Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o štai ir aš! Diana, nebijok, man nieko neatsitiks, mat paprastai daug vandens neprisileidžiu, o Linuką mes jau po biškutį prisaugosim kaip seniai besimaudžiau taip be rūpesčių kaip dabar... :
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o štai ir aš! Diana, nebijok, man nieko neatsitiks, mat paprastai daug vandens neprisileidžiu, o Linuką mes jau po biškutį prisaugosim kaip seniai besimaudžiau taip be rūpesčių kaip dabar... :
Na wa sedziu as kaime ir ziuriu tw =]
snd laaaabai grazu waizda maciau kad uzlieta piewa ir wirto kaip dideliu twenkiniu jik jame truksta anciu ir zasu gausybes ziureciau ir ziureciau
ryt jau kokia 2 tureciau buti namie.
Laukiu as lb meeto brangieji. :-)
Vilką mini vilkas čia
o bent foto pasidarei, kad ir vėliau galėtum grožėtis tuo pačiu vaizdu?
eee tai mes jau kiek datu siulem o jums niekas netinka tai ka jau kalbet
Ne nepasidariau nes su tel liewa gawosi nes baisiai apsiniauke buwo..
Lina del datu tai jo siulet bet nerandam kad wisiem tiktu.. :}
tai tomas cia gaunasi bet manau rasim iseiti. Tai wel skypej sedit wisi :-)
nu nzzn kas sedi mes su sesute tai tikrai nesedim jau kaip ir eism liula, taigi saldziu sapnuku visiems
labas rytas brangi mieli ir visaip kitaip geri draugai
Linuk, brangusis drauge, tai mes pasiulem savo variantus.. butu grazu ir is jusu puses sulaukti ko nors apciuopiamo ir draugisko :? labai maloniai nuteiktu,... galeciau tuomet braizyt jau kryziukus ant kalendoriaus ir laukti meeto :V deja, taip dar nera.. o KODEL???
na nera todel kad mano lytiskai finascine krize ... na zn kai atsidarai pinigine o ten tomas ir tik cekiai .. va todel nieko konkretaus nezadu... :}
> bet nzn man jau irgi prasides visoki atsiskaitymai ir krusalynes tai nzn tikiuosi meetinsimes tik nzn kada. :}
aisku tada
sveiki, žinot ką, vaikai? ogi suvokiau, kad reikėtų Tomą iš žodyno mest, mat mūsų tarpe gi Tomas yra... :V
laba
o cia kazkokia tyla tvyro...
labas nu reik gi kartais patylėt... kiek galima?.. ;D
jo tikrai nes paskui netilps musu puslapiai ieskoke
ne dėl ieškoko mes o gi dėl savęs pačių :-)
o šiaip, gal dėl ankstyvo pavasario? dar vilties daug... :-) gi klubas tesusikūrė vėlyvą pavasarį ;D ar vasarą :?
sveiki gyvi
ziuriu cia pas jus intensyvios diskusijos niekaip verslininkai laiko nesisiderinat
laba, kad nelabai intensyvios o pati meete ketini dalyvaut?
na jei tik pakviesit tai su malonumu
aš tave kviečiu, nors pati ir nedalyvausiu... manau, kiti nesupyks
o kodel nedalyvausi??
aciu uz kvietima
na, man toloka iki Kauno ir kas tau nepilmanetę išleist susitikt "su kažkokiais durniais", mat kitokiu nete negali būt
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~