Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
sveikuciai tai va pasimatymas su Nijolyte praejo labai sklandziai bet Nijolyte ant jusu uzpykus ir linkejimu neperduoda
Tai nemyli !!!!
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
sveikuciai tai va pasimatymas su Nijolyte praejo labai sklandziai bet Nijolyte ant jusu uzpykus ir linkejimu neperduoda
Tai nemyli !!!!
Ai nieko tokio bus da tu moteru
Tikrai nepagalvojau Jik ira Dianukas mano zelionke visu zaizdu vaistas
ne ant visu,o ant Aurio ir Linuko kazka prisibazarino o visus kitus myli
ne ant visu,o ant Aurio ir Linuko kazka prisibazarino o visus kitus myli
tai iš karto reikėjo sakyt, kad ne ant visų čia
Bet as manau kad ji ne tokia ji tikrai pasiaiskins ir nepaliks taip ...nes be jos tai tuscia sirdy
Danguole, 21 wrote:ne ant visu,o ant Aurio ir Linuko kazka prisibazarino o visus kitus myli
tai iš karto reikėjo sakyt, kad ne ant visų čia
Kazkur man ta situacija jau bubo nutikus
Dezavu
Dabar viskas savo vietose
Like virgin je!!!! na nanaNA naNAAAAA je je jeee jee!!!!
Batraska skok sen diela yra jeee jeee!!
Tomai, ką ten klausai? kas atlieka?
atlieka madona arba madhouse ir daug kitu lb sena daina
> o siaip Mes su Auriu tai jau atgailavom el to ka pasakem ir sirdi isliejom mes ir jei dar pyksta tada as liudas...
neliūdėk Linuk... vis tiek atsileis... kada nors
jo Linuk iki senatves manau turetu atleisti
bet vistiek mes gi visada nesamones aklbedavom ir nepykdavo jau per tiek laiko bendravimo mauanu turejo mane su Auriu perprasti ir nepykyti o va vakar sumane uzsiraukti..
ot jus nedoreliai kokie
na mes niekuo nesiskiriam nuo kitu tiesiog mes nuosirdus ir kuklus.. :-)
niekuo neišsiskiriat? ;D gi daug yra drąsių ir įžūlių, o jus čia kuklučiai... :-)
perdeta drasa ir pasiputimas ir izulumas slepia vaika.. o as sleptis neturiu noro ir reikalo..
na taip... turbūt teisingiau ir negalėjai pasakyt...
niu jei tos musu dvi saulytes vis dar pyksta tai as kapituliuoju... tada as bejegis pries ju visagriaunanti pykti smykti...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~