Re: vienos nakties nuotykis... kas tai?
O nekyla kartais noras taip sakant dzipa nusipirkti :-D tada gali mauti ir per autostrada, ir per zvirkeli, ir per pelkes ir t.t. :-D
uhum... ir t.t.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → vienos nakties nuotykis... kas tai?
O nekyla kartais noras taip sakant dzipa nusipirkti :-D tada gali mauti ir per autostrada, ir per zvirkeli, ir per pelkes ir t.t. :-D
uhum... ir t.t.
o as sustojau autostradoi pakeleivio tiksliau pakeleives buvo labai grazi ir ka jus manuot in ten dirbo...
autostrada ne siaip sau dalykas :-D eeej - nepapasakojai kaip baigesi
tai cia ir taip aisku...
kas mokesi keliu eismo taisykliu-tai tikriausiai zino,kad autostradoje sustot draudziama.tik gedimo atveju,o siaip reikia lekt tiesiai ne maziau kaip 30km per valanda,o geriausia tai kad ten nera posukiu i kaire...
kas mokesi keliu eismo taisykliu-tai tikriausiai zino,kad autostradoje sustot draudziama.tik gedimo atveju,o siaip reikia lekt tiesiai ne maziau kaip 30km per valanda,o geriausia tai kad ten nera posukiu i kaire...
atsiprasau stai patikslinimasTOMUI 27metai :)staigiai uztraukiau rankini ir spaudziau ekseleratoriu 130km/h taip mano spidometre nerode ne maziau ne 30km/h pakeleive dejo salta kaip "nindzia"ir isoko pasimylet su manim... tikiuosi dabar tavi itikinau aisku ten ratai biski uzbuksava
kaip supratau - jei nori kairen - apsimesk, kad masina sugedo :-D nu kad gedimukas ten koks vienas kitas.. o po to jau vel i prieki :-D blin - man jau svaigsta galva nuo musu kalbejimo apie autostrada ir to, kas turima omeny :-)
kaip supratau - jei nori kairen - apsimesk, kad masina sugedo :-D nu kad gedimukas ten koks vienas kitas.. o po to jau vel i prieki :-D blin - man jau svaigsta galva nuo musu kalbejimo apie autostrada ir to, kas turima omeny :-)
uhum, iki ko pokalbis priejo, kad norint ko nors:Dreikia waziuot autostrada ir gedima koki sumastyt ot ka isminciai i wiena wieta sueje gali ismastyt
Tommy, 23 wrote:kaip supratau - jei nori kairen - apsimesk, kad masina sugedo :-D nu kad gedimukas ten koks vienas kitas.. o po to jau vel i prieki :-D blin - man jau svaigsta galva nuo musu kalbejimo apie autostrada ir to, kas turima omeny :-)
uhum, iki ko pokalbis priejo, kad norint ko nors:Dreikia waziuot autostrada ir gedima koki sumastyt ot ka isminciai i wiena wieta sueje gali ismastyt
Tu Vaivuk tik nesijaudyk as viska suremontuosiu apsimesiu kad ir mano sugedo
atsitiktinumas jei tai sau leidi traktuodamas/a kaip si reiskini.
nieko as paleisiu dumus is masinos moku dary dumsaskes. patikes nes specas ant tokiu
ti swarbu sawo amata gerai ismanyt
Va cia tai geras as ir noriu o noriu labai labai jau dvi savaites kaip noriu.As jums galeciau padeti ziurekit ...jei atvyktu policija, tai kaltu uz iviki prisipazinciau iskart ir dar kaip irodima isdausciau savo traktoriui lempas taip pravalas nebutu
tai gal kaip nors ir taip imanoma issiwiniot butu... be policijos
Nesvarbu as pakviescaiau ,bet cia jau butu grupinis
Taip o jei as vairuociau autobusa???????????Tai kaip gaunasi??? MASINES ORGIJOS automagistralei
Labas Hicai as cia biski pafantazavauTikiuosi nepyksyi?
Nieko tokio tik Vaivos masina as pirmas remontuosiu nes ji suges butent per mane
Nieko tokio. Tuo tarpu as suksiu su traktorium ratus aplink autobusa
o tu ka turejei uomeni su tuom "NIEKO TOKIO"??????Zinau lauksi uniformuotu policininkiu
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → vienos nakties nuotykis... kas tai?