Topic: Punk Rock ;)
pasisakykit visi punk roko gerbejai, kas kam patinka kas kam nepatinka, gerbiu sia muzika noriu atrast bendraminciu...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Punk Rock ;)
pasisakykit visi punk roko gerbejai, kas kam patinka kas kam nepatinka, gerbiu sia muzika noriu atrast bendraminciu...
man patinka! super muzika. tik grupiu tau nepavardinsiu, bet kai pasitaiko proga i konca nukeliauju
tai pas mus neatvaziuoja geru grupiu...:)
man ši tema spinduliuoja kvailumu
> punk roko kartais paklausau bet jis man primena saldžią vakarų kultūrą o nuo saldumo man genda dantys
man irgi labai patinka punk rokas!:D bet labiau roko klausau..:)
> punk roko kartais paklausau bet jis man primena saldžią vakarų kultūrą o nuo saldumo man genda dantys
na nemanau kad tai saldi muzika. gal nuo grupiu priklauso.
kazin ar "saldzios" muzikos klausytusi pankai..
pats gyvenu nelietuvoj dabar, bet zhinau kad dasibeldzhia ir iki jusu geros grupes, gal tik ne i tuos koncertus vaikshtot
punk rockas tampa vis dazniau vaiku muzika...kurie isivaizduoja kad muzika pakeis ju gyvenima...sis stilius mano megstamiausias...bet tai neturi tapti ideologija ;]]
tu gal kalbi apie ta emerikietiska, saldu pusiau popsiska roka....:D as apie toky nekalbu, muzikos stilius neapsiriboja vien keliomis grupemis kurias tu ten zinai kad ir kokios jos butu...:D tad jei nezinai rimtu geru grupiu tai nesivelk y diskusija... ;D
Linas, 19 wrote:man ši tema spinduliuoja kvailumu
tu gal kalbi apie ta emerikietiska, saldu pusiau popsiska roka....:D as apie toky nekalbu, muzikos stilius neapsiriboja vien keliomis grupemis kurias tu ten zinai kad ir kokios jos butu...:D tad jei nezinai rimtu geru grupiu tai nesivelk y diskusija... ;D
>>>>>>>>..
persiprašau nepyk kad parašiau i šitą postą..
nepykstu atleidziu tau...;D
nepykstu atleidziu tau...;D
na gerai kad dar musu Lt yra geru zmoniu
> o del punkroko tai man labiau prie sirdies rokas
Liux...daugiau zodziu neturiu...man lb patika pop grupe...jei tokia zinote...is kauno..
kokia grupe? ;D
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Punk Rock ;)