10,181

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

hoh dovanos nera blogai cia geris big_smile

10,182

Evelina, 18 wrote:
Auris, 19 wrote:

Evelinuke, su gimtadieniuku tave irgi :* smile Daug laimes meiles ir bapkiu tau big_smile ! big_smile

Aciu Auri;)
mano gimtadienis kazkaip uzsitiese..net siandien dar dovanu gavau:D

beja Sveiki;)

>> LAbas, geriau veliau nei niekada ;D
>>> Na as atsijungiu parai pavasario miegu uzmigsiu kaip miegantysis grazuolis nes jei ne tai kanopas uzversiu nuo issekimo.. nes 2 para normaliai per referatus neisisimiegu.. :{}
>> na zuikeliai einu as big_smile

10,183

kaip cia tuscia :? kodel :? big_smile

10,184

laba wink jus cia tylus kai nezinau kas :::034 visi uzsieme kazkokie:::041 ka taip veikinejat brangieji smile beja Feodoras su Tomu dingo kazkur gal mus palikti sumane :::046

10,185

labas smile tai kad visas forumas išmiręs big_smile aš tai surezgiau planą kaip į Vilnių nusigaut smile bereik tik įgyvendint smile dar rezgiau planą kaip užvaldyt pasaulį ;D gaila, kad makaulės nėr su manim... :?
o kuom jūs užsiėmę? smile

10,186

zmones nu visai...jau kiek dienu manes cia nebuvo...o nieko naujo ne paraset baisu...

10,187

sveiki.. sakyciau laba ryta, bet nesakysiu, nes geda, paziurejus i laikrodi :::a03
Diana, o kada i ta vilniu gautis nori?? butu gerai, jei musu meetas ivyktu ir tu dar bent pro sali pralektum nors barbes puodeliuui :::524
Evelina, sakiau, junkis prie musu skaipe, susirask mane, as tave pridesiu :::b18
---
o siaip, joa, truputi mus pastabde reikaliukai visokiausiausi... :? nu, bet skaipas irgi rankini cia truktelejo mums :V :V tokius reikaliukus ir ten apsiplepam :V:V:V
>> ai, o mes va sus sesium prispirkom ledu, tai brolis sako, mikliai suvalgot cia greitai, nes man ju saldytuve nereikia, nes mes paskui isvazinesim, tai dabar saldomes ledais :::d10

10,188

oi prajuokinai Dianele su tuo pasaulio uzvaldymu:::044:::044 davai kartu uzvaldom ir per puse pasidalinam:::044

10,189

Žiūriu, visai nieko tas jūsų klubas. smile Kaip į jį įstoti? wink

10,190

Andrius, 32 wrote:

Žiūriu, visai nieko tas jūsų klubas. smile Kaip į jį įstoti? wink

tiesiog lankykis cia diskutuok su mumis ir busi musu narys...tada musu kurejas Auris irasys tave i pirma puslapi wink

10,191

Diana, tai tu tas, kur sako KREPST?? :::b02

10,192

nu, as gal prie skypes tik i gilu vakara prisijungsiu, tai nauju naujienu cia uzvesiu, nes tikrai paziuri visi cia :::920
>> Auris sake, kad balandzio 15 tokia visai draugiska diena planuoti musu meetuka :::b18 tai va... Linutai, Diana ir Danguole, skelbkit zodi, ir bus jau nutarta diena, kada mes :::854 kaune... nes jau cia kliba traska meeto kojos.. hmm

10,193

na man visai gerai...

10,194

jo sveiki big_smile

10,195

lėksiu aš matiekos egziuko laikyt, užtad dabar labai praverstų, kad kai kas masažą padarytų, nes tai paspyrėtų mane į priekį big_smile aš irgi primečiau, kad visai neblogai būtų jus pamatyt, bet greičiausiai man iš karto po egzo lieps namo grįžt su kitais... :Vo be to, žiūriu planuojatės balandžio 15ai, tai.... tiek to smile
Danguole, o kaip mes būsim užvaldžiusios visą pasaulį, jei dalinsimės perpus? :? tu Brain, tai ir aiškink big_smile
taip, Nilke, tie patys wink ir iš tiesų jis sako Narht ar kažkaip pan big_smile ir mane erina, kai kiti už jį sako krepšt... :V

10,196

Diana >> Narf, Point smile

joa 15 balandiniu butu gal ir nieko wink ka ponas Linutas mastytis?

10,197

beje, kur musu mieliejo Fiodorovas ir Tomas pradinge? :V

10,198

joa, tiksliai, visai nelogiškai parašiau ;D
o ponas Linutas gi gimsėj, ką jis dabar galėti mąstytis? big_smile

10,199

joa... jis dabar kaip tikras Latras prilupes voliojas dantim i siena su kokia panike... :-D

10,200

Auris, 19 wrote:

beje, kur musu mieliejo Fiodorovas ir Tomas pradinge? :V

tu vėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėjjjjjjjjjjoooooooooooooo paklausk ;D
Nilke, nepyk už mičių plagijavimą, bet kitaip jau nebus big_smile
Auri, pričiom dantim į sieną? kokią užslėptą mintį turi šis pasakymas? big_smile