Re: SIMTMECIO DAINOS RINKIMAI
oasis- "wonderwall"
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → SIMTMECIO DAINOS RINKIMAI
oasis- "wonderwall"
siuo momentu mane veza "fort minor- remember the name" nzn kodel bet man patinka;)
man pati daina tai tokia nelabai, bet tie zodziai>>>
This is 10% luck, 20% skill
15% concentrated power of will
5% pleasure, 50% pain
And a 100% reason to remember the name!
tai superiniai
super zodziai, ar kartais ta daina nebuvo lnk ar tv3 reklalaminiam klipuke?
aga is cia sita daina visi ir zino
man tai masytes - laisve valdo
lietuviskos dainos irgi gerai, tai tada vertetu prisiminti ir foje ir mamontovo repertuara
guns and roses "nucking on heavens door"
Faithless - Insomnia.
per daug geru dainu buvo isleista per 100meti sunku butu issirinkti kazkuria viena
guns and roses "nucking on heavens door"
jurga your english is perfect
na dar tiek negyvenau, kad galeciau 100ecio daina isrinkt bet, kad nelabai ir galima butu,o tai dainu yra ohoho kiek prikurta, ir nea bet kokiu
o as balsuociau uz Metallica "Nothing else matters" arba Scorpions "Wind of change", o is lietuvisku uz Foje "Lauzo sviesa"
nu is mamontovo >> meile laisva ar kaip ji arba spalvoti sapnai
laba vakara
ne ne.. dbr kita pasiulyciau >>> mano matrica tu.. mano saule akmuo.. mano zodziai lietus. mano meile ruduo .. mano dievas zolej.. mano ziogas ore... stygos danguj stygos danguj.. muza delne zdz...... taika, vaikai (mm)
ne ne.. dbr kita pasiulyciau >>> mano matrica tu.. mano saule akmuo.. mano zodziai lietus. mano meile ruduo .. mano dievas zolej.. mano ziogas ore... stygos danguj stygos danguj.. muza delne
zdz...... taika, vaikai (mm)
>> Tai Butu Sauliaus Muykolaicio - Matrica
>> o manoji daina butu Randy Crawford - street life
baldiejiš Linai
as pasiulyciau kazka nerialaus kazka kas neatsibostu ir nuo ko ausis niekada nepavargtu
tai ka zmogus nesukure, o gamta!
pabandykit pasileisti koki gabala diena is dienos pamatysit kaip jau trecia diena busit nuo jo nuvarge
siaip tyla labai geras garsas
ausys niekada nenuskausta
nu jei sis mano varijantas netinka tai pasiulysiu koki merlino mensono tranku gabala ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → SIMTMECIO DAINOS RINKIMAI