You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Closed ] HELP!!! (Page 1 of 2)
Pages 1 2 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Ievute, 17
- Forumo Dalyvis
Topic: HELP!!!
ka man daryti su savo nepasitikejimu?Va pzv snd mano vaikinas isejo i tusa ir man labai neramu...sako kad bus geras,jokiu paneliu ir panasej..bet kodel man vistiek neramu..?Esu begalo pavydi..:(( ir seip.man neramu...nzn kaip tokiais atvejais mastyt ir panashej..:(
- Linas, 23
- Forumo Legenda
Re: HELP!!!
na tai lb sunku ka patarti.. o kiek laiko jus kartu :?
gal jis nespejo uzsitarnauti tavo pasitikejimo..
o gal jo nekokia reputacija? ko tu taip bijai?
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
Ievute atsipalaiduok jei jis tavo vaikinas tai reiskia,kad tave pasirinko...ir tu jam geriausia...stenkis pasitiketi ir jokiais budais nekelk pavydo scenu...;) jei save grausi niekam nuo to nebus geriau...
- Egle, 22
- Forumo Karalius
Aga per ta pavyda as tiek daug praradus...bet db kazkaip issiauklejau save
- Saulius, 22
- Forumo Vanagas
a tai ko kartu i tusa nejai?
- Andrius
- Forumo Naujokas
nepavyduliauk, jei nera tam pagrindo, nuo to geriau nebus nei jam nei juo labiau tau tik sveikata gadini savo, patikek nieko gero is to nebus...
- Natalija, 17
- Forumo Dalyvis
mesk ta berna ir tiek
- Ievute, 17
- Forumo Dalyvis
Linas, 19 wrote:na tai lb sunku ka patarti.. o kiek laiko jus kartu :?
gal jis nespejo uzsitarnauti tavo pasitikejimo..
o gal jo nekokia reputacija? ko tu taip bijai?
Laiko tai puse metuku.Nee jo reputacija tikrai gera Bijau..kad lis kitos panos,kad prisigers ir nekontroliuos saves ;(
- Ievute, 17
- Forumo Dalyvis
Saulius, 23 wrote:a tai ko kartu i tusa nejai?
Negalejau.
- Ievute, 17
- Forumo Dalyvis
Natalija, 17 wrote:mesk ta berna ir tiek
Nusikalbejai
- Deiwis, 17
- Forumo Vijurkas
O ydomu ar jis nepawydi,jai tu y koky tusa warai?:)
- Elena
- Forumo Liūtas
Pavydas griauna bet ka... nes pagrindas viskuo - pasitikejimas. Jeigu santykiai nuosirdus - tu tikrai nebijok... pasitikejimu laimesi daud daugiau...
- Teo
- Forumo Fantomas
Ievute, 17 wrote:ka man daryti su savo nepasitikejimu?Va pzv snd mano vaikinas isejo i tusa ir man labai neramu...sako kad bus geras,jokiu paneliu ir panasej..bet kodel man vistiek neramu..?Esu begalo pavydi..:(( ir seip.man neramu...nzn kaip tokiais atvejais mastyt ir panashej..:(
daveirai i praveiai pasitikek ir patikrink karkartelem.Nes jei tik plesisi akis tai tikrai paliks
- Tomas
- Forumo Fantomas
Ievute, 17 wrote:ka man daryti su savo nepasitikejimu?Va pzv snd mano vaikinas isejo i tusa ir man labai neramu...sako kad bus geras,jokiu paneliu ir panasej..bet kodel man vistiek neramu..?Esu begalo pavydi..:(( ir seip.man neramu...nzn kaip tokiais atvejais mastyt ir panashej..:(
Nu mieloji :V jau turetum priprasti prie tokiu dalyku:D tai gyvenimo dalele
- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
tai ko kartu neini?:D nesiveda? verta susimastyti tada
- Tomas
- Forumo Fantomas
Gintarė, 18 wrote:tai ko kartu neini?:D nesiveda? verta susimastyti tada
Nu kad niakviete :V kaip cia daba pulsi taip:D
- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
Tomas, 24 wrote:Gintarė, 18 wrote:tai ko kartu neini?:D nesiveda? verta susimastyti tada
Nu kad niakviete :V kaip cia daba pulsi taip:D
niu tai tada gali buti ir kazkur kita drauge,kuri nieko nzn apie ievute a nemanai taip?:D
- Tomas
- Forumo Fantomas
Nu as paflirtuoju paflirtuoju o paskui grystu namo
- Gintarė, 17
- Forumo Vijurkas
bet nejau nieko daugiau niekad ir nebuna?:D
- Erika
- Forumo Vanagas
tusas kuriame nera paneliu?na nezinau..nebent tai butu pasisedijimas su keleta draugu..pabreziu-keleta.kita vertus-nepasitikejimas.kai bus visiskai tikra meile tada ir pasitikjimas bus.nesakau,kad 100% nebent jau santykiai bus idealiai idealus..(asmeniskai as tokiais netikiu) galiu pasakyti tik tiek,kad pasitikejimas auga kartu su jausmais.o jei esi pavydi lb tai teks susitaikyti su tuo,kad kiekviena karta am kazkur isejus be taves rausiesi plauks mastydama ka jis veikia,kodel ilgai neparaso sms ar pan,tuo pat metu prisigalvodama butu ir nebutu dalyku is kuriu poto kils gincai.(patikek zinau ka sakau;) ) nebent kazkaip ta savo pavyda sutvardysi.bet neisivaizduoju kaip.nors..del mylimo zmogaus mes linke keistis.padarom neimanomus dalykus imanomais sekmes.
Pages 1 2 Next
You must login or register to post a reply