Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai atsigaunam
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai atsigaunam
na :d
Fiodorai speju pas tave silta ne taip kaip pas mus
na as pokalbio vest nelabai pasiruoses :d nes uzsiemes biski, niekaip su Tomu negalim ieiti i jo anketa jau nuo vakar ryto, nezinom kas kaltas ar slaptazodis ar pats tomas kad jau keleta savaiciu cia nesilanko:d taip jam ir reik
taip silta jei ne Tomukas tai buciau plikas nuo jo jums linkejimai
tdjtyj
tdjtyj
;D ;D kas cia???
---------------
Linkejimai ir Tomukui meiles jam ir visko
Diana, 18 wrote:tdjtyj
;D ;D kas cia???
mano prasibrovimas prie raštų kitam puslapy ;D ;D ;D nespėjau ištrint negalėjau kitaip paskaityt
nu as tau padesiu, nes as moku
ziurek, sito puslapio adresas toks >> http://forumas.ieskok.lt/index.php?sys=11&id=2015&ma=10474&wh=29&pa=1047
tai sekancio bus toks pats, tik gale, ne 7, o 8.. tai va,, kai noresi kita psl paskaityti, tai istrink paskutini skaiciuka adresu eiluteje ir parasyk sekanti lengvai ir uztikrintai ir nereikes tau cia prasibrovineti su tais postais
>> o siaip Labos.. einu nes jau ten atsisveikinau ) jei kuris uzsuks cia, gausiu velniu,kad pamelavau
ale kokia tu protinga ir kaip aš apie tai nepagalvojau? :? bet vis tiek lievai bet bent nebe tai lievai ačiū saldžių sapniukų
Va as ir sakiau kat tas daktaro laipsnis kazko vertas koksintelektas
siaip saunuole as ir nezinojau
na jau na jau gana liaubsinti nes dar paskui ispuiks ;D
o jus paspauskit S S klavisus
labas
pagaliau atsiradau ar pasiilgot mano snukio
nea, dabar ji sapnuos savo vardą, o ryt gal nebeturės noro puikt
Zinau ta gabala dar galima paspausti S E ar S D tai vel panasus varijantas.... ai !! pirma
Ziurek koki snuki radau kaip is tavo to parko
mano vistiek geresne vien zalia kepure panas man ko koju kloja
zalesne... sub°ne raudonesne tu zek nepriaug cia abu mirsi kompa ligom
niu labu naktu as miega noriu
Tomai kodel tu ne savo foto susidejes :? gi mes nemate tavo Snukio ;D
> Sveikuciai
as zinau, Linuk,kad sloves ir geliu man pavydi bet jau tavo patarimas nepades, per nakti ispuikau
>>> Tomuk, sveikas grizes namo
labas rytukas ir rytuko kaip naktele praejo
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~