1

Topic: Eurovision 2007

Kadangi siai minutei tai gan aktuali tema, nes dabar, kaip ne paslaptis, vyksta sis renginys, tai labai idomu butu suzinoti, ka jus apie ji manote, kaip i ji ziurite, ar aktyvus ar pasyvus ziurovai esate, ar reikia tokiu renginiu, ar ne ir ka rinktumete geriausiais?

2

Re: Eurovision 2007

prasom, pasireikskit wink

3

kas cia tokio ?

4

kaip kas cia tokio? ;D nu nieko, tiesiog muzikinis visos europos tautu konkursas, renkama kuri tauta geriausia daina sukure, vaizda parode ir pan wink toks dideles ir nezinai? ;D

5

nemaciau... nes neturiu TV... jau rytoj tai tikru tikriausiai paziuresiu... pazadu... ir mestelsiu koki protingai kvaila zodi wink

6

kiek maciau pusfinali, tai nk gero:D

7

Justas, 17 wrote:

kaip kas cia tokio? ;D nu nieko, tiesiog muzikinis visos europos tautu konkursas, renkama kuri tauta geriausia daina sukure, vaizda parode ir pan wink toks dideles ir nezinai? ;D

nu jau nebutinai tauta kuria daina, yra prodiuseriai kurie sukuria dainas ir suranda kas ja atliks, ir tai nera jau tos tautos sukurta daina, tik atlikejas padainuoja kazkieno sukurta daina smile man tai pigiai atrodo tokie renginiai, kai dar tos grupes tokios, va vieniteli karta idomu ziuret buvo tai pernai metais.

8

del ko idomu? del gero vaidinimo?

9

ziurejau pusfinali nieko ipatingo:::553

10

Kas eurovizijoje aplamai nebuna nieko ipatingo wink o kas is to nieko ipatingo labiausiai isimine?

11

db nepamenu kokia ten salis,bet tokia moteriska su lagaminu,toks biskiuka kantri gal sakyciau,na pateko i finala:)vakare pamatyt galesit:)

12

gal ta kur prie Stop zenklo dainavo? tokia su dzinsais ir balta maikute? big_smile jei ta tai ir man visai patiko:) beje Vengrija ten

13

taip taip vengrija:)aciu tau,kad priminei:)

14

nu pusė velnio ta vengrija, bet man buvo ir idomesniu smile pvz viena is patikusiu dainu kur moterys su kostiumais buvo.

15

Man patinka Eurovizija.
Smagu:
*pasižiūrėti, kaip atrodo Lietuva europiniam kotekste, kaip ją vertina tam kartui. 
*paburnot po konkurso, kad Balkanai, kaip visada, prabalsavo vieni už kitus ir todėl užėmė aukštas vietas...
*kad Latvija ir Rusija duoda nemažai balsų mums ir pamiršti, kad ką tik burnojai dėl nesąžiningo Balkanų elgesio...
*akis paganyti į pusnuoges mergeles ir gražuolius pietiečius...
*kad kasmet vis daugiau atlikėjų išlipa iš taip vadinamų "eurovizijos rėmų".
*kad ne visos dainos taip ir lieka vienkartinėmis.
Viskas ten gerai, o kam negerai, tas ir nežiūri smile
Pusfinaly patiko Gruzija, Vengrija, Islandija.
Dj Bobo labai jau apgailėtinai pasirodė, deja hmm

16

pusfinalis nelabai patiko. matesi, kad atlikejai siek tiek persistenge ir i viena pasirodyma sukiso viska ka moka. geriau siektu bendros harmonijos. cia mano pamastymas....

17

prasom, Simona wink

18

Jus kaip norit, bet as uz lietuvius. Palaikiau pries, palaikau dabar ir palaikysiu nesvarbu kuria vieta uzims ir kaip ant ju varys ar juos girs kritikai.

19

Kam ziureti sita konkursa jei ne viena salis i ji rimtai neziuri? Kam palaikyti lietuvius , prancuzus ar belgus ar bet ka kita, jei ne vienas toli grazu savo geriausiu atlikeju ten nesiuncia? Vidutinybiu konkursas skirtas pinigams plauti. Keleta dainu prisiverciau isgirsti ir isgirdes, kad pro sali traukia pustoniu is karto isjungiau. Zemas lygis.

20

Jurgi, priminsiu, kad vidutinybės ir sudaro didžiąją dalį žmonijos. Taigi jiems ir tas konkursas, jei jau taip nori