Topic: daina kuri privercia ispaust asara
na sakykit geras dainas nuo kuriu asara esat isspaude :>
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → daina kuri privercia ispaust asara
Arunai.. gal tu pradek
> S.Mykolaitis - Nieko nepasakyta
> Paklausyk Mykolaicio nereliu dainu tai zliumbsi kaip 3metis berniukas
as s.mykolaiciio turiu 2 gabalus
matrica ir arbata
nieko nepasakyta deje negirdejau
as s.mykolaiciio turiu 2 gabalus
matrica ir arbata
nieko nepasakyta deje negirdejau
as tiuriu visus 3 jo albumus "Vaikams" "Nieko nepasakyta" ir "Debesys" nu nerelus bet man tai siaip asmeniskai labaiusiai patinka "nieko nepasakyta"
> Gyti ko gi jau tu tik kreiva sypsni isspaudei :?
Nuo Mensono dainu asaru nesulaikau, paklausyk, suprasi, paraudosi... ;D
tu kalbi apie marilyn manson?
seip jo dainu nemazai girdejau na ir seip jo dabartine kuryba yra **** ir aplamai kazkoks baaah tas manson
tu kalbi apie marilyn manson?
seip jo dainu nemazai girdejau na ir seip jo dabartine kuryba yra **** ir aplamai kazkoks baaah tas manson
Va, matai, koks skirtumas tarp musu del dainu... Tau nepatinka o as asaras spaudziu...
Taip kad, kas man, geros dainos, tai Tau net nepatinka... ydomu, kokias geras dainas galeciau pasakyti, kad Tu spaustum asara...? :V
nu va yra kelios damien rice dainos kaip goodbye my lover, Live - the dolphins cry, aerosmith - apie astronautus to filmo garso takelis, dar uzmirsau toki atlikeja kur dainuoja " i will be crying in the rain"
man keista tema sneket, kad verkt nuo dainu.. br
Kelly Family - Fell In Love With An Alien.mp3 ir \Jieva - Gabalelis zwaigzhdes.wma
vakar buvo siaip grazios, o siandien liudna, tai ir norisi paliudet.. ir pazliumbt...zdz, man tai ne daina,o nuotaika cia...
Duncan Sheik- Half life ir Sunchase- Remember me...
nors dabar pagalvojau.... jos labiau padeda pamastyti, o ne verkti.. nors visko buna...
Tribute to Virginia Tech - Final Sin.
wjiena ish geriawsiu ljyrikos daijnu evanescence - you <<isiklawsius i zodzius tjikraij sudirgins shirdelea..>>
Andrius Kaniava "Gandrai".
Kažin kokia nežemiška daina ir man tiek pat graudi, kiek ir graži, t.y. BE PROTO. Gaila tik, kad geros kokybės jos įrašą gaut praktiškai sunkiai įmanoma...
o man siandien tai sirdele grauzia dvi dainos >>>
04-jurate_ir_kastytis-meiles_duetas.mp3
Pelenai - Sudie.mp3
uz sitas dainas dekoju dviems savo meilems klausau ir spaudziu viena po kitos...
su dainom tik sokt ir linksmintis,o ne verkt:)
butent
My Hirdt Will gO on
Marijonas Mikutavičius "Degančios rankos"; Juozas Erlickas "Apie tai..."
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → daina kuri privercia ispaust asara