141

Re: ka manote apie zmones su negalia?

Na, reiskia jau turi kuo dziaugtis, ar ne?

142

dziaugiosi net netikejau kad taip buna...

143

visi esam lygus tiek su negale tiek be jos. visi esam zmones, visi turim svajoniu, visi mylim, ir tikrai negalim vieni kitu lyginti ar isskirti kad kitas su negale... labai skaudu matyti kai kaikurie tyciojasi is tu kurie turi negale, manau tai labai negrazu. juk visi galim bet kuria minute patekti i avarija ir palikti invalidais...

144

Ligita, 16 wrote:

visi esam lygus tiek su negale tiek be jos. visi esam zmones, visi turim svajoniu, visi mylim, ir tikrai negalim vieni kitu lyginti ar isskirti kad kitas su negale... labai skaudu matyti kai kaikurie tyciojasi is tu kurie turi negale, manau tai labai negrazu. juk visi galim bet kuria minute patekti i avarija ir palikti invalidais...

aciu uz supratima...

145

Gal as pasirodysiu ziauri ir daba visi iskeiks mane, bet nemanau kad zmogus su negalia gali butu lygus su visais, juk taip pat nesulyginsim seimuno ir statybininko, Eminemo ir Minedo..Visi mes turim geru ir blogu savybiu ir lygint cia nera ko..

146

Viktorija, 17 wrote:

Gal as pasirodysiu ziauri ir daba visi iskeiks mane, bet nemanau kad zmogus su negalia gali butu lygus su visais, juk taip pat nesulyginsim seimuno ir statybininko, Eminemo ir Minedo..Visi mes turim geru ir blogu savybiu ir lygint cia nera ko..

priestarauju tau... tavo mintys tikrai neteisingos. mes ne zmoniu balsus lyginam o zmogaus teises. be to as palaikyciau statybininka o ne seimuna. jei tu turetum negale, tarkim sedetum invalido vezimely ir negaletum pajudeti. ka tada darytum? abejoju ar dziaugtumeis, kai visi is taves saipytusi... mes niekada nesusimastom ka patys darytume vienu ar kitu atveju, o vertetu kiekvienam susimastyti...
P.S. Eminemas man nepatinka tongue :::044

147

Viktorija, 17 wrote:

tai irgi nuomone nors ir ziauri...

148

Viktorija, 17 wrote:

zinoma negalime juos lyginti su sweikais zmonemis bet bent su jais bendrauti, jais nesibjaureti- kaip kaikurie lazdawotis pradeda... jie ir zmones, jie jaucia... todel nemanau kad i juos negalima neatkreipti demesio.:)

149

saunu kada taip masto jaunimas...

150

Viktorija, 17 wrote:

Zmoniu lyginti isvis nederetu, nes vienodu nera... O zmones su negalia, nera nezmones!!! smile
Taipkad Tavo tas ziaurumas, kazkoks vaikiskas nesupratimas... big_smile

151

Stai radau ir dar viena gineja smile ACIU, Sigitai.

152

manau kad viskas priklauso nuo negalios.
>>jei zmogus negirdi jis mato pasauli kitaip negu mes. be garsu,komplimentu pirmo savo vaiko zodzio taip pat negirdi. o tai manau yra nuostabu :::818

>>zmogus kuris nemato,isvis nemato pasaulio jis tik girdi ji. jei toks zmogus tau idaus su savo lazdele negalima ant jo pikti juk jis taves nemate :::a16

>>zmogus kuriam kazkas blogai yra su smegenimis pasauli supranta kitaip,kiti neskiria gero nuo blogo,kiti yra labai jautrus. o kitiem (kaip cia graziai pasakius....) protas yra pasimaises :::043

taigi zmones su negalia taip pat yra zmones,bet jie viska supranta kitaip. kas mums yra didziausia tragedija jiem gal yra tik seip problema,nes didziausia ju tragedija yra ju negalia.. sad

153

Beatrice, 12 wrote:

manau kad viskas priklauso nuo negalios.
>>jei zmogus negirdi jis mato pasauli kitaip negu mes. be garsu,komplimentu pirmo savo vaiko zodzio taip pat negirdi. o tai manau yra nuostabu :::818

>>zmogus kuris nemato,isvis nemato pasaulio jis tik girdi ji. jei toks zmogus tau idaus su savo lazdele negalima ant jo pikti juk jis taves nemate :::a16

>>zmogus kuriam kazkas blogai yra su smegenimis pasauli supranta kitaip,kiti neskiria gero nuo blogo,kiti yra labai jautrus. o kitiem (kaip cia graziai pasakius....) protas yra pasimaises :::043

taigi zmones su negalia taip pat yra zmones,bet jie viska supranta kitaip. kas mums yra didziausia tragedija jiem gal yra tik seip problema,nes didziausia ju tragedija yra ju negalia.. sad

suprantama pozicija, nors man nepriimtina tai kad tu bandai tokius zmones isskirti tu pati matai neigaluji kitokiu zmogumi.

154

mes visi esame kitokie smile o jie yra daug jautresni,supratingesni todel jie ir yra kitokie.

155

Manau, kad jie toki kaip ir mes. Man butu sunku bendrauti su tokiu zmogumi, nes jie nemegsta net menkiausiu gailescio gaideliu... O jei jos netycia nuskambetu mano balse?

156

Egle, 17 wrote:

Manau, kad jie toki kaip ir mes. Man butu sunku bendrauti su tokiu zmogumi, nes jie nemegsta net menkiausiu gailescio gaideliu... O jei jos netycia nuskambetu mano balse?

Egle, supranti - supratima galima parodyti ir be gailescio. Butent, apie ta as visada kalbu, kad suprastu o ne sigailetu. smile

157

aš noriu asmeniškai tiems kas nenori pripažinti jiog neygalieji įra tokie patys žmonės kaip mes ir jiuos
pamatyti bei įvertinti asmeniškai kviečiu peržvelgti artėjiančios neygaliųjų šventės puslapį

http://www.negalia.lt/naujas/index.php?lang=lt&id=17&x=17 čia informacija apie spalio 18 dieną
vyksiančią šventę vilniaus siemens arenoje "Būkime Kartu 2007" smile

Pagarbiai neygalusis žmogiukas Justinas smile

158

Pernai tokioje sventeje buvau smile VISAI SAUNU

159

Egle, 17 wrote:

Netycia nieko tokio... Suprasciau wink Tokiems zmonesm nereikia gailescio. Ne visi jie tokie kokius juos isivaizduojate. Kai kurie sugeba pasiekti daugiau nei sveikieji, daug daugiau... Jiems reikia bendravimo, meiles ir kitu dalyku, apie kuriuos sveikieji labai nesusimasto, nes jiems tai yra savaime suprantama ir nepalyginamai lengviau pasiekama. Pats turiu negalia ir pagrindinis dalykas kuris mane jauciu baigia nuzudyti, tai kaip sunku susirasti mergina, kuri tai pamaciusi nepabengtu.

160

jei ką mano anketos ID 581703 smile