Re: nieks manes nemyli visi vyrai kiaules moterys ir negeros eikit sikc!!!
bet tai mergina pasonei:? kam ta tema isvis :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nieks manes nemyli visi vyrai kiaules moterys ir negeros eikit sikc!!!
tai as ta pay ir sakau ;D ;D ;D
ce visko esme buva pasisaipyt ish kaikuriu asmenu o kad kaikam nedaejo ne mano reikalas.
ko ant Tautvydo puolat negi cia visi susirenka tik skustis ir verkti, galu gale dar ir smerkti? Dziaukites kad halit ir linksmai pasisvaigt, o ne vien verkti... negi visiems pasaulis toks nespalvotas ? man kaip tik si tema patinka gana vergti zmones... daaaaahhh...........
thats right bent kaskas mane supranta ;DDD
supranta supranta,aisku verkti reikia,bet ne kiekvienas diena,na o reikia tam,kad issilietum ir nuvytum i sona savo bloga nuotaika,bet.....manes pvz draugai niekada nemate verkiancios,ir is viso.....kam to reikia?kai gyventi nusibos tada ir zliumbkit,:D,tikrai,nu kiek gi galima?
pasauli ir gyvenima kuria patys zmones,todel kurkimes ji optimistinemis nuotaikomis ir taip,kad mums butu gerai;)
ce visko esme buva pasisaipyt ish kaikuriu asmenu o kad kaikam nedaejo ne mano reikalas.
tyciotis irgi nera labai garzu nors is kai kuriu postu pasijoukiau o zliubt atejus neturiu to ir to tai irgi nereiketu neturi tai neturi nu ka padarysi gal kaip nors susirasi o jeigu jau esi drovoulis koks tai gali bandyt per interneta ieskot merginos ar vaikino arba paklaust kaip priejus pakabint geriau ar kazka panasaus.
thats right bent kaskas mane supranta ;DDD
<baik saipytis is nesusipratusios Agnutes
<nu bet tema tai pripazystu kad juokinga
puse zmoniu cionais tokie naivus net juokinga ;DD ar as taip itikinamai sneku ar kas kad jus nesuprantat kad cia pas mane visur buvo perkeltine prasme. zdz :DD
puse zmoniu cionais tokie naivus net juokinga ;DD ar as taip itikinamai sneku ar kas kad jus nesuprantat kad cia pas mane visur buvo perkeltine prasme. zdz :DD
cia net is avataro viskas aisku ;] na ne visi supranta ironija ir sarkazma ;]
oho kaip mes nusistate pries moteris... negrazu. be musu jus prazutumet
Gaila kad ne visi supranta mirtume sprogtume ir nzn viduriai ant gatves isvirstu :DD
oho kaip mes nusistate pries moteris... negrazu. be musu jus prazutumet
paiskink savo paskutinius zodziu nes kazko abejoju kad mes be jusu prapultume:) tik kad lovoi neturesim su kuo vartytis:)
nu cia jau is pavadinimo viskas buo aisku teisintis nereikia
matos kad is vilniaus....
o tau kuo vilniečiai nepatinka?
šiaip tema gerulė tik žiū kad ne visi mūsų Lietuvoj humorą supranta xDD
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nieks manes nemyli visi vyrai kiaules moterys ir negeros eikit sikc!!!