Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
myleti t.y. gerbti tu cia nezinia aapie kokia meila kalbi :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
myleti t.y. gerbti tu cia nezinia aapie kokia meila kalbi :?
Tai apsispresk, Lina, reikia myleti ar gerbti? Gerbti galima ir kitais budais... :V
Evelina, ta fraze buvo reikalinga panaudoti mes ja zinom
sitie zodziai net temoje svytejo graziai ji pati geriausia EVER
>>> Diana, nesvarbu, kur buvo panaudota, svarbiausia, mes ja zinom ir ji SLOVES ir GARBES verta... negaliu... ji pati kieciauisa
bet užtad ne visi težino :pp
Fedia, NIK - tai Nedrąsių Ir Kuklių vyrų klubas žodžiu santrumpa
Ramūnai, spręsti čia nieko nereikia, tiesiog būni čia, bendrauji tampi savu ir nebenori niekur kitur
Tai apsispresk, Lina, reikia myleti ar gerbti? Gerbti galima ir kitais budais... :V
gerbti t.y. i snuki neduot o meiles formu ir rusiu yra visokiu :V
Sveiki;)
Nijole jus kazka nuslepet nuo musu:D
Evelinuk
Su 18 gimtadieniuku Tave dabar jau Tu didelė mergaitė... Sveikinam, zuiky, Tave ir linkim visko nuoširdžiausiai
linkim tikros draugystės , nuoširdžių jausmų , svajingos laimės ir daug daug įspūdžių, nuotykių ir beprotiškai laimingos ateities
..................... Su didžiausia meile Tave sveikina NeLinutė ir Nijolytė
p.s. šiandien Tavo diena
p.s.s. dabar jau ir Tave galim jamti prie
Evelinuk, sveikinu su gimimo diena, nes ji tik viena metuose ir tik kartą per gyvenimą tau 18 linkiu daug laimės, meilės seilės ( bet nuryjamos ), saulėtų dienų ir trupučio lietaus, bet tik tada, kai tu to nori ir visų norų išsipildymo
Nijole> aciu aciu aciu:)... saunu kad as su jumis dabar alu gerti galiu:)
labai grazus zodziai
Diana> aciu aciu aciu;) gerai kad nuriyjamos seiles palinkejai kitaip nezinociau ka daryti:D
ir del oro man labai patiko...nes myliu saule:)
vakar lijo lietus visa diena ir vakara o siandien...saule svecia...pati geriausia dovana:)
žinau, kad nuryjama seilė geriau, mat ne visada seilėjasi vienas dėl kito tie patys žmogeliukai
sugalvojai jau kaip švesi gimtadidenį?
Evelinuk, aš tau palinkėsiu žibančių akių, giedrų minčių, ir visada kad pasiektum savo tikslus
>>>
Aciu Linuk;) jus man netgi nuotaika pakelet:)
Diana...nu siandien tai jau nesvesiu...tikriausiai kita sestadieni kanors sugalvosiu
o kodėl taip toli ketini nukelt? juk smagiau švest tikrąją dieną...
jo...cia tai tikrai, bet kazkaip laikas taip greit praejo kad as net nespejau susimastiti...kaip galeciau svesti;)
o man jau dabar gasina gimtadieniu... nenoriu aš savo gimtadienio :V
jo...cia tai tikrai, bet kazkaip laikas taip greit praejo kad as net nespejau susimastiti...kaip galeciau svesti;)
>>
na tai linkiu atsvesti lb lb smagiai
Linai aciu:)
Diana o kada pas tave gimtadienis?
beja pas mus vienodas zinuciu skaicius:D
ale pasitaiko dažnokai, kad vienodas būna
kovo 27. o tie žalčiai klasiokai jau dabar mėto replikas, tikliau jau ir tiesiogiai pasakė, kad atvarys, tipop niekur nedingsi. suskiai. svarbiausia taip kalba tie, kurie ant manęs už akių varo ir supranta, kad aš nesu durnelė kokia tai...
ai pasitaiko...nu nieko svarbiausia kad tokie tau gimtadienio nesugadintu
o as tai rami del gimtadieniu bunu manes tokios bedos nekamuoja..
>>Evelina, isgersim mes vyno uz tave dabar arbata ir tokio pyrago suciaumosim, kad tik sveika augtum
kadangi aš dar neužaugus tiek, kad vyną gerčiau, tai arbatos išgersiu į tavo sveikatą
o dėl savo gimtadienio, tai tikriausiai teks išgert redbullio ir pakelt sparnus ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~