10,581

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Danguole, 21 wrote:

o kas cia per ciuozykla:::041 siaip as nuo mazens nemegstu tokiu dalyku...

tai alus garantuotas big_smile tai gal tu ir tortu nemegsti nuo mazens big_smile
ten ta ciuolcykla gelezine, kaip vandens parkuose buna  tie nusileidimo vamzdiai tai ten ir panasiai smile labai faina big_smile

10,582

Sigitas, 24 wrote:

Sveiki dirbantys ir nedirbantys... miegantys ir pachmiela darantys... kaip laikotes? Su sventem!!! big_smile

labai gerai big_smile o kaip patsai big_smile

10,583

Fiodoras, 24 wrote:

as manau kad taip del cia esanciu merginu manstruacinio ciklo :::b56 jei gausus tai jos neturi ka veikti ir rasineja cia :::110 va !

:::745:::745:::745:::745:::745:::745:::745
>>>Tomuk, as ir vakar uzlekiau cia, tik neparasiau... buvau vakar pas broli.. pasirodo, kad mano dukterecia vis delto gali mane myleti ;D saunuole ji, tuoj prades vaikscioti, tai bus bedos tevams ;D big_smile)
------------
Danguolyte, ciuozykla ten pasaulio dziaugsmas ir palaima.. praleksi karta, tai dar noresi.. as is pradziu irgi labai inirtingai galvojau ir svarsciau*... bet vis delto po giliu apmastymu apsisprendziau.. tad jei nebus slapia, tai bent po karta nusileisim visi visuteliai ;D ;D ;D

* net 2-3sekundes ;D;D

10,584

sveiki smile

Danguole, 21 wrote:

Sveikuciai;)
sveikinu su Velykom linkiu visiems gero pachmielo ir nepersivalgykit kiausiniu:::044 na vaikinai galit ju ir daugiau suvalgyti nekenks:::044

ale tavo palinkėjimas mano atveju tiesiai Dievuliui į ausį... ;D
o kiaušinių aš nė vieno nesuvalgiau smile nu tik tiek, kiek mišankėj buvo smile

Karolis, 22 wrote:

na jo as cia sviezienos pavidalu big_smile bet cia siaip darbo dienom tylu ramu buna, nebent vakare supuola visi wink vat savaitgaliais tai jau duoda visi rasymo big_smile

nu tai reik gi ir padirbėt big_smile

Sigitas, 24 wrote:

Sveiki dirbantys ir nedirbantys... miegantys ir pachmiela darantys... kaip laikotes? Su sventem!!! big_smile

dėkui dėkui, ir tave su šventėm smile
aš tai beveik gerai big_smile o kaip tu? smile

>>>>>>>>>> Nijole, man labai įdomu kaip ta meilė pasireiškė? ;D

10,585

Sigitas, 24 wrote:

> sveikas gyvas ir tu wink
tu cia reciau buni todel ir pats pasakokis big_smile gi apie mus gali paskaityti big_smile

10,586

nu meile tokia, kad nebekniaukia mane pamacius ir siaip draugauja su manimi jau... ir drauge bando vaidinti :::a03

10,587

big_smile bando vaidinti... gerai gerai, kad mokaos jau mergaitė smile

10,588

joa :::a48 o kur tavo skaipas :?

10,589

kaip tai kur mano skaipas? :V

10,590

Sigitas, 24 wrote:

Sveikas Hulk-ai ;D:::134 Tai kad pahmielo neturiu jau nuo 2004 metu :? gerai prisimenu kaip megstini vilkaus per rankove ;D
Labas vis dar svenciantys :::036
-Ale Nijoliuk sveikinu dvigubai :::818 dukterecia kad myli tai gerai big_smile

10,591

Dianele, tai kad taves nematyt :::818
>>> uij, Tomuk, nesvenciam mes jau... baigiam sventes.. darbai prasideda.. ir laukimu laukimas :::a48, nes liko tik kelios dienukes.... nesulauksiu man atrodo big_smile

10,592

Nu bet iki ko taip paslaptingai:? ko nesulauksi :?

10,593

eh... Tomai... gi meeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssss big_smile
vat Nijolyt brolis buvo parvažiavęs, užgrobė pc :V o aš dar ir kitokios veiklos turėjau... :::818

10,594

aisku:::111

10,595

laba ryta visiems big_smile

10,596

Karoli.... nu visai ;D tau tai visada diena su rytu maisosi :V gedos turetum big_smile
>> jei jau kiausinius iki paryciu dauzei ir marginai, tai pats kaltas :?

10,597

as vakar ir uzvakar dirbau nakti, nesenai atsikeliau isimiegojes kaip zmogus, tai man rytas... big_smile
Nijole, o tai manes i meeta nekviesi tongue

10,598

tu dar neikrikstytas ir negali dar.. kryziaus keliu neisejes :::818 kaip mes

10,599

tai jei ji per meeta ikrikstyt :? tegul pastato po gera bokala :::630 ir paskui matyt ar mes ji :H ar :::d11

10,600

o gi ar ne biški žiauru? big_smile nors bendrai nea, gi visi čia viską perskaitę, o jis nea ;D nors bendrai už ne Lietuvoj esančius, negarantuoju smile