You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
alus (Page 5 of 9)
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
Re: alus
Agne, 16 wrote:Nijolė, 20 wrote:Agne, apie alu diskutuoti nereikia buti pijoku ar siaip kokiu degradu :? as taip manyciau :?
>> o ir pati niekada alaus ar sidro gerus nesi :? ar dar ko nors :V
bet tu nesupranti, prie ko cia ash ragavus ar ne!xD Tu supratai ka norejau pasakyt ir vsio.. gina in ce ta alu...:?
prie ko .. prie ko.. prie to, kad matai, stumi cia, kad mes prasigere, vos ne pijokai ir nelaimeliai salies.. esam prasigerus tauta ir .t.t. o pati nors ka nors darai, kad musu niekas taip nevadintu :? va prie ko
- Audrius, 19
- Forumo Vijurkas
geriausias KALNAPILIS7.30 UTENOS PILSNER IR SVYTURIO SVYTURIO
- Arunas, 20
- Forumo Liūtas
- Andrius, 19
- Forumo Naujokas
Svyturio svyturio ir tik svyturio svyturio O baruose kadangi jo nera, tai Kalnapilio grand dar visai nieko...
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Simas, 20
- Forumo Pradedantysis
tikrai kad svyturio svyturys geriausias
- Andrius, 35
- Forumo Vijurkas
Bet koks pramoniniu būdu pagamintas alus yra tik nevykusi imitacija. Tikrai nevertas kad jį gerčiau.
- Linas, 23
- Forumo Legenda
Andrius, 32 wrote:Bet koks pramoniniu būdu pagamintas alus yra tik nevykusi imitacija. Tikrai nevertas kad jį gerčiau.
> o tai pats jau zn koki super duper aulaus recepta :?
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Andrius, 32 wrote:Bet koks pramoniniu būdu pagamintas alus yra tik nevykusi imitacija. Tikrai nevertas kad jį gerčiau.
Manau kad vykusi... butu nevykusi, tokio alaus prekyboje nebutu...
>> Linai, nereikia super duper alaus recepto, tiesiog turetu uztekti tik recepto...
- Andrius, 35
- Forumo Vijurkas
Na, recepto nežinau, bet naminio alaus kažkada yra tekę ragauti. O dėl to, kas yra prekyboje, manau, tu neteisus - žmonės pripranta prie bet kokio birzgalo. Ypač, jei kokybė prastėja labai palengva.
Et, gailiuosi įsivėlęs į šitą diskusiją...
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Andrius, 32 wrote:Na, recepto nežinau, bet naminio alaus kažkada yra tekę ragauti. O dėl to, kas yra prekyboje, manau, tu neteisus - žmonės pripranta prie bet kokio birzgalo. Ypač, jei kokybė prastėja labai palengva.
Et, gailiuosi įsivėlęs į šitą diskusiją...
Nesigailek, juk suprantanciu lygiai taip, kaip Tu, nedaug yra, tad nieko nuostabaus neturetu buti del tokios reakcijos i Tavo posta... Kiti naminio alaus nepripazysta ir net netoleruoja, jiems neyrodisi, kad gerai padarytas naminis alus yra tikras alus... Juk visokiu zmoniu yra, tiek su savais pomegiais bei yprociais...
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
as tai niekada negerus naminio alaus... bet siaip del skonio, tai gal lietuviskas skaniausias, nes kokias 6 rusis esu gerus ir uzsienietisko :?
>> o del naminio, tai siaip noreciau paragauti... o Andriau, tu to naminio alaus esi daug geres :? ir kiekvienakart ji geri ir neperki to, kur pardesu buna :?
- Tomas
- Forumo Fantomas
Nijolė, 20 wrote:as tai niekada negerus naminio alaus... bet siaip del skonio, tai gal lietuviskas skaniausias, nes kokias 6 rusis esu gerus ir uzsienietisko :?
>> o del naminio, tai siaip noreciau paragauti... o Andriau, tu to naminio alaus esi daug geres :? ir kiekvienakart ji geri ir neperki to, kur pardesu buna :?
naminis drumzlinas nefiltruotas ir nepasterilizuotas ir jame daugiau skonio is pradziu nepatinka o paskui priprantama ir pirktiniai atrodo beskoniai...
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
nu bet as neturiu jokio namuko, kuriame galeciau ten kazka virti ar dar ka daryti. tai pasitenkinsiu ir pirktiniu :V nu siaip man dar nepatinka tie visi drumzliukai .. kazkaip nepatikimai atrodo :V
- Teo
- Forumo Fantomas
Nijolė, 20 wrote:nu bet as neturiu jokio namuko, kuriame galeciau ten kazka virti ar dar ka daryti. tai pasitenkinsiu ir pirktiniu :V nu siaip man dar nepatinka tie visi drumzliukai .. kazkaip nepatikimai atrodo :V
netiesa kad nepatikimi. pirk is gero draugo:D toks alus yra tikresnis ...na as jo negeriu bet toks sveikatai naudingesnis ir tu vitaminu jame daugiau yra ir procentu daugiau ir gyvu naudingu bakteriju daugiau .... zodziu tomukas tai nuo jo visalaik prisisprogsta
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
;D ;D ne, nepatikimai man del to.. kad negraziai man atrodo tos drumzliukes.. o siaip tikrai gerciau
- Teo
- Forumo Fantomas
ah tu pioke ;D na bet cia normalu viska isbanduyi :V jug ne kokainas
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
as pijoke brangusis, o kas cia sidra rytais geria??/ ;D ;D ;D turbut as ;D ;D
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
siandien isimylejasu svyturio premium pils ... visa meile mano jam