Re: nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))
Priimta ir jei dar nori tai busi pirma mano pacijente sakyk kas tave nekamuoja ir as tave pagydisiu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))
Priimta ir jei dar nori tai busi pirma mano pacijente sakyk kas tave nekamuoja ir as tave pagydisiu
man visu pirma idomu koks bus tavo gydymo metodas?
man visu pirma idomu koks bus tavo gydymo metodas?
Labai paprastas ....
Ligita, 16 wrote:man visu pirma idomu koks bus tavo gydymo metodas?
Labai paprastas ....
dieve koks tu ziaurus gal geriau ne. man labai nepatinka toks ziaurumas
Tomas, 24 wrote:Ligita, 16 wrote:man visu pirma idomu koks bus tavo gydymo metodas?
Labai paprastas ....
cia buvo shoko terapija niekas nezada uzmust dabar kai jau zinai kad isgyvensi iskart geriau turetum jaustis
Ligita, 16 wrote:Tomas, 24 wrote:Ligita, 16 wrote:man visu pirma idomu koks bus tavo gydymo metodas?
Labai paprastas ....
cia buvo shoko terapija niekas nezada uzmust dabar kai jau zinai kad isgyvensi iskart geriau turetum jaustis
jo aciu paguodei, akmuo nuo sirdies nusirito suzinojus kad gyvensiu
Tomas, 24 wrote:Ligita, 16 wrote:Tomas, 24 wrote:Ligita, 16 wrote:man visu pirma idomu koks bus tavo gydymo metodas?
Labai paprastas ....
Zinok visada gali kreiptis i MNANI as tau tikrai private geru patarimu priskaldysiu :kaip ikisti galva i trilitrini slovika, kaip su prezervatyvu ir karabitu susprogdint draugo masina, kaip nuraut galva ir privemt i vidu ... visalaik prasom
Ligita, 16 wrote:Tomas, 24 wrote:Ligita, 16 wrote:Tomas, 24 wrote:Ligita, 16 wrote:man visu pirma idomu koks bus tavo gydymo metodas?
Labai paprastas ....
Zinok visada gali kreiptis i MNANI as tau tikrai private geru patarimu priskaldysiu :kaip ikisti galva i trilitrini slovika, kaip su prezervatyvu ir karabitu susprogdint draugo masina, kaip nuraut galva ir privemt i vidu ... visalaik prasom
vau reiks pasiklausyt tavo patarimu, mane visai sudomino
Tomas, 24 wrote:Ligita, 16 wrote:Tomas, 24 wrote:Ligita, 16 wrote:Tomas, 24 wrote:Ligita, 16 wrote:man visu pirma idomu koks bus tavo gydymo metodas?
Labai paprastas ....
Zinok visada gali kreiptis i MNANI as tau tikrai private geru patarimu priskaldysiu :kaip ikisti galva i trilitrini slovika, kaip su prezervatyvu ir karabitu susprogdint draugo masina, kaip nuraut
galva ir privemt i vidu ... visalaik prasom
vau reiks pasiklausyt tavo patarimu, mane visai sudomino
Manau tokiu patarimu galima ka nors ir uzmusti jau vien pasakius :?
pas mane ziaurumas neapsakomas tai tomo pasiulymai sudominos, tad visi mano priesai laikykites, as ateinu
Nebloga mintis?.. Ka du nedrasus kartu veiktu? Juk ir pasentu nepradeje myletis...
Nebloga mintis?.. Ka du nedrasus kartu veiktu? Juk ir pasentu nepradeje myletis...
> klausykis merguzele.. tu susitikus su zmogum is karto myuliesi :? ;D idomu idomu..
idomi :?ka isrikro norejei pasakyti
JŪratĖ, 46 wrote:Nebloga mintis?.. Ka du nedrasus kartu veiktu? Juk ir pasentu nepradeje myletis...
kaip supratau ji norejo pasakyti kad jau per pirma susitikima reik gult i lova a ne per greit? a? per pirma susitikima...
Fiodoras, 24 wrote:JŪratĖ, 46 wrote:Nebloga mintis?.. Ka du nedrasus kartu veiktu? Juk ir pasentu nepradeje myletis...
kaip supratau ji norejo pasakyti kad jau per pirma susitikima reik gult i lova a ne per greit? a? per pirma susitikima...
Ligita matai kaip 46 metai tai nera kur laiko svaistyti tik pamatai ir iskarto suguli o jau po 2 dinu ir gyventi kartu gali gi meile gimsta ;D ;D man tai ziauru ksaityti 46 metu moters tokius komentarus.. gi kuklumas ne tik lovoje buna.. :V
Ligita, 16 wrote:Fiodoras, 24 wrote:JŪratĖ, 46 wrote:Nebloga mintis?.. Ka du nedrasus kartu veiktu? Juk ir pasentu nepradeje myletis...
Ligita matai kaip 46 metai tai nera kur laiko svaistyti tik pamatai ir iskarto suguli o jau po 2 dinu ir gyventi kartu gali gi meile gimsta ;D ;D man tai ziauru ksaityti 46 metu moters tokius komentarus.. gi kuklumas ne tik lovoje buna.. :V
manau tokio amziaus moteris turetu kaip tik kukliau ir rimciau i visa tai ziureti.
Linas, 19 wrote:Ligita, 16 wrote:Fiodoras, 24 wrote:JŪratĖ, 46 wrote:Nebloga mintis?.. Ka du nedrasus kartu veiktu? Juk ir pasentu nepradeje myletis...
manau tokio amziaus moteris turetu kaip tik kukliau ir rimciau i visa tai ziureti.
nabutinai.. kuklumui ir meilei amzius nera riba
> bet taip man jos zodzia nuskambejo kaipo kokios 14metes.. :V
tai netycia rase rase ir vietoj 1 paspaude 4...ir gavosi 46.... buna gi buna...
tai netycia rase rase ir vietoj 1 paspaude 4...ir gavosi 46.... buna gi buna...
nu taip pritariu, zadejau ir as taip sakyti pasitaiko gi visko
Auris, 19 wrote:tai netycia rase rase ir vietoj 1 paspaude 4...ir gavosi 46.... buna gi buna...
nu taip pritariu, zadejau ir as taip sakyti pasitaiko gi visko
Matos kad tu nesuklydai
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))