21

Re: (:muzika kuri veza:)

Nu ka gal esat girdeja apie "materija" tokia grupe mano sesers draugai kuria dainas namu salygom rap stilius geros dainos geri gabalai patariu paklausyt jaj noresit tu dainu pasiklausyt parasykit man i skype nick touc-fix is mazeikiu esu jaj ka,dar siaip parasykit kokiu stiliu muzika klausot? noreciau suzinoti smile

22

a jus bajksit ape ta tokio hoteli rasiti:::b54

23

purvinis the best ;D ;D ;D ;D ;D ;D

O jei rimtai... tik transporto priemones veza, muzika tik ausis gadina ;D

24

gera muzika yra kai yra gilios minties zodziai arba seip klausydamas jautiesi gerai..krc rinkites gera muzika i neklausykit veju...

25

bet pala, Egle.... kas ka gera muzika supranta ;D kiti klauso vien metala ir tai jiem super, taciau man tai visai nepriimtina... sioje temoje niekada zmones nesutars wink

26

kdl ne? imanoma sutart zek as nesakau kad pvz tu turi klausyt tj kas tau nepriimtina o kitam tj atrodo gera muzika...klausykit tokios muzikos kuri atgaivintu jusu sirdi kuri jus nuramintu...pripazinkit jog kaikurios grupes tikrai savo dainomis to nesuteiks..nors kaip kam gal kitam gili mintis yra kaciuk pabukim miau miau nu bet man tj pvz tj ne ir manau dauguma man pritartu..

27

tikriausiai, kad pritartu wink
Apie kolorado vabalus gera daina big_smile

28

gera muzika tik exit klube :::d03:::d05:::d19:::d15:::d17:::d37:::d39:::d34:::d33

29

Muzika kuri veza yra tokia nuo kurios siurpuliukais pereina kunas tongue

30

Jaj galetumet kokia grupe i savo gimtadieni,tusa,namus pasikviest kad pagrotu tau special for you kokia grupe rinktumetes? smile

31

jei is uzsienio tai fall out boy.. :::520
is lietuviu nezinau big_smile)

32

Gal galetum placiau papasakot apie ta grupe fall in boy? smile

33

Visionaries & Skinnyman smile

34

Nju man pati geriausia tj clubinė muzika..

35

Jo cia tai pritariu nu ka as klausau big_smile,techno,electra,ckub(mix),dragon bace,rap,hip hop daugiau niek nu dar kartajs papjaunam gryba su draugeliais pasiklausom,tokiu kaip "ne ne ne myliu" gruper nebeatsimenu smile

36

Karolis, 14 wrote:

Gal galetum placiau papasakot apie ta grupe fall in boy? smile

galiu. jei yra vadinami emo nors patys sako kas emo s***** 1 ju grupes narys yra tikras emo. jie groja lengvaji roka ir euro top 20 per mtv pokolkas uzema 17 vieta. tikekimes pakils auksciau. wink

arba nusileis zemiau. dabar i euro top 20 nepateko. bet baltic top 20 uzema 10 vieta...

37

Idomu,kokiu stiliu muzika klausot? smile

38

ivairiai,o seip lengvaji roka big_smile

39

Geriausi yra Evanescence,Skillet,flyleaf!!! smile

40

Ok Kažka supratau,gal galetumet imest i www.sendspace.com Weba Savo Klausoma Mėgstamiausia Daina ir atsiust cia download saita? smile