1

Topic: apie ginklus:)

kas koki gynkla laiket rankose?ar teko ji isbandyt?gal savadarbis?

2

Re: apie ginklus:)

nezinau koki as ten ginkla laikiau kai ejau i tira bet labai sunkus buvo ;D

3

Netarnavau, bet laikiau ir kalasa, ir TT, ir „Cezeta“. Ir visus juos teko isrinkti ir atgal sudeti smile

4

esu laikiusi vandedini sautuva :::044

5

taikas nera laikes? as dar burbulini sautuva ;D ;D

6

vaikystej kai tevas dar dirbo policijoj ir grizdavo namo pietaut, visalaik zaisdavau su pistoletu ;] aisku be kulku. kaip dabar pamenu toks sunkus buvo, neuztekdavo jegu net gaiduka atlauzt ;] turbut mazas buvau dar labai ;]
o siaip draugelis ginklu maniakas, jei noreciau, tai nueciau pas ji ir palaikyciau ka jis ten turi savo kolekcijoj big_smile

7

Na saudyt teko su 7mm Taurus pistoletu ir oriniais smile

8

sulei turejom tira tai saudem is pneumatiniu pistoletu, mazo kalibro sautuvu liaudiskai "meklaske" dar oriniai "iz" sautuvai

9

vienu zodziu lietuviai karui pasiruose:) man irgi teko visokiu,bet ispudingiausia (kai buvau 17 metu)buvo is savadarbio medzioklinio kuri nudirbino vienas tekintojas(pistoleto ilgumo)ir vienas amzina atilsi medziotojas-zurnalistas man kaip geram padejejui(jis buvo invalidas kartais padet kanors reigdavo) paliko ziuronus ir maisa soviniu tai ir suvartojau ant visokiu svyrnu kaime.atatranka nereali buvo,dedavau vietoj sratu akumuletoriaus pliemus.nieks nenukentejo sautuvo neturiu jai ka:)

10

turiu orini sautuva, ispaniska "cometa", visai smagu kartais papyskint

11

Arturas, 22 wrote:

mentovski klausimai!

jo jau visi supakuoti.ypac beatricei gresia kaleimas uz burbulini sautuva:)

12

Gintautas, 24 wrote:

karda, bet kolkas neteko juo dar pasinaudoti. . . ;D

13

Teko laikiti kumsti :=D baisus ginklas big_smile

14

As laikiau...:D Kazkaip ka as zinau...:) Na sautuvuka laikiau big_smile Ir vistiek nesuprantu kas is to... (think) isbandyti paciai neteko ir aciu dievui smile

15

berreta blow f95 dujinis,beje pardodu gal kam reikia big_smile a siaip saudes is medziokliniu,oriniu.makarov

16 (edited by Zilvinas, 39 2010-07-14 15:27)

Ginklas tai yrankis zudyti. Tik primityvus zmones zudo vienas kita nes visada yra budas ishspresti konflikta be nuastoliu.

Baisiausias ginklas tai zmogaus intelektas smegenys panaudotos neteisingai.
Gera zine kad paprasti nusikaltelei ir daug smegenu neturi ir naudoja shaunamus ginklus.

Bet yra ginklu vadinamu policijos didziausiu siaubu, jie pigus, lengvai ir greitai pagaminami, legalus ir nepalieka jokio zmogzudystes pedsako, kaip kad kulkos ar gilzes nustatoma ish kokio ginklo ishshautos ir pats ginklo neshiojimas jau nusikaltimas.

Ir ash pilnai sutinku kad cia kopustgalvishkas mentu klausimas.

Pamenu skaitau Gotlando vietiny laikrasty internetu, ten galima pakomentuati straipsnius arba sudalivauti statistinei apklausoi uzsiregistravus (reiskia pateikus savo duamenis).   

Klausimas kaip daznai vartojate marijuana? ir galimi atsakymai : kartais, kiekviena diena, karta per metus, niekada ir pan.  Po dvieju menesiu, tame paciame laikrashtyje, pirmame puslapyje, straipsnis su uzrashu "policija sulaike 60 ytaremu narkotiku vartojimu smile   

Visa operacija prasuko vienas storulis mentas hot dogu apsiedes, ishsiunte visiems anketoi atsakiusiems kad vartoja zole,  pakvietimus i policija atvykti tas kas atvyko tiem patikrino shlapima rado THC ir ishkele baudziamas bylas. 

Klausimas mentovas ir net labai kvailas. Jei manes kas klausia ar esi nuzudes zmogu?  tai bet kokiu atveju teisingas atsakymas yra: - na zinoma kad ne ...  smile

17

Gintautas, 24 wrote:

tu man labai panashus i menta

18

Ivairius teko laikyt ir saudyt is ju nuo ivairiu pistoletu iki sunkiuju kulkosvaidziu bei granatsvaidziu

19

As planuoju pirkt 9mm dujini su pertvara smile

20

AK 74 ispudingiausias.. o siaip daugybe visokiu kitokiu..