Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai cia ziuriu tokia stropi mokine Nijolyte baigia pralenkti,o mokinys Linukas ir neatsilienka
oi tau gerai,kad skrandis stiprus
beja man cia klausimas pasistojo kur musu tata pradinges?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai cia ziuriu tokia stropi mokine Nijolyte baigia pralenkti,o mokinys Linukas ir neatsilienka
oi tau gerai,kad skrandis stiprus
beja man cia klausimas pasistojo kur musu tata pradinges?
:V reik valgyt lengvo tipo maista . Paneliem zemaitisku blynu o muzikams lietuvos lasiniai cibulis ir snabia
< vai bet ir saldainiu idejo, budingu tu tik lietuvai. Cia nepasimato tokiu:? kaip gerai kad mes turim kazka savo kitaip jau Lietuvelia buciau pamirsias.tiesa ir ledai lietuviski geri o apie alu isvis patyliu nei vokieciams nei italams nepavyksta isgauti tokio
<Linute grazus avataras ...rimtus padargus griabi tas kulkosvaidis geriau nei "sreles" ;D ups...! praleidau "t"
sakai Lietuvoje ledai geri kad labai sunku dabar gerus issirinkti bent man...va tarybiniais laikais labai skanus buvo...dabar tokiu padaryti nemoka...
o kiek tu laiko Italijoje?
nu nu... man tai skanus visi tie ledai ant pagaliuko.. va ten tai skoniu skonis ir pasaulio taika )
>>> Danguolyte, as savo mokytojus tikrai stengiuosi pralenkti, bet Taves negaliu pralenkti, nes neleistu sazine :V :V tikrai, tikrai
>>>> o musu DJ gerbiams Tata turbut uzsikases kokiuose sunkiuose mokslo tuneliuose ar dar kokioj slepiningoj sachtoj :? neramu man, ar jis dar gris :?bet labai viliuosi, nes mes ji labai mylim
-----------
beje, nuojauta mane siandien kazkokia pakankino, kad meetas uz 2 savaiciu :V nebedaug jau beliko.... :? ania
Ne i tema bishki bet nesusilaikiau
1038 lapai vienoje temoje, manau drasiai galit pasidekot vieni kitiems uz taip ilgai gvildenama tema
Ne i tema bishki bet nesusilaikiau
1038 lapai vienoje temoje, manau drasiai galit pasidekot vieni kitiems uz taip ilgai gvildenama tema
>> cia jau tiek sirdies islieta sitoj temoj kad jau cia klubas patapo NIK
pastebejau, kad zmones cia nepatingi parasinet
NIK? persiprasau, bet manau neistengciau visos sitos temos perskaityt ir issiaiskinti ka tai reiskia
<Linute grazus avataras ...rimtus padargus griabi tas kulkosvaidis geriau nei "sreles" ;D ups...! praleidau "t"
oj aciu aciu :V
>>>>beje Linutai siandien tavo svajone maciau stovejo invalidu vietoje ;D
NIK? persiprasau, bet manau neistengciau visos sitos temos perskaityt ir issiaiskinti ka tai reiskia
Karoliuk, NIK nedrasiu ir kukliu
Karolis, 22 wrote:pastebejau, kad zmones cia nepatingi parasinet
Karoliuk, NIK nedrasiu ir kukliu
o kur dar viena K pametet ? juk cia klubas turetu but NIKK
o klubas tai cia jau savaime suprantama net kitos K nereikia
o tu lieziuvio nerodyk :V juk negrazu
nereik čia visos temos skaityt, kad sužinotum kas tai tai yra, užtenka į pavadinimą žvilgtelt
nenen en.... jis turi skaityti ja as jei sakiciau, tai tegu ir jis pasiskaito.. ant sirdies lengviau juk bus ) bet ant akiu tai nea )
>>>Karoli, paskaityk, o tu pabandyk ir tau pavyks...
kokia tu žiauri tau tebuvo 500 o be to, jis nesakė, kad nori į mūsų tarpą :-)
na bus kaip ir ikrikstijimas juk kuo daugiau nedrasuoliu tuo smagiau
man tik 400 buvo :V
>> ir koks skirtumas 600 psl ten ar sen :V:V:V:V
taip, atleisk man viespatie,as nezinau ka rasau (chuckle) ;D ;D ;D
------------
tai kaip su tavim Karoliuk bus, jami mus ar nejami :?
nius nea zmones as tiek prie pc nesedziu kad perskaityciau visa tema
as laisvas ir nepriklausomas
Nijole -> kvietimo nemaciau
NEDRASIEJI - CONNECTING PEOPLE;)
KVIEČIAM PRISIJUNGT PRIE DISKUSIJŲ VISUS !
Taijgi mūsų klubo teorija:
Jei vienam nedrasu, tai drauge tikrai drasiau!!:)
Užtat visi ir visos nedrasuoliai ir nedrasuolės, jungiames ir kartu jamam frontą! ~
P.S.: Gali dalyvaut ir merginiukės:)~
Karoli, tai ir yra kvietimas ) pats paciausias kvietimas... cia atskirai ju niekas nedalina... jei jami, tai jami.. tai va.. jei nori stoti i musu kluba, rasyk ese apie save ir busi musu draugas, biciulis ir lovos kaimynas
---------------------------
as laisvas ir nepriklausomas
kanalas ;D;D;D ;D <<<smelis, bet tu priprasi
ai gal geriau as busu jusu klubo svecias
ese rasymas nera mano stirpioji puse
daug kam ne stiprioji pusė, bet parašo
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~