Re: Vyrai gyvenantys is moteru kisenes!
Tomai, nuo zmogaus priklauso. Mano draugu tarpe tokiu nera apskritai. Tikiuosi ir pas tave tokiu mazuma. O jei ne, reiskia esi ne tarp tokiu zmoniu.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vyrai gyvenantys is moteru kisenes!
Tomai, nuo zmogaus priklauso. Mano draugu tarpe tokiu nera apskritai. Tikiuosi ir pas tave tokiu mazuma. O jei ne, reiskia esi ne tarp tokiu zmoniu.
tai nieko sau koks cia per vyras...
prakeiktas tinginys ****....sedi issidrebes ir laukia kol jam viskas bus padeta ant lekstutes..****..tokius
toks "vyras" nevertas VYRO vardo
tai nieko sau koks cia per vyras...
prakeiktas tinginys ****....sedi issidrebes ir laukia kol jam viskas bus padeta ant lekstutes..****..tokius
toks "vyras" nevertas VYRO vardo
ačiū Dievui dar liko teisingai mąstančių vyrų... tik keiksmažodžius rašydamas galėjai praleist, o tai dar pamojuos kas nors prieš nosį geltona korta...
ar as keikiausi nejaugi matei kur nors keiksmazodi mano... cia tik rusisku zodziu sutrumpinimai
tikesiuos uz juos neskirs man korteles
nu tai aišku, kad nesikeikei - kitą kartą rusiškus žodžius gali iki tritaškių sutrumpint - mes tave vis tiek puikiai suprasim...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Vyrai gyvenantys is moteru kisenes!