Re: Eurovision 2007
o man ir bulgarija visa nieko, su tais bugnais neblogai pavare
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovision 2007
o man ir bulgarija visa nieko, su tais bugnais neblogai pavare
renginys buvo neblogas tuo paciu ir nesamone nes balsavymas vyko daugiau maziau pagal kaimynines salis arba kitokiais sumetimais. lietuviu dainele vos tik atsiplese nuo paskutinios vietos po anglijos ir airijos. cia anglijoj i eurovizija ziuri kaip i cirkininku susiburima, manau taip ir yra.
tiesa as uz bulgarus buvau man tie bugnai patiko dar prancuzai kazka idomesnio pristate ukraina tai tokie linksmi klaunai
o as nemaciau ... ne negirdejau dorai lietuviu dainos.... va sedziu, rasau darba, ir nemaciau ... :? zdz...
nieko ir nepraradai kad negirdejei lietuviu dainos
tiesa as uz bulgarus buvau man tie bugnai patiko dar prancuzai kazka idomesnio pristate ukraina tai tokie linksmi klaunai
bulgarai taip mėgdžiojo Ruslanos laukinius šokius, kad net bloga darėsi, o apie prancūzų pasirodymą tai išvis patyliu - tas ružavas drugelis buvo juokingas iki ašarų - kame ten įdomumas ar originalumas?
gerai, kad lietuviai už gruzine tiek daug balsavo, o ne už ukraina.va ten tai tikrai veju vejas buvo.
ukraina tai parodija buvo, bet smagi ;D o sitie... UK bande boingus muset siemet prakist ;D
Man tai tiesa sakant lietuvaite(lietuva) vel nuvile...daina gal ir nebloga..bet ten Show reike daryt o ne ant taburetes atsisesti su gitara ir pagroti..
nejaugi lietuvej nesupranta tai? neuzteko pernai metu? kaip sakant ka Mamontovas i rankas pajema tas virsta auksu..;) ce del praitu metu...
a blogai buvo,manau kad ne gavome is visu saliu tasku o ne tik is 4 ar 5 kaip siemet.
o baisiause kad vokieciu neaplenkem netgi...ten tai gribas buvo..sakes sakes..
bet kaip visalaika..musu Broliukams is Latvijos didziauses aciu...:D
nu tai, kad ne - didžiausias ačiū tautiečiams Airijoj... jie davė 12, o latviai tik 10
o man asmeniskai uz lietuviu pasirodyma visai negeda, man patiko, o kad tai europos ziurovams neuzkliuvo nieko jau nepadarysi, cia dar ir kiti dalykai itakos turi.. pavyzdziui balkanu saliu draugiskumas jos visad balsioja vienos uz kitas nors ta daina man nebuvo verta laimeti...
man asmeniskai labiausiai patiko gruzinu daina
niekada man ta eurovizija nepatiko nu bet jau siemet... ziuriu, ir vieni atlikejai uz kitus baisesni.. jau net nezinai ar verkti ar juoktis.. o balsavimas tai isvis jau net uzkniso ziuret kaip visi pieviskai balsuoja, uzmigau. bet kai latviai skyre 10 tasku "to braliukas Lithuania" tai net atsibudau:D:D ir vaizdeliai, rodomi kol pristatineja atlikejus buvo nerealus:D:D tie, kas filmavo, tikrai turi gera humoro jausma:D tik del ju ir verta buvo ziuret;D o seip tai ka - pasityciojimas..
Kam ziureti sita konkursa jei ne viena salis i ji rimtai neziuri? Kam palaikyti lietuvius , prancuzus ar belgus ar bet ka kita, jei ne vienas toli grazu savo geriausiu atlikeju ten nesiuncia? Vidutinybiu konkursas skirtas pinigams plauti. Keleta dainu prisiverciau isgirsti ir isgirdes, kad pro sali traukia pustoniu is karto isjungiau. Zemas lygis.
vat butent=)
O mūsų daina neturėjo šansų, nes ji absoliučiai neįsimenanti.
pritariu=) isvis man nepatiko nei ka musu lietuviai isrinko, nei tie serbai, kuriuos atseit visa europa isrinko.. geriau jau tie sidabriniai idioteliai (ukrainieciai ar kas ten) butu laimeje. nors realiai nei lietuvoj nebuvo ypatingo pasirinkimo, nei paciam finale, bent jau palyginus su praeitais metais, tai dabar tik vos keli buvo normalus.. ziauru ziauru kai pagalvoji, kad salys tokius atsiuncia, tai kokie ten isvis atrankose dalyvauja??...
nu Auste tu pavarai - Verkos Serdiučkos gerbėja... ai liu liu, lasha tumbai...
Mūsiškiai gerai pasirodė - nėr ko varyt ant jų. O kad reklaminės kampanijos nebuvo - tai kitas klausimas ir kad Julija Ritčik neprisižadėjo permiegot su Verka Serdiučka, jeigu laimės (Kaip Marijonas su serbe, ar kokia ji ten buvo pernai) - tai irgi visai kitas klausimas... Ir kad balsuojančių už mus kaimynų trūksta - tai irgi dar kitas klausimas.
LT United pernai ne pasirodė, o skandalus kėlė... Bet to visi vyrai gėjams labai gražūs...
Galima pamanyt, kad laimėjusios serbės daina kažkuo labai įtikinanti ar įsimenanti...
LT United pernai ne pasirodė, o skandalus kėlė... Bet to visi vyrai gėjams labai gražūs...
Galima pamanyt, kad laimėjusios serbės daina kažkuo labai įtikinanti ar įsimenanti... [/quote]
Tai musiau Serbes lesbietem patiko.....;)
Lyginant Serbijos ir Lietuvos dainas, tai pirmoji bent jau priedainį aiškų turi... na ir, aišku, potenciali lesbietė su būreliu gražuolių labiau įsimena, nei pilkam fone ant taburetės sėdinti vid. amžiaus eilinė tvarkinga moteriškė...
geriauses sukis 10 tasku broliukiu lietuvai man patiko
joa...:D uz tai ir reik mylet juos...nes pvz estaj net 1 balo negalejo nors is giminiskumo duot...bet tai estaj lieka estajs.. ;]
Tie estai jokie giminės mums... Ir kam ta išmalda? Aš tai sakau: jei jau duoda taškų, tai už pasirodymą, o ne už kažkokius geopolitinius ryšius... ir tas liečia ne tik Balkanus.
Nors... koks skirtumas
balkanai tai is vis... korupcija ten juoda ;D net pasauliniu mastu pasireiskianti ;D
giminiskai tuo atzvilgiu kad viena is baltijos saliu..bet tai uztai kad pirmos vietos nepaimsi jei kaimynai uz tave nebalsuos.
nu Auste tu pavarai - Verkos Serdiučkos gerbėja... ai liu liu, lasha tumbai...
jei pasakiau, kad geriau jie butu laimeje, tai dar nereiskia, kad jie man patiko. bet per ju pasirodyma nors buvo galima pazvengt is ju idiotiskumo, o per serbes perjungiau kanala, kad neuzmigciau.
LT United pernai ne pasirodė, o skandalus kėlė...
gal ir skandalingas, bet vis tiek tai pasirodymas buvo. ir vien del to kad skandalingas ir atkreipe demesi. jei nuo dainos miegas ima, kas uz ja balsuos?.. nebent kaimynai, kaip uz serbus siemet..
Na na... žmonės palaukit. Su tom kaimynystėm nereikia tik perdėti. Ar matėt bent balsavimų lentelę? Maksimalų taškų kiekį Serbija gavo ne tik iš savo kaimynių (beje, ne visų), bet ir Slovėnijos, Austrijos, Šveicarijos, Suomijos. Po 10 iš Norvegijos ir Švedijos.
Tai kaip čia išeina, kad ten žmonės taip balsavo už Mariją?
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Eurovision 2007