Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Fiodoras tu cia ziuriu pavarei per visa skilti atsakymu prirasiai
Tai as cia uz visa savaite i prieki ;D nes rytoi isrugsiu i kita miesta dirbti ir grysiu tik kita pirmadieni
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Fiodoras tu cia ziuriu pavarei per visa skilti atsakymu prirasiai
Tai as cia uz visa savaite i prieki ;D nes rytoi isrugsiu i kita miesta dirbti ir grysiu tik kita pirmadieni
ana po visa italija blaskosi vyrukai kaip kokia cirko trupe ;D
>> na ir jus su ta kiausiniu svente..
> chebra snd pasm ane Alytuje snigo.. nu nieko nera nuostabiau nei sniegas per velykas
ana po visa italija blaskosi vyrukai kaip kokia cirko trupe ;D
>> na ir jus su ta kiausiniu svente..> chebra snd pasm ane Alytuje snigo.. nu nieko nera nuostabiau nei sniegas per velykas
Ne Linai as ten visalaik taip dirbu jau nuo praeitu metu
o svente kaip visalaik jau pries dvi dienas kiausinius( beje vistu)
prisivalgiau... tai sendi tik majaneza butelis nesiu ismesti
< kaip sekasi na pasisekima budu o pasmane jau galima degintis
Ne jos grobuonis ,imeti karta i metus pasprogusi balandi ir jos ten mesineja
tik si karta terariumas iskilo ir prasidejo invazija i mano kamgari teko kvepalus ...ptiu dihlofosa panaudot na bet gal isigysiu nauja
žvengiu, negaliu... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Nusprendziau uzsukti ir paklausti kaip jums sekasi...nes visai nera laiko:(...cia sedeti
tai kaip jums sekasi?:)
geruliukai reikaliukai, kai pamirštu mokyklą mano paklausa padidėjo, kai teises išsilaikiau... ;D o kaip tau?
nu ką, visi čia jau prisveikino su kiaušinių diena... bet ir aš noriu
tai va, linkiu kietų varinių auksinių ar belekokių kitų, beletik tvirtų linkiu nugalėt visus blogius ir bloges ir bus šauniem vaikučiam
Sveikuciai;)
sveikinu su Velykom linkiu visiems gero pachmielo ir nepersivalgykit kiausiniu na vaikinai galit ju ir daugiau suvalgyti nekenks
Danguolyte tu man sms rasei :?
> labas o kodel jmaju mum daugiau ju reikia valgyti :?
Sveikuciai;)
sveikinu su Velykom linkiu visiems gero pachmielo ir nepersivalgykit kiausiniu na vaikinai galit ju ir daugiau suvalgyti nekenks
vai Danguolyt as tai ju persivalgiau ....jau vaka tai pilva isipute o buvo toks plokscias
Jo as tau sms rasiau,nes siokie tokie nesklandumai ir negaliu saskaitos pasipyldyti...tai pavogiau is tevo tel.ir parasiau ir tikriausiai prisistaciau ne taip
O tu Linuk pamastyk kokia nauda vyrams kiausiniai daro...
Danguole, 21 wrote:Sveikuciai;)
vai Danduolylt as tai ju persivalgiau ....jau vaka tai pilva isipute o buvo toks plokscias
vaje tikriausiai per velai savo linkejima jau parasiau buciau anksciau parasius butum nepersivalges
Jo as tau sms rasiau,nes siokie tokie nesklandumai ir negaliu saskaitos pasipyldyti...tai pavogiau is tevo tel.ir parasiau ir tikriausiai prisistaciau ne taip
noreciau isiterpti ir pranesti kad zinau kokia nauda vyrams daro kiausiniai ...
nerikes man dinamito pastatams griauti kai pabezdesiu
Danguole, 21 wrote:Jo as tau sms rasiau,nes siokie tokie nesklandumai ir negaliu saskaitos pasipyldyti...tai pavogiau is tevo tel.ir parasiau ir tikriausiai prisistaciau ne taip
noreciau isiterpti ir pranesti kad zinau kokia nauda vyrams daro kiausiniai ...
nerikes man dinamito pastatams griauti kai pabezdesiu
tai cia ne nauda,o beda tikra kas bus jei puse Italijos sugriausi?
siaip negrazu bezdeti ane :V isgersiu angliuko
na Fiodorai jei paklausiai tai atsakysiu,kad negrazu o as va vynuko persiragavau,tai va man jau kad ir ka gerciau nepades
na Fiodorai jei paklausiai tai atsakysiu,kad negrazu o as va vynuko persiragavau,tai va man jau kad ir ka gerciau nepades
pas mane jau du menesiai metosi butelis 2004 bonardos:D skanus tik nera su kuo gerti
as taip ir pamaniau kad tu
> aciu uz sveikinima nes as kai nzn kas raso tasi nlb atrasineju arba keliu ragelius nepatinka man su nepazistamais sneketis
Danguole, 21 wrote:na Fiodorai jei paklausiai tai atsakysiu,kad negrazu o as va vynuko persiragavau,tai va man jau kad ir ka gerciau nepades
pas mane jau du menesiai metosi butelis 2004 bonardos:D skanus tik nera su kuo gerti
vienas Fiodorai...vienas...arba nusikabink kokia zavia itale ir nebus bedos
sveikuciai visus su kiausiniu svente
Danguole, 21 wrote:Jo as tau sms rasiau,nes siokie tokie nesklandumai ir negaliu saskaitos pasipyldyti...tai pavogiau is tevo tel.ir parasiau ir tikriausiai prisistaciau ne taip
as taip ir pamaniau kad tu
> aciu uz sveikinima nes as kai nzn kas raso tasi nlb atrasineju arba keliu ragelius nepatinka man su nepazistamais sneketis
tai tau aciu tavo sms buvo labai grazus juk butu kiauliska is mano puses tau neatrasyti...bent is nesavo telefono atrasiau
Labas Lina tave taipat
aciu aciu :V linkejimai nuo sesutes :H ir ar skaitet nutarima kur ji parase :?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~