1

Topic: Punk Rock ;)

pasisakykit visi punk roko gerbejai, kas kam patinka kas kam nepatinka, gerbiu sia muzika noriu atrast bendraminciu... big_smile

2

Re: Punk Rock ;)

man patinka! super muzika. tik grupiu tau nepavardinsiu, bet kai pasitaiko proga i konca nukeliauju smile

3

tai pas mus neatvaziuoja geru grupiu...:)

4

man ši tema spinduliuoja kvailumu :::818
> punk roko kartais paklausau bet jis man primena saldžią vakarų kultūrą o nuo saldumo man genda dantys big_smile

5

man irgi labai patinka punk rokas!:D bet labiau roko klausau..:)

6

Linas, 19 wrote:

> punk roko kartais paklausau bet jis man primena saldžią vakarų kultūrą o nuo saldumo man genda dantys big_smile

na nemanau kad tai saldi muzika. gal nuo grupiu priklauso.
:::041 kazin ar "saldzios" muzikos klausytusi pankai..

7

pats gyvenu nelietuvoj dabar, bet zhinau kad dasibeldzhia ir iki jusu geros grupes, gal tik ne i tuos koncertus vaikshtot smile

8

punk rockas tampa vis dazniau vaiku muzika...kurie isivaizduoja kad muzika pakeis ju gyvenima...sis stilius mano megstamiausias...bet tai neturi tapti ideologija  ;]]

9

Linas, 19 wrote:

tu gal kalbi apie ta emerikietiska, saldu pusiau popsiska roka....:D as apie toky nekalbu, muzikos stilius neapsiriboja vien keliomis grupemis kurias tu ten zinai kad ir kokios jos butu...:D tad jei nezinai rimtu geru grupiu tai nesivelk y diskusija... :::756 ;D

10

Mantas, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:

tu gal kalbi apie ta emerikietiska, saldu pusiau popsiska roka....:D as apie toky nekalbu, muzikos stilius neapsiriboja vien keliomis grupemis kurias tu ten zinai kad ir kokios jos butu...:D tad jei nezinai rimtu geru grupiu tai nesivelk y diskusija... :::756 ;D

>>>>>>>>..
persiprašau nepyk kad parašiau i šitą postą.. :::b02

11

nepykstu atleidziu tau...;D

12

Mantas, 21 wrote:

nepykstu atleidziu tau...;D

na gerai kad dar musu Lt yra geru zmoniu :::818

> o del punkroko tai man labiau prie sirdies rokas tongue

13

Liux...daugiau zodziu neturiu...man lb patika pop grupe...jei tokia zinote...is kauno..

14

kokia grupe? ;D