Re: Ka daryti jeigu neissirenku merginos????
8 mergos ;D;D;D;DDDDDD gerai kad ne 20 ;DDD nu netikiu nors tu ka..... durna tema teisingai ce tau patare sunumeruok visas mes tau isrinksim...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ka daryti jeigu neissirenku merginos????
8 mergos ;D;D;D;DDDDDD gerai kad ne 20 ;DDD nu netikiu nors tu ka..... durna tema teisingai ce tau patare sunumeruok visas mes tau isrinksim...
man tai is viso juokinga sita situacija... speju kad
1. nera 8 mergu
2.jos nesliauzia paskui tave kaip cia aiskini.... per daug pasaku prisiskaitei....
Pilnai sutinku Isijaute vaikinas
Dovilė, 21 wrote:man tai is viso juokinga sita situacija... speju kad
1. nera 8 mergu
2.jos nesliauzia paskui tave kaip cia aiskini.... per daug pasaku prisiskaitei....
na zn tokiu pasaku dar negirdejau arba tos meraites visiskos vistos arba jau tu kazkoks stebuklu pilnas kad jau neissirenki su kuria buti ;D
>>>>>> gal jos vos kokios nematomos ir nera nei vienos
o jei ir yra 2 tai tada tu dar draugystei nesi subrendes nes nzn ko nori.. pabuk vienas ir pasidziaug gyvenimu tada
sita tema ziauriai juokinga cia tu nori pasigirti kad ten labai grzus esi ar kaip jei butum grazus neklaustum tokiu patarimu nete ir seip ka as zn sliauzioja nu nebent joms po 11 metu tada gal ......
Dora, 18 wrote:Dovilė, 21 wrote:man tai is viso juokinga sita situacija... speju kad
1. nera 8 mergu
na zn tokiu pasaku dar negirdejau arba tos meraites visiskos vistos arba jau tu kazkoks stebuklu pilnas kad jau neissirenki su kuria buti ;D
>>>>>> gal jos vos kokios nematomos ir nera nei vienos
o jei ir yra 2 tai tada tu dar draugystei nesi subrendes nes nzn ko nori.. pabuk vienas ir pasidziaug gyvenimu tada
priimkit ir mane - kategoriškai palaikau...
Oi, gelbėkit mane, paskui mane šliaužioja, o aš neišsirenku...
turbut esi labai isrankus:D
Beringdamas visos isilakstys
gal tiesiog tinkamos nerandi?
JAUNO ZMOGUCIO JAUNOS PROBLEMOS:)
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ka daryti jeigu neissirenku merginos????