Re: Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?
zinau kad yra visokiu,todel ir sakau kad tikriausiai cia tik man taip sekasi o tu Laimi tikiuosi ne toks
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?
zinau kad yra visokiu,todel ir sakau kad tikriausiai cia tik man taip sekasi o tu Laimi tikiuosi ne toks
Na as linkias aiskintis viska vietoje, o nebegioti po krumus ir ieskoti uzuojautos.
Diva, 33 wrote:Laimis, 29 wrote:Monika, 21 wrote:tik man persasi viena nuomone,kad vaikinai yra bailiai,jie geriau nubegs i kitos glebi,nei spres problemas seimoje
Kodel taip manai????
nu ne bailiai - jie drąsūs tinginiai!
Nesityciok
nu ką jau čia "nesityčiok" - tai kad taip ir yra....
Laimis, 29 wrote:Diva, 33 wrote:Laimis, 29 wrote:Monika, 21 wrote:tik man persasi viena nuomone,kad vaikinai yra bailiai,jie geriau nubegs i kitos glebi,nei spres problemas seimoje
Kodel taip manai????
Nesityciok
ACIU
Diva, 33 wrote:Laimis, 29 wrote:Diva, 33 wrote:Laimis, 29 wrote:Monika, 21 wrote:tik man persasi viena nuomone,kad vaikinai yra bailiai,jie geriau nubegs i kitos glebi,nei spres problemas seimoje
Kodel taip manai????
Nesityciok
ACIU
pavienės išimtys tik patvirtina taisyklę...
Monika, 21 wrote:zinau kad yra visokiu,todel ir sakau kad tikriausiai cia tik man taip sekasi o tu Laimi tikiuosi ne toks
Na as linkias aiskintis viska vietoje, o nebegioti po krumus ir ieskoti uzuojautos.
labai malonu girdeti,daugiau tokiu butu,kurie visa aiskinasi,tai gal maziau nesusipratimu kiltu...
Nesutinku
Nesutinku
prieštarauk...
Laimis, 29 wrote:Nesutinku
prieštarauk...
Butent taip ir darau, Niekada nekeiciu savo pozicijos jei esu tuom isitikines.
Diva, 33 wrote:Laimis, 29 wrote:Nesutinku
prieštarauk...
aha. aš irgi. bet dar kartais sugebu argumentuot tą poziciją...
Laimis, 29 wrote:Diva, 33 wrote:Laimis, 29 wrote:Nesutinku
prieštarauk...
As argumentavau ja Monikai. Paskaityk.
Diva, 33 wrote:Laimis, 29 wrote:Diva, 33 wrote:Laimis, 29 wrote:Nesutinku
prieštarauk...
As argumentavau ja Monikai. Paskaityk.
kad tu ne toks, tai mes jau supratom - o kur tie argumentai?
argumentu nera
Aplink tik ir girdisi, tas isdave ta,anas ana...ar siais laikais jau tapo mada tureti meiluze/i ?
Man cia primena sernus,karpuocius,karves,buivolus,zebras...Tokia banda!.. visi sie gyvunai turi ivairiu partneriu jei prasidejo ruja tai atsiduodama tas kas arciausiai.Jei esi darbe o uzsinorejai zek pagrasini sekretorei kad sumazinsi atlyginima ,o jei duos,taigal ir koki procenta padidinsio gal ir ne, gal iskar atleist!ir ziurek taip jau ne tik namie ,bet ir darbe yra su kuo atsiselt pasismagint, neblogai ane.Paskui iseini i komandiruote zmonos nera, o tos gatveje tokios grazios .Taip ir sukies, bet sakau jums seimos jau nera ir nebus su tokiu elgiasiu, nes kai taip daroma cia jau ne seima o cirkas:/ cia tik kaip kiaules K@rgi@mos. Gyvuliai.Kam isvis vesti? Seima griuva, vaikai kencia!
Jai subrendai tai irodyk! O jei nebegali tai isiskirk kad neskaudintum. Suprantu kad visokie dalykai risa ir sunku skirtis...kam taip pulti :?
< Cia ne mada o taip buvo no to laiko kai "vyrai" eme "moterys" i zmonas :V
bet seniau tai nebuvo taip populiaru... ar tik apie tai niekas garsiai nekalbejo?
bet seniau tai nebuvo taip populiaru... ar tik apie tai niekas garsiai nekalbejo?
kalbėjo kalbėjo. Tautosakoje kas antras anekdotas prasideda: "netikėtai grįžta vyras iš komandiruotės..."
na gal...as tada dar maza buvau
na gal...as tada dar maza buvau
nu jo, gal dar ir negimus buvai? ar neteko anekdotų girdėti?....:)
esu girdejus ir ne viena, bet kazkaip seniau zmones ramiau gyveno,turedavo kruva vaiku ir nugyvendavo visa gyvenima vienam kaime nosies toliau nekisdami (seneliai pasakojo)
esu girdejus ir ne viena, bet kazkaip seniau zmones ramiau gyveno,turedavo kruva vaiku ir nugyvendavo visa gyvenima vienam kaime nosies toliau nekisdami (seneliai pasakojo)
nu tai čia gal tais laikais, kai aš dar negimus buvau - ir šventos ūkio žemės nebuvo galima padalinti taip kaip dabar valdomą nekilnojamą turtą... Ir santuokoj galbūt daugiau pareigos buvo, o ne meilės. Juolab, kad porą tėvai išrinkdavo...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip jus manote, ar neistikimybe seimoje jau pradeda tapti normaliu dalyku?