Re: Merginos kodel jums taip reikia sexo???
Jo jo visos jus apsimetat gerules ...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Merginos kodel jums taip reikia sexo???
Jo jo visos jus apsimetat gerules ...
Be to lina kas tau sake kad as nepradejau lakstytis ....
Sejp nuo 14 metu jau lakstau ...
matai, as nesakiau tau, kad eitum ir su visom duotaisi... tu ten apie kazkokia meile snekejai.. o dabar va pasisakei, kad nuo 14 jau uzsiimi visokiais ten dalykais... tai ka zinau, jaunuoli.... 14 metu meile man atrodo super duper netikras daiktas.. tai didele simpatija... ir as meiles tam amziuj kazkodel neizvelgiu [metykit mane akmenimis, bet taip jau as manau] :?:?:?:? idomu is kokios meiles tu14 budamas ten sugulei su kokia mergyte :? :?:?
Staska, tu man kazkoks biski kvailas. Tikras bato aulas
Agi ne nu mane juokinat krc Aciu julija aciu ir tu tokia pat
tai taip ir neatsakei man... is kokios meiles tu ten 14pasivartei su mergyte??? kokio neapsakomo dydzio ta meile bvo.. jauciu,kad tik del smalsumo ir kokio ponaicio noro.. aAAaa :?
cia priklauso vapsie nuo zmogaus kam ko rejk tas ir pasima bet ajsku mergaj lengviau galima gauti!
niu reikia ir taskas, kokie dar klausimai cia gali buti...
o dieve,cia reik vyru jau pradet gailet:Dskundziasi nabagai del visko:D
nieko mes neistroske, cia jus istroskusios ;] o mes tik tenkinam jusu poreikius.. amzinai kaip vergai kokie.. nevertinat jus musu visai !
pasijauciau keksium
paaiskinamas dalykas sekso poreikis. Tai parodo LIBIDO, kitaip sakant lytinis potraukis. Cia nepriklauso nuo subrendimo. Vaikinams pirmiems pasireiskia noras uzsimineti seksu, nors jie gan jauni, bet galvoje smekscioja erotika. LIBIDO vaikinams yra intensyvus ju gyvenimo pradzioje, tarkim iki 30-35metu, jie yra aktyvus sexe ir nori labai daug. Vyriskas LIBIDO pradeda silpneti jau nuo atsvaros tasko, t.y. 30-35metu, ir jis silpneja iki gyvenimo pabaigos. O merginom priesingai, tai kas kad jos subrenda anksciau uz vaikinus, bet joms tas sexas neteikia dideles reiksmes tarkim iki atsvaros tasko 30-35 metu, siuo atsvaros metu LIBIDO susilygina ir vyru ir moteru, jie nori viens kito vienodai. moterims po atsvaros tasko labiau norisi sexo nei vyrams, todel jos pasitenkina tiek kiek gali gauti is savojo princo, ar dar nulysta i kita puse priedo.
cia toks maziukas informacijos srautas
rEMI, TAI TIK TEORIJA...
ei jus dar cia
realybej visad buna taip,kad bernai daugiau laksto nei panos...
didele tiesa... nieko nepridursi..
prajuokino...kam cia to dazniau reikia...moterys visada gali,bet ne visada nori,o vyrai visada nori, bet ne visada gali..na cia gal per ziauriai pasakyta, bet uz tiesa pykstama
prajuokino...kam cia to dazniau reikia...moterys visada gali,bet ne visada nori,o vyrai visada nori, bet ne visada gali..na cia gal per ziauriai pasakyta, bet uz tiesa pykstama
Nieko cia ziauraus Juk tiesa tokia ir yra
na ir moterys ne visada gali... gal ir per žiauru, bet tiesa!
kaip saunu,kad yra panasiai mastanciu na moterys tai gali gali,tik kartais prisigalvoja visokiu atmazu...bet cia gerai gerai
kaip saunu,kad yra panasiai mastanciu na moterys tai gali gali,tik kartais prisigalvoja visokiu atmazu...bet cia gerai gerai
jau baimė ima - gal tu ne moteriškos giminės? atmazų???
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Merginos kodel jums taip reikia sexo???