1

Topic: keistumas

kodel, jei pradedu bendrauti su merginomis, jos manyje mati tik drauga?
hmmm... va cia tai idomu...

2

Re: keistumas

gal nemoki flirtuoti ir islikti kazkiek paslaptingas?

3

nebuk geras berniukas. panom patinka blogi berniukai. todel ir mato tavyje tik drauga. jei biski uzlauztum, valia parodytum, iskart vyra pamatytu ir pultu po kojom ;]

4

Julius, 22 wrote:

kuri tavyje mato drauga :::921 kuri? parodyk, as su ja pasnekesiu wink
>> o jei rimtai, tai Aleksandras teisingai sako.. bendrauk, bet i pokalbi flirto imaisyk.. pamatysi, pakibs ir ne nesupras kodel :::920 mes nenorim salduko, mes norim tokio uch :::742 naglo tokio zvilgsniuko, kad istirpt galetume...

5

Nijolė, 20 wrote:
Julius, 22 wrote:

>> o jei rimtai, tai Aleksandras teisingai sako.. bendrauk, bet i pokalbi flirto imaisyk.. pamatysi, pakibs ir ne nesupras kodel :::920 mes nenorim salduko, mes norim tokio uch :::742 naglo tokio zvilgsniuko, kad istirpt galetume...

nu va :::b02 einu bulbias sodint :::b02 cia tai Nijolins pavare :::b02 as tai niekad drauges nesusirasiu viska ka pasakau (atsiprasau,gal galeciau,oi!! ar neuzgavau,kaip sekasi,taip taip...) naglumo tame tai ner ane hmm nu kaip tureciau kalbet:? eeee! kaip ir...!!! nu davai... !!!ti gerai atvarau!!!! eiii gal nori pasokt ?nu varom aaaa!!!

6

primityvas nezadu buti, bet nemokantis nieko pasakyti tikrai irgi esu, tiesiog kai susiopazystam kazkaip viskas krypsta ne ta linkme...

7

Nu ar bandei koki komplimenta pasakyti big_smile bet nebandik neegzistuojancio girti to kas nera o toki bruoza kuris Tau  patiktu ir isakyk ka jauti big_smile tik nepersistenk :::818

8

na sorry, bet tikrai ir komplimentus bandziau ir naturaluma ir t.t. ir pan. ne velnio neveikia

9

Idomiai cia big_smile

10

Fiodoras, 24 wrote:
Nijolė, 20 wrote:
Julius, 22 wrote:

nu va :::b02 einu bulbias sodint :::b02 cia tai Nijolins pavare :::b02 as tai niekad drauges nesusirasiu viska ka pasakau (atsiprasau,gal galeciau,oi!! ar neuzgavau,kaip sekasi,taip taip...) naglumo tame tai ner ane hmm nu kaip tureciau kalbet:? eeee! kaip ir...!!! nu davai... !!!ti gerai atvarau!!!! eiii gal nori pasokt ?nu varom aaaa!!!

mielas mano drauge wink nu tu cia dabar? as apie nagla zvilgsniuka >> ne toki kai tu sakai.. e tu? ateik cia.. o toki,kad :::742  nu kaip tau pasakyti.. viliojanti ir gundanti ( << cia mano zodyne tai reiskia, naglas wink ) kad noretusi dar ...

11

Julius, 22 wrote:

na sorry, bet tikrai ir komplimentus bandziau ir naturaluma ir t.t. ir pan. ne velnio neveikia

nu va nesustok bandes pirmyn stenkis jeskok big_smile versk kalnus big_smile

< Viktorija 17 prasom konkreciau " T/Ž: 2/73
Idomiai cia  "
< WOOW NIJOLIA :::818

12

Kas cia dedasi :? aaaaaa:::917!!!!!!!!
-manau butent tai ka manau ;D tau truksta seksualumo mazai sukuriu intymiu situaciju ir trata ir blablabla ;D pasimokik is situ dvieju kurie rase virsuje ;D

13

niu jei pripranta prie taves kaip prie draugo,o jom demesio lb didelio ir isskirtinio nerodai,tai ir mato tik drauga,bet ne vaikina,joms reikia demesio nuo pat pradzios,kad jaustu ne tik draugiskuma,bet ir meile is tavo puses,prisirisima:D:D ar ka nors pan:D:D

14

Gal tau neiseina parodyti panelei, kad ji tau patinka.. ZInai man rodos, kad nieko enreikia daryti tiesiog viskassu laiku issipres...Gal nesutinki tinkamos? Gal tikrai permazai flirto ir to "naglo" zvilgsnio ner?:D Cia gali buti manrodos begale priezasciu..

15

o man draugais vaikinai būna, kai jie manęs fiziškai netraukia ir kai yra per geri arba bijau aš juos "sugadint" big_smile

16

Na bet sis vaikinukas tikrai is foto neatrodo jau toks fiziskai nepatrauklus... bent man big_smile tik nieko blogo nepagalvokit smile Tad gal tikrai per geras?:)

17

ir demesi rodau ir visa kita, tiesiog atrodo, jog as ant tu pataikau, kurioms pats neatrodau kazkas daugiau.. ai.. velniop.. nereikia dabar apie tai galvoti ir taip pakankamai galvos skausmo dabar turiu.. po to ir pamastysim apie merginas..

18

As tai manau, kad viskas bus super duper...;> surasi tu ta tinkama mergicka...;) Ir tikrai nesuk sau galvos... ;)p

19

zinau.. jau buvau rades..

20

Na nepasiseke si karta pasiseks kita... smile