You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Loreta
- Forumo Karalius
Re: kodel jiems reikalingos jaunos merginos?
Aleksandras, 22 wrote:Loreta, 40 wrote:Aleksandras, 22 wrote:Diva, 33 wrote:Aleksandras, 22 wrote:gerai atrode kai jaunikliai bande galvoti kodel seniams reikalingos jaunos. manau cia 30-meciai ir turetu atsakinet, o ne mes. ir turbut ne moterys, juk jus mielos moterys irgi neskaitot minciu kas dedasi vyru galvose ? ar skaitot ?
skaitom skaitom ir juos pačius kiaurai permatom...
sekmes toliau zygiuot per gyvenima su tokiu skaitymu.
Tikrai jau esame juos perkandę.Ir nematau nieko tame blogo, jie žmones dar turi svajonių ir mato galimybes ištaisyti klaidas.
pezalai. as irgi nieko blogo nematau jei zmones turi svajoniu. bet JUS nezinot ka kiekvienas vyras galvoja ir nesvaikit cia.
Aš ir "nesvaigstu" apie kiekvieną vyrą, nes ne kiekvienas vyras ieško jaunų panelių. Kai kam pavyksta ir iš pirmo karto puikiai susitvarkyti gyvenimą.:)
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
Aleksandras, 22 wrote:o man nepatinka kad reiskiat neteisinga nuomone visur, tai gal lygiosios ?
kiekviena nuomonė, kuri nesutampa su tavo automatiškai yra neteisinga??? Keista logika...
- Aleksandras
- Forumo Karalius
Diva, 33 wrote:Aleksandras, 22 wrote:o man nepatinka kad reiskiat neteisinga nuomone visur, tai gal lygiosios ?
kiekviena nuomonė, kuri nesutampa su tavo automatiškai yra neteisinga??? Keista logika...
as taip nesakiau, bet neketinu nieko irodinet, nes tik gaistu savo laika. smagiu pokalbiu ir isvadu.
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
Aleksandras, 22 wrote:Diva, 33 wrote:Aleksandras, 22 wrote:o man nepatinka kad reiskiat neteisinga nuomone visur, tai gal lygiosios ?
as taip nesakiau, bet neketinu nieko irodinet, nes tik gaistu savo laika. smagiu pokalbiu ir isvadu.
oi, taigi gink Dieve, jau mes niekingi padarai tavo brangaus laiko tikrai nedrįstame gaišinti.... tik kad įrodinėt kaip ir nėr ką - labai aiškiai nugara kampą pajutai?...
- Aleksandras
- Forumo Karalius
ka cia nusipezi moterie, palikau ta prisikta kampa tau, kad dar labiau galetum papezet nesamoniu. sneka nesamones, po to prisikabina prie manes, ir dabar as tipo turiu irgi sneket nesamones, nes kitaip "busiu pazemintas", ojojoj. nervina aiskintis santykius, kur ju visai nera. kad neuzskaitytu kaip offtopico sito posto, per sita peraugusia "subrendele".
i tema: davai vyrai ateikit ir pareikskit savo nuomone, mums idomu kam jums reikalingos jaunos, o ne tokios kaip diva ?
- Eglė, 18
- Forumo Liūtas
nematau nieko blogo,o ir nieko keisto,kad vyresniems vyrams reikia jaunesniu merginu.juk jie irgi zmones.o be to neretai vyresnei moteriai,reikia jaunesniu vaikinuku,taip,kad man rodos cia yra viskas naturalu.o jau kiekvieno asmeninis reikalas,bendraut su tuo vyresniu ar ne.
- Teo
- Forumo Fantomas
Vaiva, 19 wrote: kodel vyrai, kuriems netoli trisdesimtmetis, ar wyresni, ima dometis jaunomis merginomis? ar imanomi rimti santykiai tokioje poroje?
kaip wertinate tokia pora?
Todel kad senes praradusios prekine isvaizda jos apaugusios lasiniais ir kumpiais.As tai ziuriu i motina jei ji palaiko forma tai ir dukte atrodys gerai tokios ir senutem tapusios gerai atrodo ir nurunge kartais net jaunesnes. Aisku jaunesnes grazesnes truputi maziau patyrusios ir pavargusios nuo kvailu bendraamziu vyr. iskrypimu o vyresnis vyras zino ko reikia moteriai
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
Fiodoras, 24 wrote:Vaiva, 19 wrote: kodel vyrai, kuriems netoli trisdesimtmetis, ar wyresni, ima dometis jaunomis merginomis? ar imanomi rimti santykiai tokioje poroje?
Todel kad senes praradusios prekine isvaizda jos apaugusios lasiniais ir kumpiais.As tai ziuriu i motina jei ji palaiko forma tai ir dukte atrodys gerai tokios ir senutem tapusios gerai atrodo ir nurunge kartais net jaunesnes. Aisku jaunesnes grazesnes truputi maziau patyrusios ir pavargusios nuo kvailu bendraamziu vyr. iskrypimu o vyresnis vyras zino ko reikia moteriai
zinok ne visada pagal mama reiketu vertinti kaip atrodys jos dukra. pvz. mes su mama visiskos priesingybes ir as dabar jau matau kad vyresne greiciausiai elgsiuos kaip tetis, o ne kaip mama.
- Teo
- Forumo Fantomas
Dovilė, 21 wrote:Fiodoras, 24 wrote:Vaiva, 19 wrote: kodel vyrai, kuriems netoli trisdesimtmetis, ar wyresni, ima dometis jaunomis merginomis? ar imanomi rimti santykiai tokioje poroje?
zinok ne visada pagal mama reiketu vertinti kaip atrodys jos dukra. pvz. mes su mama visiskos priesingybes ir as dabar jau matau kad vyresne greiciausiai elgsiuos kaip tetis, o ne kaip mama.
Taip galima ziureti ir i teti nesakiau kad kategoriskai i mama:? beto mano drauges tai ziuri i tecius ;D
< sandra Tau dar tik keturiolika ...daaaaaaaaaaaaaaaar daug kartu nuomone pasikeis gal net paskui tapsi lezbiete ar biseksuale dar per anksti spresti:D ir dar vienas dalikelis kai man buvo 17 durejau 6 -is metais jaunesnia drauge man labai ji patiko grlvoju kad ir as jai ... gal ir smulkmenas patylesiu bet jausmas buvo tikrai geras
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Hmmm.... nieko sau tema... o ir diskusijos tokios nieko... ;D
Juk priezasciu, del ko vyresni renkasi jaunesnes, yra tikrai daug, nesnekant apie tai, kad ir zmones visi skirtingi... Kazkaip as sutinku su daugelio cia isreikstomis nuomonemis, nes skirtingos priezastys cia buvo aptartos...
Vienu zodziu... vieni nuomones reiskia, kiti kitokias nuomones reikzdami kazka erzina ir turbut del to cia taip linksma pasiskaitineti...
- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
viskas imanoma,jei tik pajunta vienas kitam trauka,kuri yra stipresne uz amziu,, siaip banaliai skamba,bet tiesa
- Vaidas, 21
- Forumo Pradedantysis
nu man asmeniskai tai patinka vidutinio amziaus paneles bet ir viresnes nepamaiso:)
- Martynas, 23
- Forumo Dalyvis
siaip temos apibrezime neparasytas tikslus merginos amzius, tik "jaunos merginos" ir kodel jos tokios reikalingos vyresniem vyram... keista, kad zmones diskutuoja sia tema... paprasciausiai 30 metis prasidedamas su 18-mete ar dar jaunesne mergina atsiduria "laimek arba laimek" situacijoje... vyresni vyrai eina is proto del uz save desimcia ir daugiau metu jaunesniu merginu... nors man ir 23 bet turiu pazystamu kuriem po 27 ir daugiau metu ir pasiklausius ju kalbu aapie tai kaip kazkokiam vakarelyje dulkino kazkokia septiniolikmete darosi bloga, nes jiem tai lyk koks trofejus ar didziausias pasiekimas... plius frazes "isvis jokiu plauku ten... uzpakaliukas lyg kudikio odele... jos rankutes tokios vaikiskos... tokia nedrasi ir nepatyrusi... pasimetusi........ toks jausmas kad klausyciausi kokio nors pedofilo istoriju.....
- GT
- Forumo Karalius
Vaiva, 19 wrote: kodel vyrai, kuriems netoli trisdesimtmetis, ar wyresni, ima dometis jaunomis merginomis? ar imanomi rimti santykiai tokioje poroje?
Nzn kiti kodel, bet man kazkodel labiau patinka jaunos..Del fiziniu dalyku, tai yra grazesne oda ir visa kita ka turi jaunutes..o taippat ir del to kad su jomis lengviau bendrauti, labiau tiki ka buri, pasiduoda ir t.t..naivesnes..:D Rimtu santykiu is jaunuciu aisku nelaukiu..tik siaip..Gal minusas tik tas kad maziau patyrusios, bet nieko..galima pamokyti..:D
Bet visa tai man jau praeitis, turiu dabar pastovia pana aisku jaunesne kazkiek ir dziaugiuos tuo..:D
- Linas, 26
- Forumo Vijurkas
Tomai galiu pritart is tikruju. Be to jaunesnes mano jog su vyresniais jos lygios (bresta greiciau ir tt ir tt, vienzo marazmai). Jei atvirai dauguma paneliu jaunu bando isiteikt pasirodyt pries kitus, va cia ir naivumas pasireiskia. Jei buciau vienisas nesirinkciau jaunutes rimtiems santykiams. Seksualiausios moterys - moterys zinancios ko nori, nepriklausomos ir protingos.
- Egle, 22
- Forumo Karalius
Martynas, 23 wrote:siaip temos apibrezime neparasytas tikslus merginos amzius, tik "jaunos merginos" ir kodel jos tokios reikalingos vyresniem vyram... keista, kad zmones diskutuoja sia tema... paprasciausiai 30 metis prasidedamas su 18-mete ar dar jaunesne mergina atsiduria "laimek arba laimek" situacijoje... vyresni vyrai eina is proto del uz save desimcia ir daugiau metu jaunesniu merginu... nors man ir 23 bet turiu pazystamu kuriem po 27 ir daugiau metu ir pasiklausius ju kalbu aapie tai kaip kazkokiam vakarelyje dulkino kazkokia septiniolikmete darosi bloga, nes jiem tai lyk koks trofejus ar didziausias pasiekimas... plius frazes "isvis jokiu plauku ten... uzpakaliukas lyg kudikio odele... jos rankutes tokios vaikiskos... tokia nedrasi ir nepatyrusi... pasimetusi........ toks jausmas kad klausyciausi kokio nors pedofilo istoriju.....
>>>Oho... Šokiravai su savo postu. Tikrai, kad kaip pedofilų istorijos... O ten su tom smulkmenom ir mane sudominai
>>>Linai, man labai patiko tavo nuomonė. Nėr čia ko tvirkint merginų, nes visgi iš tiesų, daugumai vyresnių, jaunesnės reikalingos dėl sekso.
>>>Na, o aš manau, kad visgi santykiai ir meilė su nemažu skirtumu įmanomi. Kodėl? Nes turiu įrodymu...Visai šalia
Pages Previous 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply