Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o kas ten per ikona? hm... pabandom
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
galejai nebandyti kodel tu taip padarei dabar krizenu is neviltingo juoko
verkiu tiesiog VERKIU... V-E-R-K-I-U .... prajuokinai, nebegaliu sakiau, kad tomukas, o tu nepatikejai
>> gerai, zuikiai.. einu as paziureti, ka finansu sasiuvinyje turiu
uzsuksiu as vakare, paziureti, kaip laikosi garbingasis 10.000asis Aurio postas.. nes turiu itarima, kad si arba kita naktis LEMTINGA
tuomet nuosirdziai tikiuosi kad jusu blevyzgos cia ir liks. nes ir kitose temose taip pat nemazai dialogu i sona. sekmes.
Aciu uz ta sekme tik nemanau kad "i sona" matai ne kad kalbetume i tema, o kad veiktu pagal paskiri, tai yra, kad mes kuklus ir nedrasus cia kalbetumemes ir igautume patirties + bendrautume kaip ir tai darpme
< ANIA mielieji!!!!!
taip taip, Tomuk
šiaip aš irgi noriu būt kartu lemtingąją naktį, o kaip bus, tai dar bus matyt
Evelina, 17 wrote:Aleksandras, 22 wrote:beprasmiska tema: klik - "uzrakinta".
cia kokia tema beprasmiska?
kaip stebiuosi kad nesupranti. maniau daugiau koses turi. visas temas rakini, nes tau jos atrodo beprasiskos (nesvarbu kad taip ir yra), tai sita tema irgi beprasmiska, kadaise cia buvo "nedrasiu kukliu vyru klubas", o dabar sedi vistos ir snekasi apie beleka, kame prasme ?
zinau kad anksciau cia tik apie nedrasius kalbejome...o dabar neaisku apie ka...ir aisku sita tema yra tokia pat kaip ir kitos...bet tokia tema uzrakinti nepasikele ranka ...
saudyt juos ...tuos pakaitalus
<Labux hebryte
gal ne sendi
galų gale atsirastų nauja tam skirta
bet Evelina, negi tau neatrodo, kad klubai skirti tam, kad atėję žmonės galėtų kalbėti apie ką nori? :?
Tomai, tuoj pat pataisyk savo žinutę arba tau geltona pareina.
Sori Dianuk neticia nuspaudziau
< siaip viska apgalvojus ,nera tu nukripimu ,o kam nepatinka tegu cia nesilanko ane
nieko tokio, gi ne aš geltoną gaučiau, bet svarbiausia, kad pasitaisei
iš viso kas nemėsta forumų ar kai kurių temų galėtų jose ir nesilankyti.
rodos vieni ir belikom, kaži kur Fedia :? pasisveikino ir išlėkė...
O man patinka tapau daug drasesnis ir tai reiskia ka tema vykus ir grieztas NE jos uzrakinimui ir isvis kokiam nors pakeitimui ir tuo labiau jos cenzuravimui ir pan...
labuka
sitiek ilgai buvau palikus ir tik 19 psl. i prieki pavaret...senstat chebra
O man patinka tapau daug drasesnis ir tai reiskia ka tema vykus ir grieztas NE jos uzrakinimui ir isvis kokiam nors pakeitimui ir tuo labiau jos cenzuravimui ir pan...
o kuo tavo pradrąsėjimas pasireiškė? ką jau nuveikei?
O as net nenoriu, kad cia esantis tik pradetu kalbeti apie nedrasius ir kuklius, nes ne tik nedrasus bet ir drasus egzistuoja ...tai ka norejau pasakyti!!!! kaip ismoksi bendrauti su draseis jei tik nedrasus ir kuklus cia butu.
labuka
o... sveika, seniai beregėta...
mes ne senstam, o išdąsėjom ir tapom užimtesni ;D
kaip pačiai sekas?
Nu Dianuk pasireiske dabar kalbedamas nebetoks uzsispyres vienu ar kitu klausimu susije su moterim ...daug nuolaidesnis, nes supratau kad ir jos panasios i mane ir mus vyrus Siaip moteris tas pats zmogus kaip mes vyr:)
Danguole, 21 wrote:labuka
kaip pačiai sekas?
malonu,kad isdrasejot ai gerai sekasi...gyvuoju vnz... o tau kaip?:)
Tomai, yra tavo žodžiuos tiesos galų gale kiek čia apie tą nedrąsumą šnekėsi?
Fedia, užsispyrimas nėr blogai, jei jis iš gerosios pusės na, jei buvai užsispyręs su moterimis daug nešnekėt, mat jos iš veneros, o tu iš marso, tada jau gerai, kad šitai išnyko
Kaip lomanriska marsas venera
Diana, 17 wrote:Danguole, 21 wrote:labuka
kaip pačiai sekas?
malonu,kad isdrasejot ai gerai sekasi...gyvuoju vnz... o tau kaip?:)
ai, gerai ir man žinai tik kas man nepatinka? esu pagavus neblogų knygų o nėr kada jų skaityt ;D ir visada taip :V jei yra įdomios veiklos, tai laiko nėra. kai pagalvoji, kad kiti kone užsimušt nori iš neturėjimo ką veikt... :-)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~