You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1
You must login or register to post a reply
- Ernesta, 18
- Forumo Aktyvistas
Topic: Saulens
Hm..Kaip jums šis veikėjas?
Asmeniškai man labiau graudu nei juokinga.Nežinau gal mano humoro jausmas sumažėjo,o gal išaugau iš to amžiaus, kad juokčiaus iš kito žmogaus kvailo elgesio. Mano nuomonė, tiesiog M-1 nebeturi ką daugiau gero parodyti savo klausytojams,o kadangi žmonėms nežinia kodėl patinka tokie dalykai, tad ir daro komercija :] Na bet vis gi tai tik mano nuomonė.
- Simas, 20
- Forumo Pradedantysis
Re: Saulens
na pradzioj buvo idomu, bet tai lb trumpalaikis dalykas...
- Edvardas
- Administratorius
Gal kas nežino apie ką kalba eina. Paisklausyt galit čia: SaulÄ—ns
- Aušra, 15
- Forumo Liūtas
niu is pradziu nelabai patiko , bet dabar visai smagu is jo pasijuokt ;D
- Viktorija, 19
- Forumo Dalyvis
sauliens ir mldc ;D bent jau yra is ko pasijuokti ;D
- Ovydas, 19
- Forumo Liūtas
Erika nesupranti humoro )) seip sia tema reikejo skelbti APIE VISKA Skilty
- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
Saulens jega, jei nepatinka nesiklausyk;)
Simui:nieko nera pastoviau uz laikina...
- Ernesta, 18
- Forumo Aktyvistas
Ovydas, 20 wrote:Erika nesupranti humoro )) seip sia tema reikejo skelbti APIE VISKA Skilty
whatever o humora aš suprantu.Tiesiog tai tik dar vienas durniavimo priepuololis [kurie mūsų ir taip nukvakusioj šaly dažnai pasikartoja] Iš pradžių Maxas,poto Minedas,dabar Saulėns..Nenusibosta? pradėkit įrašinėti savo padurniavimus ir jūs gal žvaigždėm tapsit. Be to..Reikia mokėt pradėt juoktis,bet ir mokėti nustot.
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
Šiaip jau Minedas & Co yra realūs asmenys. O Saulėns viso labo tam tikro tipo žmonių mūsų visuomenėj prototipas... Aš visada už parodijas.
- Ernesta, 18
- Forumo Aktyvistas
Martyna, 19 wrote:Šiaip jau Minedas & Co yra realūs asmenys. O Saulėns viso labo tam tikro tipo žmonių mūsų visuomenėj prototipas... Aš visada už parodijas.
Paskaityk mano prieš tai paskutinį sakinį ir ša.Nes užtenka daryti iš mūsų klounus..Nusibodo..Žemina..Žeidžia..
Be to kas sakę, kad Saulėns netikras? vis dėl to kažkas už jį kalba ar ne? Ir vis dėl to kažkieno veidą jis atstovauja ane? [Taigi nepadarys iš niekur foto jo,o betkokio žmogaus foto imimas be autorinių teisių negalimas].
- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
Erika esi tokia jauna ir kaip cia pasakius:V - "davatka", tau nejuokinga nesiklausyk, kas tau liepia klausytis ar ziureti ir niekaip nesuprantu kas tave zemina? kaip cia tave zeidzia?prie ko cia klaunai?
- Ernesta, 18
- Forumo Aktyvistas
Andrius, 26 wrote:Erika esi tokia jauna ir kaip cia pasakius:V - "davatka", tau nejuokinga nesiklausyk, kas tau liepia klausytis ar ziureti ir niekaip nesuprantu kas tave zemina? kaip cia tave zeidzia?prie ko cia klaunai?
Amžius nieko nesako ir tie kas mane pažysta žino, kad mintys tikrai nėra vaikiškos..ir gerokai nemano amžiui Neesmė. Hm..Kas žeidžia? Kad mes visiškai nedarome nieko svarbaus ar prasmingo.T.y. kolkas nežinau nieko ką būdama močiutė galėsiu pasakot anūkams [ir žinau, kad dar bus daug ko..Bet kalbu esamuoju laiku tai..][ir nekalbu apie savo gyvenima,o apie pacia lietuvos praeity,neskaitant karo metu.Tiesiog vietoj to,kad stengtumemes garsinti lietuva zmonemis "garsiais zygiais", garsinam ...
Whatever..Tai mano nuomone ir tiek.Gal tiesiog isaugau is to amziaus, kad juokciaus is parodyto pirsto ar kazkieno nusisnekejimo,kai tai yra mano iprastine kalba.
- Dovile, 12
- Forumo Dalyvis
o man tai pvz ansai tox prikolnas atrodo
Pages 1
You must login or register to post a reply