Re: Paįvairinimui
mmmm atiduociau ne tik mylimam zmogui gyvybe.. bet ir draugui:)
o tu?:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Paįvairinimui
mmmm atiduociau ne tik mylimam zmogui gyvybe.. bet ir draugui:)
o tu?:)
as irgi atiduociau...
o negaila butu vien del to, kad pati esi dar jauna ir tikrai dar daug ka galetum nuveikt gyvenime...?
mm savo gyvenimo svajone jau ispildziau:) na aisq kuriasi ju ir nauju.. bet pacia pagrindine jau ivykdziau... mmm na o siep is tiesu butu gaila kitu zmoniu kurie bendravimo su manim, draugu seimos ir t.t.... nes pasiaukodama del vieno nuvili labai daug
mmm ar daznai santykiuose zengi pirma zingsi ir emiesi iniciatyvos?:)
priklauso nuo to ka reikia daryt... sheip esu drasi... bet su zmogum, kuriam kazka jauciu jauciuosi labai nedrasiai... cia mano blogoji savybe... ir nezinau kaip jos atsikratyt...:)
kokia ta svajone? jei ne paslaptis? kazkaip labai jau idomu pasidare:)
mmm cia prie visu nesakysiu
nes vel busu apsaukta kaip kazin kas
o kaip reikia ismokt buti drasiam?
ismokt? tikriausiai neimanoma... bet bent jau pasistengt kazkaip galima...:) bent jau pabandyt...
o gal su laiku visai atsikratysiu sios savybes:)
buvai apshaukta? uz ka?:)
uz tai kad mano nuomone nesutapo su daugelio, uz tai kad i daugeli dalyku irgi ziuriu kitaip , uz tai kad domiuos kitais dalykais nei kitos panos, ir kad neginu visu panu visais klausimais ir t.t... as blogiu blogis ;D nedrasus blogis
mm ka cia paklaust
mm nemegstamiausias valgis?:)
hm...nemegstamiausias? daug ko nemegstu...:) pwz... nemegstu makaronu... nekenciu blynu...:) na cia ne patiekalas, bet priesingai nei kiti negaliu nei gurksnio kavos isgert... nes nepakenciu jos skonio ir mane nuo jos pykina..
as manau , kad but kitokiai nei visi yra nuostabu... ir be to.. nemanau, kad tu blogis.. bent jau is tiek kiek teko pasiskaityt tawo zodziu... tai va.. gal cia tau bus siokia tokia paguoda
patinka jura? kodel?
laabai ivairia=) nuo nuotaikos priklauso ir nuo to, ant kokios "bangos" tuo metu uzplaukus bunu=) arba kokios naujos muzikos gavus..=)
ka megstat veikti nakti?:D
nakti? megstu miegoti ;D
koks filmas tau sukelia pasislykstejima?
neziuriu tokiu kurie man slykstus ..
esi tranzaves(-usi)?:)
ne nesu dar...:)
ka sende veiksi???:DD
eisiu prie vandens telkinio...atgaivinti kuneli...
manai, kad turi tikra drauga, kuris taves niekada nepaliktu bedoje?
aisku kad turiu!!!! netgi 2
ar megsti sportuoti?
megstu, bet nepasakyciau, kad sportuoju..
kramtai nagus?
senu senovei nebe.
ar turi augintini
turiu.. tai mano berniukas ;D
kokia dantu pasta naudoji ir kodel?
Nemoku parasyti pavadinimo tos, kuria naudoju... ;D tai parasysiu tos, kuria naudojau praejusia savaite. "Colgate", nes tokia nusipirkau.
Kokia patogiausia avalyne..?
hm... tinkamo dydzio, manyciau
bijai daktaro "adatos"?:D
kartays bijau kay bijau, o kay ebijau tay nebijau
ar lankaysi cirke?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Paįvairinimui