Topic: netikeciausias sapnas
ka sapnavote tokkio neitiketino, juokingo , gal siaubingo, kad jusu sapnas galetu buti vertas scenaristo plunksnos pavyz
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → netikeciausias sapnas
ka sapnavote tokkio neitiketino, juokingo , gal siaubingo, kad jusu sapnas galetu buti vertas scenaristo plunksnos pavyz
as sapnavau gelezine lova
o tai kas ia keisto, barake tarkim visos lovos gelezines
sapnuoju daznai bet pirma karta sapnuoju kad mane mesineja...
labai daznai kazkokius siaubiakus sapnoju
tai gal lb daznai siaubekus mergaites pries meiga ir ziurit
tai gal lb daznai siaubekus mergaites pries meiga ir ziurit
nu siaip tai ne:| o jei kokius paziuriu tai nuolat ramiai miegu:?
Oj, ko tik as nesapnuoju... Va, pavyzdziui, sianakt sapnavau, kad su Egmantu Bzesku laiziaus:D) prie ko cia tai...:?
Oj, ko tik as nesapnuoju... Va, pavyzdziui, sianakt sapnavau, kad su Egmantu Bzesku laiziaus:D) prie ko cia tai...:?
> na gal tau tas soliariume gimes ir auges peroksidinis zmogus lb imponuoja :-)
as tai daznai sapnuoju tai kas jau buvo, bet ne taip kaip bivo, o taip kaip norejau kad butu
keistoka buna po tokiu sapnu....
as tai daznai sapnuoju tai kas jau buvo, bet ne taip kaip bivo, o taip kaip norejau kad butu
![]()
> tu ir taip keista saulele
Julija, 20 wrote:Oj, ko tik as nesapnuoju... Va, pavyzdziui, sianakt sapnavau, kad su Egmantu Bzesku laiziaus:D) prie ko cia tai...:?
Iki to sapno tikrai neimponavo, ale po jo tai jau, ziuriu, kazkotais labai man jis patikt pradejo;D
Diana, 20 wrote:as tai daznai sapnuoju tai kas jau buvo, bet ne taip kaip bivo, o taip kaip norejau kad butu
![]()
ir kuo gi as tau keista?
Linas, 19 wrote:Diana, 20 wrote:as tai daznai sapnuoju tai kas jau buvo, bet ne taip kaip bivo, o taip kaip norejau kad butu
![]()
ir kuo gi as tau keista?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
na nzn keista geraja prasme nesijaudink
Linas, 19 wrote:Julija, 20 wrote:Oj, ko tik as nesapnuoju... Va, pavyzdziui, sianakt sapnavau, kad su Egmantu Bzesku laiziaus:D) prie ko cia tai...:?
Iki to sapno tikrai neimponavo, ale po jo tai jau, ziuriu, kazkotais labai man jis patikt pradejo;D
>> uzuodziu klasta
Diana, 20 wrote:Linas, 19 wrote:Diana, 20 wrote:as tai daznai sapnuoju tai kas jau buvo, bet ne taip kaip bivo, o taip kaip norejau kad butu
![]()
ir kuo gi as tau keista?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
na nzn keista geraja prasmenesijaudink
aaaa dabar jau aisku
Linas, 19 wrote:Diana, 20 wrote:Linas, 19 wrote:Diana, 20 wrote:as tai daznai sapnuoju tai kas jau buvo, bet ne taip kaip bivo, o taip kaip norejau kad butu
![]()
ir kuo gi as tau keista?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
na nzn keista geraja prasmenesijaudink
aaaa
dabar jau aisku
tai gerai tada
Julija, 20 wrote:Linas, 19 wrote:Julija, 20 wrote:Oj, ko tik as nesapnuoju... Va, pavyzdziui, sianakt sapnavau, kad su Egmantu Bzesku laiziaus:D) prie ko cia tai...:?
>> uzuodziu klasta
Kokia klasta? :? )
Linas, 19 wrote:Julija, 20 wrote:Linas, 19 wrote:Julija, 20 wrote:Oj, ko tik as nesapnuoju... Va, pavyzdziui, sianakt sapnavau, kad su Egmantu Bzesku laiziaus:D) prie ko cia tai...:?
>> uzuodziu klasta
Kokia klasta? :?
)
>>>> ^^ o tu ijunk mastykle
Julija, 20 wrote:Linas, 19 wrote:Julija, 20 wrote:Linas, 19 wrote:Julija, 20 wrote:Oj, ko tik as nesapnuoju... Va, pavyzdziui, sianakt sapnavau, kad su Egmantu Bzesku laiziaus:D) prie ko cia tai...:?
>> uzuodziu klasta
Kokia klasta? :?
)
>>>> ^^ o tu ijunk mastykle
Bliam, nesimasto..
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → netikeciausias sapnas