Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
alia buvau biznio susitikime ir vidury jo jus tokia malonia zinia praneset kad susipakavau daiktus ir lekte namo moviau kad jus pamalonint ir save padziugint:))))
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
alia buvau biznio susitikime ir vidury jo jus tokia malonia zinia praneset kad susipakavau daiktus ir lekte namo moviau kad jus pamalonint ir save padziugint:))))
kaip faina.... kad taip mus ir save myli
ojeeeeeeee, ne, tu pats fainiausias.. ojee. o mes kitaip manem, bet nieko.. vis tiek mes tave mylim ir zinai,kad laukiam nesulaukiam taves cia vis begriztancio
>>> su dydeliausia meile, galiu jau slepetoti as ramiai nuo kompiuteriuko, nes as tik Auriuko musu siandien ir belaukiau pasirodancio...
saldziu saldziausiu ir silciausiu sapnu, mielieji draugai... kaip gera toliau su jumis blevyzgoti
saldziu silciausiu ir mieliausiu tau nijolyt taip pat ))) alia o apie mane negalima gi blogai galvot tik gerai arba nieko ! Pirmas nedrasiuju istatymas :D:D:D:D
noriu paskaity ką parašėt... lialialialialialiaaaaaaaaaaaa.......... ;D
na ką jau mes kaip ir kokius naujus metus naujas dienas švenčiam žibam kaip kokios tuoj tuoj pražysiančios žibutės
>> mes nuostabus
>>>
saldziu silciausiu ir mieliausiu tau nijolyt taip pat ))) alia o apie mane negalima gi blogai galvot tik gerai arba nieko ! Pirmas nedrasiuju istatymas :D:D:D:D
alia po tiek laiko pradėsi sąlygas čia dar kelt ;D nepasikelk per aukštai :-)
>> Auri liaukis gana tu istatymu :-)
ką tas Theo reiškia? :?
Theo Theodoro trumpynys
-siaip jau siekiat kito 10000 -tojo
-bet ale smagu Linuks i burbula ilindo
Diana, 17 wrote:ką tas Theo reiškia? :?
Theo Theodoro trumpynys
-siaip jau siekiat kito 10000 -tojo
-bet ale smagu Linuks i burbula ilindo
>>>>>>>>>>>
aciu paciu uz pastebejima
> na ne tik jus jeicias avatarus D:
vaikai paikiai vanagai, siandien saulius dziugins gal musu sirdeles
Auris, 19 wrote:saldziu silciausiu ir mieliausiu tau nijolyt taip pat ))) alia o apie mane negalima gi blogai galvot tik gerai arba nieko ! Pirmas nedrasiuju istatymas :D:D:D:D
;D ;D kad dar cia tik pirmasis istatymas
-------------------
Auri, zinai, ka as sakau tokiu atveju, kai man pasako, apie tai tik gerai arba nieko :? >>> sakau, nieko gero bet as taip nesakysiu apie tave, susilaikysiu
>>>Dinciau, problemos su ieskoku kankina :? ;D ;D
Nijole pirmas bet gana tu istaymu nereikia nes pakvips nedrasiuju respbulika o tai lnb gal gerai gi reikia isisikuklinti
o dievai pavasaris padarys savo.. as tuo tikiu baigsis cia jusu kuklumai greitai ir nepades nei sukurti istatymai, nei niekas.. i juos net neziuresim
sveikuciai...;)
kaip dziugu,kad musu klubukas klesti ir gyvuoja... jeeeeeeeeeeeeeeeeee ta proga ir eilerastuka sukuriau:
Musu klubas neeilinis...
Kuklus vyrai ir merginos,
Drasa semiam mes kartu
Ir nematome vargu...
Jei beda kam su mergina,
Rausta skruostai ja kabinant,
Klubas tuoj tave priims
Ir begalo greit pamils...
Klubas musu nedrasiu...
Nuostabiausias is visu...
jo prie sveikinimu ir as prisidedu siandien nieko nereik ruostis tad sakiau gal kursiniui medziagos paieskosiu dar, o sesut nueisim kartu i bible as ten gal ka rasiu vokiskai :?
sveikuciai...;)
kaip dziugu,kad musu klubukas klesti ir gyvuoja... jeeeeeeeeeeeeeeeeee ta proga ir eilerastuka sukuriau:
Musu klubas neeilinis...
Drasa semiam mes kartu
Ir nematome vargu...
Jei beda kam su mergina,
Klubas tuoj tave priims
Klubas musu nedrasiu...
Bravo ! Tai negali nebuti nepastebeta! Manau geras sukis tik gaila kad su atmintim nekas
-Linai tai mes viska pastebiam net kad daba pasikavojai uz pagalves
-Nijoliuk kap grazu, Tavo avataro tai pasijilgau ... tos dideles akys ir kilometrine sypsena
sveikuciai...;)
Musu klubas neeilinis...
Drasa semiam mes kartu
Ir nematome vargu...
Jei beda kam su mergina,
Klubas tuoj tave priims
Klubas musu nedrasiu...
>>>>>>>>
saunuole Danguolyt
> manau Auris tikrai ides ji i pirmaji puslapi
lb toks mielas eilerastukas
visi kvietkai tik tau
Danguoliuk, prisidedu ir as prie pagyrimu
>> sesiau, jei atruksi iki stoties, butinai nuleksim, tik ta zalia kortacka pasiimk :V
.>> Tomuk, juk sakiau, kad gris tas mano avataras << tik as tokiu akiu graziu neturiu, kaip ta mergiscia
sveiki,
vaikai paikiai vanagai, siandien saulius dziugins gal musu sirdeles
Linas, 19 wrote:Auris, 19 wrote:saldziu silciausiu ir mieliausiu tau nijolyt taip pat ))) alia o apie mane negalima gi blogai galvot tik gerai arba nieko ! Pirmas nedrasiuju istatymas :D:D:D:D
;D ;D kad dar cia tik pirmasis istatymas
-------------------
Auri, zinai, ka as sakau tokiu atveju, kai man pasako, apie tai tik gerai arba nieko :? >>> sakau, nieko gero bet as taip nesakysiu apie tave, susilaikysiu
>>>Dinciau, problemos su ieskoku kankina :? ;D ;D
kad pirmas įstatymas, tad nereiškia, kad nepasibers kiti iš paskos ir nesijuok, kad problemų su ieškoku turiu ;D o dėl to pavassario.... tikiuos visiems viskas bus gerai :-)
Danguoliuk, o tu čia tai pavarei su tuo eilėraštuku... gražu
tai kad as ji tasausi piniginej tai jau tikrai nepamirsiu
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~