141

Re: Myletis uz pinigus?

Jolanta, 17 wrote:

mano nuomone ta pana kuri mylisi uz pinigus ji yra prostitute

pritariu 100 %

142

o ta kuri mylisi del:vaiku,vyro,tevynes,turto ar tik paprasciausio orgazmo:?
-beto cia jau protingi zmones minejo kad prostitutes nesimyli o Dulki@si big_smile milisi ta kuri myli ane :::528

143

niu bet klausimas ar myletis uz pinigus.. big_smile o cia jau visai kas kita,nei del tavo isvardytu priezassciu myletis:D

144

Gintarė, 18 wrote:

niu bet klausimas ar myletis uz pinigus.. big_smile o cia jau visai kas kita,nei del tavo isvardytu priezassciu myletis:D

AR negali buti:::819 ar pas°dulk°nt° tai taip o mylisi be jokiu ar ,kaip tu galvoji kad gali buti ,ar tu mylesesies del: muilo drabuziu masinos  hektara semes malku priekabos :? cia prostitucija :::036 o miletis nes nori mylimo zmogaus tai ne pirkimas ar keitimas tai meile smile

145

niu gerai gerai,nebuvo ar:D neapsiziurejau:D tik jau nereikia taip ziauriai iskart uzvaryt:D

146

Gintarė, 18 wrote:

niu gerai gerai,nebuvo ar:D neapsiziurejau:D tik jau nereikia taip ziauriai iskart uzvaryt:D

uz ta "AR" su sviesoforu pyyyyy****p TAU per galva:::619 neuzdektu velevos spalvu :::036 ir ne geltonom ,o visalaik raudonom ,nes trauki is pamato akmenys ir kisi ten purva :Pkai persiskaitysi dar karta viska nuo pradziu ir suprasi kur yra skirtumas tarp mylejimosi ir sekxso (kai suprasi man paskambink  :::036 )tik negalvok apie ta "man paskambink":P iskart manau pagalvojei ne  apie tai ,o galvok kaip suprasti ir cia isdestiti mintis i tema o ne i pudymus ir dar visokiu "ar " cia man metisi:P
Zodziu kaip suprasti sia tema miletis uz pinigus jei mylisi tik isimyleje :? taip gaunasi kad tarkim turiu drauge ja vedu ir kad pasimyleciau su ja turiu visalaik babkes moket :? nu manau kad kazkokia nesamone jei ir taip ji gali visko pasiimti betkada :?

147

kocia riejates?

148

Tomas, 24 wrote:
Gintarė, 18 wrote:

uz ta "AR" su sviesoforu pyyyyy****p TAU per galva:::619 neuzdektu velevos spalvu :::036 ir ne geltonom ,o visalaik raudonom ,nes trauki is pamato akmenys ir kisi ten purva :Pkai persiskaitysi dar karta viska nuo pradziu ir suprasi kur yra skirtumas tarp mylejimosi ir sekxso (kai suprasi man paskambink  :::036 )tik negalvok apie ta "man paskambink":P iskart manau pagalvojei ne  apie tai ,o galvok kaip suprasti ir cia isdestiti mintis i tema o ne i pudymus ir dar visokiu "ar " cia man metisi:P
Zodziu kaip suprasti sia tema miletis uz pinigus jei mylisi tik isimyleje :? taip gaunasi kad tarkim turiu drauge susituokiu ir kad pasimyleciau su ja turiu visalaik babkes moket :? nu manau kad kazkokia nesamone jei ir taip ji gali visko pasiimti betkada :?

big_smile:D kantrybes zmogiukams, kurie ne visada protingi;) nes tokiu per daug, kad uztektu tavo nervu lasteliu del ju visu nervuotis:D:D

149

Viktoras, 21 wrote:

kocia riejates?

tai kad tas tomas man cia aiskina kuo skirias mylejimasis ir sexas.. lyg nezinociau tokiu metu budama.. jau visai,apgink mane bent jau tu:D:D

150

as tai nzn

151

koks skirtumas ka mergina pasiims uz mylejimasi is taves nervus sveikata isdiduma savigarba nuotaika     ar pinigus.. vis tiek paims .. geriau jau pinigai .. nes jie lengvai uzdirbami

152

Audrius, 26 wrote:

koks skirtumas ka mergina pasiims uz mylejimasi is taves nervus sveikata isdiduma savigarba nuotaika     ar pinigus.. vis tiek paims .. geriau jau pinigai .. nes jie lengvai uzdirbami

jo:V geriau kad pinigus paimtu :::036
---tai kai susitiksi nauja zmona tu jei pinigus iskart atiduok :::b02 sutaupysi laiko nervu ir savygarbos ;D

153

kas kam brangiau wink as pvz visikai vertinu ramybe .. vertinu sveikata ir logika .. kur visada moterys viska sumindo .. jos neturi pagarbos tavo laisvalaikiui ( nebent uz tai kazka gauna ) ramybei .. jei viskas ramu tai pradeda .. padaryk ta padaryk ta .. ir siaip nedarai blogo nieko - tai jos blogai darys sad

154

Audrius, 26 wrote:

kas kam brangiau wink as pvz visikai vertinu ramybe .. vertinu sveikata ir logika .. kur visada moterys viska sumindo .. jos neturi pagarbos tavo laisvalaikiui ( nebent uz tai kazka gauna ) ramybei .. jei viskas ramu tai pradeda .. padaryk ta padaryk ta .. ir siaip nedarai blogo nieko - tai jos blogai darys sad

įsigyk guminę lėlę... ramu bus!... niekada nepriešgyniaus, neburbės ir nieko nelieps padaryt... ir mokėt tereiks vieną kartą... tolesnė eksploatacija nekainuos... :::608

155

Uz pinigus? Zemas lygis... Bent jau mano akimis zvelgiant... O be to uz pinigus nesimyli, o ..................... (nutylesiu) big_smile

156

siaip paprasciausia is vis to nedaryti .. cia su guminem tegu tie kas apie nieka kita negali galvoti tik apie tai tegu taip ir daro.. o as galiu ir be gumines ir be paprastos kekses

157

Diva, 34 wrote:
Audrius, 26 wrote:

įsigyk guminę lėlę... ramu bus!... niekada nepriešgyniaus, neburbės ir nieko nelieps padaryt... ir mokėt tereiks vieną kartą... tolesnė eksploatacija nekainuos... :::608

sprendi pagal save :::036 vibratoriu turi ir jis nepriesginiauja niekada ;D... cia tipo ir Andiuj siulai pasinest ant guminiu leliu :::b02 ta ka galvoji kad mes vyrai taip zemai pasinese kad gumines padangas dulkintume:::050
mums reikia: meiles, artumo, glamoniu ,reikia kuno, harmonijos, :::036 reikia gyvos mesos :::036 gyvo padaro( ne suns :::050) ,mums reikia mylimos moters(tarpusavio supratimo) :::818 ir niekas to nepakeis neutral joks zaisliukas :::a55

158

cia visiskai teisingai pasakyta

159

prisidesiu prie jusu as ir noriu tikrumo :::818 o ne pigiu dalikeliu uz pinugus :::110

160

Tomas, 25 wrote:
Diva, 34 wrote:
Audrius, 26 wrote:

sprendi pagal save :::036 vibratoriu turi ir jis nepriesginiauja niekada ;D... cia tipo ir Andiuj siulai pasinest ant guminiu leliu :::b02 ta ka galvoji kad mes vyrai taip zemai pasinese kad gumines padangas dulkintume:::050
mums reikia: meiles, artumo, glamoniu ,reikia kuno, harmonijos, :::036 reikia gyvos mesos :::036 gyvo padaro( ne suns :::050) ,mums reikia mylimos moters(tarpusavio supratimo) :::818 ir niekas to nepakeis neutral joks zaisliukas :::a55

o jeigu tikrai reikia "gyvo padaro", moters meilės, artumo ir harmonijos, tai ir elgtis reikėtų ne kaip su gumine lėle... ir varyt ant moterų nereikėtų, neva jos "viską sumindo", atima sveikatą ir ramybę ir t.t. :::759