1

Topic: Jaunimas, kuris nepatyręs perversmo, nevykęs?

Man įdomu dėl ko jūs maištavot(maštaujat)? Vieni linksta į tiesmukišką elgesį, kiti tiesiog atsiriboja? Ar užaugot be maišto, ar tai manoma? gal susidūrėt su jaunimu, kuris net past nežino prieš ką maištauja? Kokia viso to reikšmė?

2

Re: Jaunimas, kuris nepatyręs perversmo, nevykęs?

nu as niekada mamos nesupratau, kodel ji nenori manes leisti vienur ar kitur.. jei as zinojau, kad as einu tikrai pas tuos, pas ka sakiau ir eisiu... as mamai niekada nemelavau.. buvau geras vaikas... budavo barniu,bet tik delto, kad kartais grizdavau veliau, nei taremes ar isvis nesitarem :? nors pagalvojus, ji mane visur leisdavo. tik paskui naktim nemiegodavo (ir dabar nemiega, man sake), kai as iseidavau...
>>> o tas maistas ar dar kas nors. nu nzn.. as buvau siaip ganetinai gera, bet mama turejo vargo ir su manim.. nesuprantu tu, kurie is namu bega ar dar kitaip tevams akis drasko.. zdz, tevus tik skaudinat, kurie jumis rupinasi ir be galo be krasto myli

3

na as tai pries nieka nemaistavau, kiek atsimenu :? palyginus su broliais tai as auksas o ne vaikas buvau big_smile :V nes tie tai pasiute buvo, neklause dare tai kas jiems patinka. bet veliau isaugo is to paauglystes maisto ir viskas gerai buvo, tik vieniems tai ilgiau uztrunka kiti greiciau ta maista isgyvena, tik visad reik galvot ka sakai kad neiskaudintai artimu zmoniu wink

4

o man krize buvo kokioj 11 - 12 klasej. tada labiausiai su tevais nesusisnekedavau. dabar kai pamastau, tai maistavau nes norejau istrukti is tevu globos. atsimenu, kai susiedom su mama susitart del ko viena kitai turim priekaistu, tai man labiausiai skaudejo sirdi, kad ji visada noredavo zinoti kiek turiu pinigu ir primygtinai patarinejo kur juos isleist. pvz. as svajodavau apie viena daikta, o ji praso kad pirkciau koki ruba, batus ir t.t. bet kai mes abi suderinom savo visus norus ir ABI stengemes keistis tai santykiai pagerejo smile

5

jaunystei budingas maistas

6

tai cia ir kalbama apie tai ar imanoma uzaugti be maistavimo?  mano atveju - atsakymas "ne"

7

Dovilė, 21 wrote:

tai cia ir kalbama apie tai ar imanoma uzaugti be maistavimo?  mano atveju - atsakymas "ne"

imanoma, gyvenant izoliatoriaus salygom big_smile

8

Karolis, 22 wrote:
Dovilė, 21 wrote:

imanoma, gyvenant izoliatoriaus salygom big_smile

:::044 tai pasakok kokie pas tave simptomai buvo?

9

Manau, kad neįmanoma užaugt be maišto. Tik tiek, kad kiekvienas jį skirtingai išgyvena: vieni ramiau, kiti su lakstymais iš namų ir panašiais dalykais... Taip ir turi būt, o kaip kitaip iš vaiko pasaulio pereisi į suaugusiųjų?

10

kad ir tevai ne visada sugabe suvokti kad ju vaikas jau UZAUGO, kol tas pats vaikas to akiaizdziai neparodo.