Topic: The sims 2 ir kiti papildymai
Ka manote
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → The sims 2 ir kiti papildymai
Ka manote
nelabai supratau minty..
gal aiskiau galima The Sims 2 grajus neblogas, be apie kokius papildymus tu cia kalbi?
taigi yra dar university night life tuoj atsiras grejt open for bussines
aha simsai 1 valanda zaidi idomu antra kad dazudytum sheima o 3 val ishjungi...visiska nesamone:D sims city va geras gan buvo...bet tyconai geresni:D
ash 4ias walandas ishtweriau bet po to jau man jie ir sapnawosi... brrr... koshmaras:)
visai nieko sis zaidas
nu idomus idomus zaidimas:)
as turiu tokius
Turiu visus papildymus ~ Visai nieko...Tik pabosta...
taigi yra dar university night life tuoj atsiras grejt open for bussines
seip jau jis isleistas mano draugas jau turi :D:D nu gal ir lietuvoi neisleistas
Gal kas zinot is kur juos gauti?(Intrente) nesvarbu kelintus)
lb jėgowas šiajp zhajdymas, wet... tik wą kad lb knisą kaj zhmones( simsaj ) sensta... arbą pąwglems spuogaj dygstą...o šiajp taj jėgąĄ...;]]*
lb jėgowas šiajp zhajdymas, wet... tik wą kad lb knisą kaj zhmones( simsaj ) sensta... arbą pąwglems spuogaj dygstą...o šiajp taj jėgąĄ...;]]*
Senejima gali su kodu sustabdyt ;> Bet su kodais zaist neidomu!O ma kaip tik patinka, kad sensta
liux zhaidimas... tik kad lb jau nrrvina... turiu simsu papildymus, bet pachiu simsu neturiu... o ish paraboles lieway ten, nes building edition nera...
wat taip ir kankinuosi... su tokia viltim ysirashydama simsus ir tikedamasi kad jie veix... bet deja...
man taj simsaj ziawrej fyski=] turiu nuo paciu pirmu:) kaj atsibosta pazaidziu san andreas o weliaw jis nusinbosta ir wel simsai patinka taj tajp ir gywenu=]
ma uneversiti ydomu zaist ben night life fuuuuuuuuuuuu
dar turiu papildyma chrismas party
o papildyma atsisiust gali tiesiopg zaizdamas simsus ten juoda paspausti paspaudi ir isirenki papildyma ir atsisiunti va
man taj sitas zajdas lb lb fajnas :-D:-]
pats fainiausias zaidimas
sis grajus cool
ar nezinot is kur simsus parsisiust ?
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → The sims 2 ir kiti papildymai