Topic: Susizavejimas
Kuo susizavetum zmoguje (atkreiptum demesi i ta zmogu) is pirmo zvilgsnio. .Kalbu apie isore.. Pvz eidamas gatve ar stovedamas troleibuse..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Susizavejimas
Kuo susizavetum zmoguje (atkreiptum demesi i ta zmogu) is pirmo zvilgsnio. .Kalbu apie isore.. Pvz eidamas gatve ar stovedamas troleibuse..
susizaveciau is pirmo zvilgsnio kuno sudejimu ir veido bruozais..:)
merginoje tai veidukas ir kad nebutu stora ir tiek
akys, plaukai.. seip kiekvienas zmogus yra unikalus, taigi negalima visu vienodai ivertint..
neiprasta isvaizda, kokia nors issiskirianti detale plati sypsena, gilus zvilgsnis
Paneles plaukai, akys, figura ir nagai..:)
akys....zvilgsnis poto tik visa kita
manau kad apranga siektiek reiksmes priduoda tam pirmam ispudziui
Niu man is nugaros tj plaukai + figurike
O is priekio tai aisq kad akytes.. Jai akys grazios tai dazniausiai ir visas veidas grazus
Niu man is nugaros tj plaukai + figurike
O is priekio tai aisq kad akytes.. Jai akys grazios tai dazniausiai ir visas veidas grazus
na deividai cia ir pasiginciti galima ar jau taip dazniauei buna del akiu ir veido=)
Na bent jau kai as sutinku tj dazniausaii buna.. Bet aisq buna isimciu.. Jai veidas man negrazus tj ir akys negrazios
na jo visko gali buti bent as jai man veidas negrazus tai tikrai jau i akis nesistengiu atkreipti demesio
Akytes.... Na,aisku, ir bendra isvaizda irgi lemia.. bet ne itin..
ir kodel mane taip traukia vaikinu akys, gilus zvilgsnis.....
Pirmiausia tai turbūt pamatyčiau plaukų spalvą (labai patinka tamsūs vyrai), tada kūno sudėjimas. Šie dalykai matosi iš toliausiai Kai prieičiau arčiau, atkreipčiau dėmesį į veido bruožus
as tai visada apziuriu nuo koje t y batu, jie turetu buti svarus...o po to kylu i virsu...atkreipiu demesi i rubus, veida, sypsena, akis....
I tai kaip vaikinukas save pateikia, i tą taip vadinama vadybinį aspektą, ir dar i aksesuarus, jie super kausto dėmesi:) Žiauriai faina tada akiu atitraukt neimanoma ir dar į ilgus plaukus, joa........
Joa:) tai ir yra tai:)
Uch veža.....mm
o man isvajzda visaj 0... nebent akytias..;)
Na mane zavi akys,geros,linksmos ir viliojancios:)
pirma atkreipiu demesy y vedo bruozus jei patinka veidukas tada jau ziuri bendra isvaizda
pirmiausia i akis po to bendravimas
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Susizavejimas