Re: 2pac
sakai vaikiski faktai.. butu man 30 metu tai jau butu nebevaikiski ane?...
mano nuomones tu nepakeisi.. juk tam ir yra skirtas forumas kad isreikst nuomone.. o ne tam kad tu mane isvadintum vaikiska ir pns...
You are not logged in. Please login or register.
mano nuomones tu nepakeisi.. juk tam ir yra skirtas forumas kad isreikst nuomone.. o ne tam kad tu mane isvadintum vaikiska ir pns...
Geriausi jo albumai prieshmirtiniai. Me against the world ir All eyez on me. Dabar isheje begales jo pomirtiniu albumu kurie skamba visai kitaip tik su paco vokalais jie labai jau komerciniai ir skamba ne kaip originalus pacas. Ka galiu pasakyti jis vienas geriausiu rapo istorijoje.
as tik tave perspeju kad nenusiviltum, tiesa suzinojus :D
va jetau koks tu geras:D
db taip mergyt visiskai pritariu Ovydui...Tupac is dead!! mes nieko nepakeisim sitie faktai yra tik sutapimas ir beje jie yra iskraipyti...2paco biografija zinau kaip savo jis mane lydi nuo gimimo turiu visus albumus zinau visas dainas tai ka tu pasakei tikrai yra 10 maziausiai kartu aptarta ir paneigta... atsibusk mergyt ir bandyk skaityt jo tikra biografija tikrus faktus ir svarbiausia nepersistenk....
2pacas buvo tas zmogus, kurio muzika teike jegu kitiems pradedantiems reperiams...manau, kad ne kiekvienas jaunas zmogus sulaukia uz nuopelnus muzikai paminklo savo garbei..o Tupac Amaru Shakurui jis buvo pastatytas.Del Hip-Hopo stiliaus - kiekvienas renkasi pagal save...butina gerbti zmones uz tai, kad jie turi savo nuomone ir skoni. Man, asmeniskai, HH yra tikrai svarbus ir tai muzika nr.1 mano fonotekoje.
2pac yra geris..:) ir nemirtingas...:) tiek kartu saunas ir nenusautas . ( bent jau taip draugas tiki)..