Re: merginos ar jum patinka eiles kuriantys vaikinai ?
man lb patinka vat..;) issilyditi galiu kai bunu salia tokio vaikino..:p
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → merginos ar jum patinka eiles kuriantys vaikinai ?
reiketu susitik paziuret ar issilydytum ))
visu pirma klausymas ar dar tokiu yra ? o siaip manau labai saunu ir miela jei turi sugebejimu vaikinai
patikek neziniuke yra...
faina... kiek pastebejau panelems lb patinka poetai
dariau patikek jei kuri merginoms tai jos isvis susileidzia
audrius--> nebūtina daryt atskiro posto vien dėl smailo ..;]
žinoma patinka..jai jis ne per daug pasinešęs "poetas"..kuris jau kalbėt padoriai nebemoka nesurimuodamas..:)
žodžiu kas per daug tas nesveika..;]
man tai labai patinka
netgi labaj patinka
sutinku su skaiste... kas per daug tikrai nesveika bet po truputi tai gerai
bet kartais priesingybes traukia wienas kita ,, tad daznai du skirtingi zmones negali weinas be kito
As ir toj ekspromtu koki mocna ketureili suvemsiu
Atejo saltas rudenelis
nupjovem rugius su dedziu
Uzraugem backa gero brogo
Ir emem gert lyg isnaktu.
Bobute pyko plyn ant musu
kad dingom pusei menesio
bet tik parode bonka xaros
tie pykciai dingo naxren ple...
Nu kaip mano lygis. hah aisku as cia juokais dejau kas i galva ejo :} (PS: as negeriu tiesiog taip gavos)
linksma poetiska
fuj, nekenciu waikinu, kurie kuria eiles... ;S nuobodus jie. man patinka ekstremalai, kuriems patinka stresas ir panasiai, o ne kazkokios nuobodybes, pwz eiles. fe
fuj, nekenciu waikinu, kurie kuria eiles... ;S nuobodus jie. man patinka ekstremalai, kuriems patinka stresas ir panasiai, o ne kazkokios nuobodybes, pwz eiles. fe
Cha, ekstremalams patinka stresas.;D
na taip. na as irgi 100% ekstremale ir siaip nuotykiu ieskotoja, man patinka stresas. tj man ir waikinai panasus patinka.
man tai grazu ir ne visada turi buti bachuras ten romantikas ar meme nes yra tokiu kurie kuria bet yra begalo faini beje eiles nebutinai turi buti vieno zanro nes gali sukurti taip kaip net pana nesukurtu
faktas : jei romantikas tai ir meme kartu.
Paskaitai, tokias nuomones ar komentarus ir tik juokas ir te jama:DDDD ekstremalus megstantys stresa:D wien uzh tokias nesamones reikia geltonu korteliu. mat keturiolikmete, jau nuotykiu ieshkotja ekstremele apsurdas.
ekstremale ji, kol mama nepasako: grizk namo 8
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → merginos ar jum patinka eiles kuriantys vaikinai ?