Re: Kaip as atrodau?
na buk ramus, esi vaikinas kaip vaikinas
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip as atrodau?
na buk ramus, esi vaikinas kaip vaikinas
Ar as galeciau patikti merginoms?
Manau kad taip, tik reiketu pakeisti stiliu ir daugiau ryskiu nuotruku prisidaryt
aciu
na, aš tai tokio klausimo viešai nekelčiau:) nors kiekvienam savo...
Ernestuk kiek laiko galima begt i krumus vyras susigriebe ir paklause sunuolis V
manau kad galetum
verta viska kelti kas neaisku, kiek galima nezinioje gyventi:?
as kaip visada saskau sitas jaunolis stokoja demesio ir iskelia banalu leksta klausima "nu tai KAP as tau ar nieko :? " ;D
as kaip visada saskau sitas jaunolis stokoja demesio ir iskelia banalu leksta klausima "nu tai KAP as tau ar nieko :? " ;D
nu as ir atsakau kad nieko toks :Djei buciau gejus tai susizaveciau:D tai ,kad jis jau zino kad gerai atrodo ,tai gal ateiti nebekels klausimu kelianciu susidomejima nu Linai kaip manai ar man yra sanciu turet sancu be sancu
tai kiek pastebiu tu ir neklausi
nenorėčiau su tuom sutikti jis gal ir lėkštas, bet aš noriu sužinoti neutralia nuomone nes draugu paklausus dažniausiai išgirsti tai ką ir manai kad pasakys o čia visi sako ta ką mano. Nemanai?
Linas, 19 wrote:as kaip visada saskau sitas jaunolis stokoja demesio ir iskelia banalu leksta klausima "nu tai KAP as tau ar nieko :? " ;D
nenorėčiau su tuom sutikti jis gal ir lėkštas, bet aš noriu sužinoti neutralia nuomone nes draugu paklausus dažniausiai išgirsti tai ką ir manai kad pasakys o čia visi sako ta ką mano. Nemanai?
Nu nepyk ant jo labai ,nes jis nusprende pagal save:D tai reiskia kad jis pats niekada tokio klausimo nekeltu,butent del to banalumo ir gal gel to kat kuklesnis "manau":? ir siaip Linas manau zino kaip jis atrodo ir be kitu nuomones ;D
Ar as galeciau patikti merginoms?
Isvaizda nera tas kriterijus, pagal kuri reiketu vertinti, juk zmogaus charakteris vaidina daug svarbesni vaidmeni. bet jeigu jau paklausei, tai mano manymu tu tikrai simpatiskas vaikinas ir merginoms patinki..na nebent esi baisus pasnekovas :D
na nežinau kaip po pašnekovas bet aš manau kad man dažnai pakiš koja toks veiksnys kaip kuklumas
Viktoras, 21 wrote:Linas, 19 wrote:as kaip visada saskau sitas jaunolis stokoja demesio ir iskelia banalu leksta klausima "nu tai KAP as tau ar nieko :? " ;D
Nu nepyk ant jo labai ,nes jis nusprende pagal save:D tai reiskia kad jis pats niekada tokio klausimo nekeltu,butent del to banalumo ir gal gel to kat kuklesnis "manau":? ir siaip Linas manau zino kaip jis atrodo ir be kitu nuomones ;D
kaip Daiva jau minejo ne isvaizdoje esme
> bet ne visai noriu sutikti.. nes gi dauguma zmogumi pradeda dometis tik tada kai jis patinka isoriskai na fiziskai
>> Beje prisiminiau fakta.. Viktorai.. kaip cia yra ar ne tu esi sukures tema dabar pavadinimo nepamenu bet esme tame akd tema apie tai kaip pasimyli su pana ir ji tau nusibosta.. :? o jau sita tavo kurta tema "är as galeciau aptikti merginoms" >> tai kaip cia yra :?
> pasakokis pasakokis..
Fiodoras, 24 wrote:Viktoras, 21 wrote:Linas, 19 wrote:as kaip visada saskau sitas jaunolis stokoja demesio ir iskelia banalu leksta klausima "nu tai KAP as tau ar nieko :? " ;D
kaip Daiva jau minejo ne isvaizdoje esme
> bet ne visai noriu sutikti.. nes gi dauguma zmogumi pradeda dometis tik tada kai jis patinka isoriskai na fiziskai
>> Beje prisiminiau fakta.. Viktorai.. kaip cia yra ar ne tu esi sukures tema dabar pavadinimo nepamenu bet esme tame akd tema apie tai kaip pasimyli su pana ir ji tau nusibosta.. :? o jau sita tavo kurta tema "är as galeciau aptikti merginoms" >> tai kaip cia yra :?
> pasakokis pasakokis..
KAIP METEORITAS I GALVA :? as ir prisiminiau tik negalvojau kad cia jis tas pats
nu Viktorai ka dirbi tik nesakyk kad cia ne apie save nes "man atsibosat jos " ir kaip atrodau tai kaip menulis ir saule arba tu toks arba toks :? negali jos tau atsibosti o paskui klausti kaip atrodai juoms cia jas tu taip "kibini"
na as atsiprasau jei painioju bet as kaip moderuoju temas tai as daug ko pamatau ir labai nemazai atsimenu
na as atsiprasau jei painioju bet as kaip moderuoju temas tai as daug ko pamatau ir labai nemazai atsimenu
Cia Linai tai pavariai tikrai
aisku kad patiksi, o gal ir turi kokiu slaptu gerbeju apie kurias net nenutuoki??
aš nzn galetu jos pasisakyti
Viktorai, o nenori i Linuko klausima atsakyti :? labai cia idomiai jis pasake,...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Kaip as atrodau?