You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Monika
- Forumo Pradedantysis
Re: ka manot apie dainininke Violeta Riaubiskyte?
- Meda, 18
- Forumo Aktyvistas
Ispudingo grozio ir gabaritu moteris:D o ir muzika jos turi paklausuma per plotus:)
- Sandra, 19
- Forumo Aktyvistas
gerai tau kad jie neturi ka po koncertu veikt tik su tavim sneketis,.. ir nepavargsta aisku visai,nes dauguma pg fonogramas kala,kaip kokia yva(is tamstos foto) smagu..as tai su grupem po koncertu tik geriu,,,o kalbames kai jie pailsi bent diena
- Sandra, 19
- Forumo Aktyvistas
na na..:) tik nereik imt asmeniskai na tegul dainuoj,,juk ir nesakau,,kad tyletu.ir klausytis gali kas ka nori.o lt yra,oj yra tokiu atlikeju,tik jie nera baisingai taip vertinami ir aukstinami kaip kad ir tamsta violeta,,,nes...mmm...turbut jiem nelemta yra kaip yra.tik nereik lietuviam jaustis nuskriaustiem muzikines scenos atzvilgiu(is savo poziciju nelb tegaliu kalbet apie lt estrada),nes mes esamepakankamai muzikali tauta..o savo respect s\as pasilaikysiu saaaaaaaaaaau
- Sandra, 19
- Forumo Aktyvistas
bet ma minedas visvien nelb
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
Sandra, 19 wrote:na na..:) tik nereik imt asmeniskai na tegul dainuoj,,juk ir nesakau,,kad tyletu.ir klausytis gali kas ka nori.o lt yra,oj yra tokiu atlikeju,tik jie nera baisingai taip vertinami ir aukstinami kaip kad ir tamsta violeta,,,nes...mmm...turbut jiem nelemta yra kaip yra.tik nereik lietuviam jaustis nuskriaustiem muzikines scenos atzvilgiu(is savo poziciju nelb tegaliu kalbet apie lt estrada),nes mes esamepakankamai muzikali tauta..o savo respect s\as pasilaikysiu saaaaaaaaaaau
nu tai pavardink, kurie čia tie "o lt yra,oj yra tokiu atlikeju" - kurie gali daryti aukšto lygio šou su gyvu garsu ir su judesiu? Apšviesk mane, bo aš daug neišvardinčiau...
P.S. gerai, kad nors Minedas tau nelb
- Justina, 15
- Forumo Aktyvistas
Man tai ji velniaskai patinka. Is mano seimos tai tik man vienai ji patinka kiti sako "Balsas kaip gaidzio", bet taip tikrai nera
- Sandra, 19
- Forumo Aktyvistas
Diva, 33 wrote:Sandra, 19 wrote:na na..:) tik nereik imt asmeniskai na tegul dainuoj,,juk ir nesakau,,kad tyletu.ir klausytis gali kas ka nori.o lt yra,oj yra tokiu atlikeju,tik jie nera baisingai taip vertinami ir aukstinami kaip kad ir tamsta violeta,,,nes...mmm...turbut jiem nelemta yra kaip yra.tik nereik lietuviam jaustis nuskriaustiem muzikines scenos atzvilgiu(is savo poziciju nelb tegaliu kalbet apie lt estrada),nes mes esamepakankamai muzikali tauta..o savo respect s\as pasilaikysiu saaaaaaaaaaau
nu tai pavardink, kurie čia tie "o lt yra,oj yra tokiu atlikeju" - kurie gali daryti aukšto lygio šou su gyvu garsu ir su judesiu? Apšviesk mane, bo aš daug neišvardinčiau...
mmm,,,tai tokios grupes kuriu muzika man ypatingai patinka,taciau kaip tamsta minejote---kiekvienam savas muzikos stilius
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
Sandra, 19 wrote:Diva, 33 wrote:Sandra, 19 wrote:na na..:) tik nereik imt asmeniskai na tegul dainuoj,,juk ir nesakau,,kad tyletu.ir klausytis gali kas ka nori.o lt yra,oj yra tokiu atlikeju,tik jie nera baisingai taip vertinami ir aukstinami kaip kad ir tamsta violeta,,,nes...mmm...turbut jiem nelemta yra kaip yra.tik nereik lietuviam jaustis nuskriaustiem muzikines scenos atzvilgiu(is savo poziciju nelb tegaliu kalbet apie lt estrada),nes mes esamepakankamai muzikali tauta..o savo respect s\as pasilaikysiu saaaaaaaaaaau
mmm,,,tai tokios grupes kuriu muzika man ypatingai patinka,taciau kaip tamsta minejote---kiekvienam savas muzikos stilius
tai nors vieną pavadinimą gali pasakyt? ar čia toks undergroundas, kad net paminėt negalima???
- Algis, 25
- Forumo Vijurkas
Diva, 33 wrote:nu tai pavardink, kurie čia tie "o lt yra,oj yra tokiu atlikeju" - kurie gali daryti aukšto lygio šou su gyvu garsu ir su judesiu? Apšviesk mane, bo aš daug neišvardinčiau...
em, toks kuklus pastebejimas, o tamstai kada nors teko dainuot i mikrafa? nes kai pamataii visokius akrobatinius numerius *su mikrafu*, kurie garso kokybei, del neaiskiu priezasciu, visiskai nedaro jokios itakos, susimastai zmogau, kiek ten to "gyvo atlikimo" tera
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
Algis, 21 wrote:Diva, 33 wrote:nu tai pavardink, kurie čia tie "o lt yra,oj yra tokiu atlikeju" - kurie gali daryti aukšto lygio šou su gyvu garsu ir su judesiu? Apšviesk mane, bo aš daug neišvardinčiau...
em, toks kuklus pastebejimas, o tamstai kada nors teko dainuot i mikrafa? nes kai pamataii visokius akrobatinius numerius *su mikrafu*, kurie garso kokybei, del neaiskiu priezasciu, visiskai nedaro jokios itakos, susimastai zmogau, kiek ten to "gyvo atlikimo" tera
teko Algi, teko... ir Rotušės aikštėj, ir prie Muzikinio, ir prie Soboro ir prie Kauno pilies... gal toliau nevardinsiu... užtai ir užsiparinau, kad ant Riaubiškytės važiuoja... bo gyvai tai daryt galima, bet žiauriai sunku. Juo labiau kelis gabalus iš eilės... o jinai gali...
O gyvo atlikimo manau bus daugiau, kai techninė bazė bus rimtesnė, nes dabar tai toks garsas, kad ir su fonuške baisu dainuot...
- Elena
- Forumo Liūtas
grazi su tikrai geru balsu...
- Jurga, 16
- Forumo Vanagas
puikus vokalas ir seip lb geras ir kokybiskas atlikimas:)
- Sandra, 19
- Forumo Aktyvistas
Diva, 33 wrote:Sandra, 19 wrote:Diva, 33 wrote:Sandra, 19 wrote:na na..:) tik nereik imt asmeniskai na tegul dainuoj,,juk ir nesakau,,kad tyletu.ir klausytis gali kas ka nori.o lt yra,oj yra tokiu atlikeju,tik jie nera baisingai taip vertinami ir aukstinami kaip kad ir tamsta violeta,,,nes...mmm...turbut jiem nelemta yra kaip yra.tik nereik lietuviam jaustis nuskriaustiem muzikines scenos atzvilgiu(is savo poziciju nelb tegaliu kalbet apie lt estrada),nes mes esamepakankamai muzikali tauta..o savo respect s\as pasilaikysiu saaaaaaaaaaau
tai nors vieną pavadinimą gali pasakyt? ar čia toks undergroundas, kad net paminėt negalima???
zinoma galiu,,,man tai kas.vat anadien nelb turejau laiko tai neparasiau ilgo atsakymo tamstai.
tokios grupes kaip MJS,xess,,zalvarinis,thundertale.,ruination,madragora,angis,antigone,K.A.N.G. ir dar daug daug kitu(tikrai),kurios atlieka savo kurinius gyvai+parodo sou+nuolat ir aktyviai koncertuoja po visa lt ir t.t..
- Marina, 16
- Forumo Aktyvistas
Anksciau mane nervino, kad ji lb jau demonstruoja savo tikrai ispudinga ir grazia krutine... Na vis delto dainuot iseina, o ne kuno formu demonstruot... bET KAZKADA CIA RODE JOS KONCERTA, LIKTAIS DISKA SAVO pristatinejo, tai nuomone pasikeite VISISKAI! ja tikrai galiu pavadint DAININKE is didzios raides. Dainuot tiek daug ir plius dar sokt, tai jau tikrai yra jega!!! Ji gabus zmogus, plius dar turi grazu kuna... Bet seip jos dainu neklausau, bet RESPECT!!!:)
- Algis, 25
- Forumo Vijurkas
- Sandra, 19
- Forumo Aktyvistas
na cia jau skiriasi tiesiog musu supratimas apie tai..asmeniskai man labiau patinka tox sou koki kad ir tas pats zalvarinis surengia,,,nes man tiesiog patinka.negaliu pritart kad riaubiskytes sou su dailesniaiS(kazkam)rubais,,,siknos pakraipymu ar pan.yra kuom labiau vertesnis kazkieno demesio nei lingavimas..o beje taip atrodo man del mano fobijos--as negaliu ilgai (ilgiau nei minute)ziuret i sokanti zmogu.kad ir sokeeja ar pa.cia aisku mano beda,na bet man patinka tas kas patinka,tiesiog kalbu is savo kvailos puses ir ne neketinu isizeist..beeeeet.regis pasakiau pakankamai
Pages Previous 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply