Re: EURAS. Už ar prieš?
dink pasakiau, negaliu ziureti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → EURAS. Už ar prieš?
dink pasakiau, negaliu ziureti
tai neziurek kas tau liepe ziureti ? a ?
tai ka po akim rodais, kap nezet?!:/
oi jau cai tavo rekalas nenoretai nematytai
tik neraikia ce na na na... oj kai mani toki nervouna..
nius, neskaiciau, ka kiti cia rase, sorry uz tai :V
bet kainos ir siaip kyla jau dabar del infliacijos.... ir siaip manau, kad kainos kils, nes man mama pasakojo, kad kai buvo keiciama i lita is tu rubliu ir talonu (ar kazko) tai kainos kilo... nemanau, kad cia kazkuo kitokia situacija...
be to, reikia tas kainas juk pagaliau kaip nors sulyginti su kitu saliu
tai manau reikia ir atlyginimus dar sulyginti su kitu saliu......na nezinau,paziurekit tokios stiprios salys,kaip svedija,danija,juk neprieme euro,pagalvokit kodel?geriausias palyginimas jum vokietija,po euro ivedimo,ten gyvenant tai tikrai tai jauciama,kaip viskas pabrango,pasidare ne vienas prie dvieju,o vienas prie vieno.jei anksciau zmogus uzdirbo 4tukstancius markiu,tai buvo pinigai,o dabar 2tukstanciai eu,ir nieko......
gal ir gerai butus tas euras:)
manes tai, pvz, isvis netenkina dabartine LT padetis,..gal ir per jauna taip sneketi, bet perspektyvos nelabai teizvelgiu cia, manyciau geriausias issigelbejimas-tai uzsienis...hmm...tikrai liudna daros pagalvojus...
gal uz..:D vistiek lengviau bus..:D
pagyvensim, pamatysim(;
tai manau reikia ir atlyginimus dar sulyginti su kitu saliu......na nezinau,paziurekit tokios stiprios salys,kaip svedija,danija,juk neprieme euro,pagalvokit kodel?geriausias palyginimas jum vokietija,po euro ivedimo,ten gyvenant tai tikrai tai jauciama,kaip viskas pabrango,pasidare ne vienas prie dvieju,o vienas prie vieno.jei anksciau zmogus uzdirbo 4tukstancius markiu,tai buvo pinigai,o dabar 2tukstanciai eu,ir nieko......
Pritariu, vis žiūrim į kitas valstybes kai siekiam kažko, tačiau neįvertinam tos valstybės susidariusių aplinkybių ir savųjų, o per skubėjimą manau visi žino kas gaunas...
pagyvensim, pamatysim(;
tai jau taip..;D idomu kada dbr ji ives..;D
Man atrodo įvedus Eurą , pliusas būtų vienas - bendra valiuta, minusų........??? būtų begalės:)
pries pries.....as noriu kad litas liktu lietuvoje,kam to vienodumu??
Turbūt už..nereiks bent valiutos keist važiuojant į kitas Europos sąjungos šalis.
UZ visai geras dalykas
PRIES. Kazkada buvau UZ, taciau nuejusi i viena seminara, kuri vede Lietuvos banko direktoriaus pavaduotoja gerb. Zabuliene, pakeiciau savo nuomone, nes pasirodo vienintelis privalumas del to Euro - patogumas, kad nereikes valiutos keisti. Man valiutos keitimas niekada nebuvo problema, todel man to euro visiskai nereikia.
nu, tada kai pasireiskiau, tai buvau neskaicius visko, dabar perskaiciau...
mano nuomone yra artimiausia Linui
>> nu ka jus kalbat, kad del euro ivedimo kainos kils.. nejuokinkit svieto... labai daug as pati nzn, bet jus man papasakokit,, euro dar neivede, nors pagal tas prognozes turejo ivesti siu metu sausio 1d.. neivede, nes infliacija lietuvoje buvo jiems per didele... tai kodel kainos pakilo :? nes jos tikrai pakilo <<< del infliacijos pakilo........ zdz, nesuprantu pati :? tai prie ko cia tas ponas euras :?
>>> nors ne pati nzn, kas man geriau, nes euro kursas vis tiek stabilus, o imonems tuomet nei nuostoliu, nei dar kazko... zdz, painiava
Euras labai gerai, bet tik tuo atveju jei bus islyginta atlyginimu ir kainu proporcija. Taip pat tai turetu buti sulyginta su kitu europos saliu ekonomika nes pigus marketas veda prie eksplotacijos. Taciau jei viskas bus gerai suorganizuota, Euras pagerins ir stabilizuos na tik vidine bet ir tarptautine salies ekonomika.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → EURAS. Už ar prieš?