1

Topic: vaikinams

na tai stai. kaip jums patinka buti lepinamiems?ka mergina turi daryti,kad jaustumetesi reikalingais,mylimais,LEPINAMAIS ir t.t. smile

2

Re: vaikinams

:::201

3

tokios kurios lepina... man nepatinka.. tiesiog turi buti savimi zmogus ir neturi is bachuriuko daryti savo lepunelio wink kadangi visi supranta, kaip daug maz reikia elgtis su antraja puse (reikia pagal zmogu, o ne aplamai) tad siuo topiku tikrai nieko nepadiskutuosime wink

4

na ok. tada gal perfrazuojam tema...am...tarkim vaikinas buvo supykes ir dabar mergina kazkaip turi ispirkti savo kalte..bet kaip?

5

ziurint koks supykimas ir panasiai wink kas per merginos prisidirbimas wink

6

vaikino akimis labai baisus.nors ir merginos akimis gan baisus,bet vaikino gan perdetas..

7

o butent koks dalykas>? big_smile

8

na.. bet jei taip nezinant.. gal tarkim issiskirti kazkuriam laikui viska apmastyti, susitikti, padaryti bendras isvadas ir galvoti kaip toliau kreipti savo santykius wink o tokiu metu dazniausiai bachuram uzlenda kitos panos, o panom kiti bachurai, nes tai metas, kai vienas ir kitas yra pazeistas, zodziu, pati zinai wink

9

na bet koks wink na tai ka daryti?

10

pabuti protingesne panai ir nusileisti, paskui snekant itikinti kad cia nieko baisaus wink

11

o jei tai padaryti yra be sansu?tai ka tada?ir be skyrybu

12

nezinau big_smile man kai nebuvo tikiu situaciju... bet jei abu uzsispyre kaip oziai, tai aisku susitaikyti be sansu wink

13

Erika, 18 wrote:

na tai stai. kaip jums patinka buti lepinamiems?ka mergina turi daryti,kad jaustumetesi reikalingais,mylimais,LEPINAMAIS ir t.t. smile

Nepatinka tokios :::111 man labiau prie sirdies megstancios pramogas ar tokios kurios turi saunu hobi big_smile o perdetas lepinimas " uzknisa lapais "

14

tj tave "uzknisa lapais"

15

jo matai kabutes neimsiu db keiktis :::920

16

oho Justo kantrybe smile

17

whatever

18

demesio svelnumo supratimo pagarbos ir tt smile

19

Erika, 18 wrote:

Lepinimas nelabai man patinka, aisku kazkiek malonu, bet ne perdaug..siaip manau as tureciau labiau ja rupintis ir lepinti nei ji manim..

20

pas mane tokia situacija sad draugas yra pavydus ir perdeda visa pykti...jis klysta,ir sako kad esu kalta,bet draugas labai neteisingai masto ir prisigalvojes...:( as jau pavargau jam irodineti,kad manim galima pasitiketi,jis nori skirtis,o as sakau bandom draugauti,jis sako,kad is klaidu nesimokau,bet mano klaidos ir nereiksmingos...bent man...aisku,as saves neteisinu...tiesiog jis vienaip reaguoja,as kitaip...bet jau nebezinau,ko imtis,kad jis suprastu.pavargau...bet noriu likti kartu su juo...as juo pasitikiu.bet manau kad viska galima ispresti ir nebutina nutraukti draugystes.bet jei jis priims toki sprendima kad jau tikrai baigta,tai as jau nekovosiu...sutiksiu... sad