikai
Raimundai, o tai kas tavo manymu yra zolyte :? tik sienas ?? auganti vazone gele :? ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Narkotikai
Raimundai, o tai kas tavo manymu yra zolyte :? tik sienas ?? auganti vazone gele :? ;D
vitaminai .... tik nenarkotikai
joa, kuris vitaminas??? vitaminas Z ???? Ar koks? apsviesk mane osramo lempute, nes nzn as ;D
nebandžiauir tai manęs tikrai netraukia..
nebandžiau
ir tai manęs tikrai netraukia..
ir nebandyk
kodel siais laikais taip madinga but apsinesusiu?
nu, Jurgita, nemanau,kad labai jau madinga... vienas draugas pabande, pasiule kitam :? ir taip tesiasi tarp tu, kuriems patiko... bet anokia ciamada :?
tai ar ne kaip sakoma kruciau butu kokia ensteino realityvumo teorija vienas kitam perdavinet?:)
tai gal :? bet vieni pvz zolyte pucia kasdien, kiti gal tik per toosus :? kiti to isvis nedaro:? bet as tai kaimyna turiu toki rastamana tai jis tai pucia kozna diena... bet ne del to, kad madinga., bet jam smagu, nzn...
gal ir smagu ,zinau tik viena kad rastamanu sveikata neleistu but, nors perspektyva viliojanti realu pasauly matyti pro zoles dumus, jis turbut toks grazus ir mielas atrodytu:)
nu nzn.. man to pasaulio pamatyt nepavyko :? nzn, gal ka ne taip padariau, ne taip itraukiau ta dumuka ar ka... tai negaliu pasakyti
na as irgi negaliu pasakyt:) nebandziau tokios perspektyvos,
Egle, 16 wrote:Bandziau, bet nevemiau
tu gal ne tai bandei...
Nepergyvenk Tai...
>>> Terese, tikrai ne dauguma vakių vartoja, tau gal ne su tokiais papuola susitikt.
>>> Evaldai, pritariu Tau, kad nesamonė, jog tik kartą pavartojus tik stipriavaliai gali pasakyti jiems ne... Tikrai, kad ne. Aš pvz tikrai neturiu valios, vartojau du kartus ir sugebu pasakyti, ne, nes man nepatiko. Geriau alkoholis, kaip jau kažkas minėjo. Bet visiškai, tau nepritariu, kad narkotikai nėra baisu... Ir tik nepradėk man dabar sekti tų visų pasakų, kad žolė nėr narkotikas, prie os nepriprantama... Nes visai kitaip yra... Aplinka ta įrodė.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Narkotikai